Ο μάγκας ο μπλε...pgetsos έγραψε:Θα βρει, για βολει. Για ποδοσφαιρο αμφιβαλλω παααρα πολυ
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Έγινε ιστορία ναι,αλλά απόκτηση όχι..αν όχι τώρα,πότε;anekfrastos έγραψε:Με τον Περειρα και τον Τιαμ που δεν υπήρχαν περσι. Και με την όλη ιστορία που έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονα για απόκτηση παίκτη στη θέση του.τσιριγώτης έγραψε:Ποιος ανταγωνισμός ρε φίλε;anekfrastos έγραψε:Έχω μία ελπίδα ότι και ο Κλάους φέτος θα είναι καλύτερος. Λίγο τα καλύτερα χαφ, λίγο ο ανταγωνισμός, λίγο ότι δε θα χρειαστεί να παίξει 40 ενενηνταλεπτα έχοντας χάσει την προετοιμασία... Δεν περιμένω να γίνει φαν νιστελροι αλλά έστω για μία μικρή βελτίωση ελπίζω
Ιδωμεν...
Με τον κουλουρη;
για ποιο φουστη λογο καθεστε κ ασχολειστε καθε φορα?
μαζοχισμος ή συνηθεια?
μαζοχισμος ή συνηθεια?

kataramenos5 έγραψε:Ερχομαι κι εγω ,για τσιγαρο.
6 χρονια κομμενο και 20 κιλα δωρο.

Εχω χασει τα μισα,που θα παει θα ξαναγινω φιτ-ες.
-
Μπεσα και χωρίς ειρωνεία..κουτοχορτο δεν τρώω.
Τα ίδια έλεγα για τον μαθητευομενο μάγο και λέγατε ότι είμαι αλλοθρησκος,ότι δεν χάρηκα την νίκη στη Γερμανία κλπ.
Ότι ο άνθρωπος ήταν μα......ς δεν το βλέπατε;
Τι νομίζετε δηλαδή ότι επειδή δεν ενθουσιαζεται κάποιος εύκολα,δεν αγαπάει την ομάδα;
υαυτό το παραμύθι πρέπει να το κόψετε.
Πες μου που είμαι λάθος..
Τα ίδια έλεγα για τον μαθητευομενο μάγο και λέγατε ότι είμαι αλλοθρησκος,ότι δεν χάρηκα την νίκη στη Γερμανία κλπ.
Τι νομίζετε δηλαδή ότι επειδή δεν ενθουσιαζεται κάποιος εύκολα,δεν αγαπάει την ομάδα;
- anekfrastos
τσιριγώτης έγραψε:Έγινε ιστορία ναι,αλλά απόκτηση όχι..αν όχι τώρα,πότε;anekfrastos έγραψε:Με τον Περειρα και τον Τιαμ που δεν υπήρχαν περσι. Και με την όλη ιστορία που έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονα για απόκτηση παίκτη στη θέση του.τσιριγώτης έγραψε: Ποιος ανταγωνισμός ρε φίλε;
Με τον κουλουρη;
Κοίτα εγώ γραφω για απόκτηση φορ εδώ και 2,5 χρόνια. Το τι έχω ακούσει δε λέγεται. Ποσό κομπλεξικος ειμαι και μυρωδιάς που θέλω να απαξιωσω τον αρχηγό και τέτοια.
2,5 χρόνια γράφω ότι ο Κλάους είναι ένας καλός φορ για εδώ που είμαστε, όχι για παραπάνω. Εφερνα παράδειγμα σισε, μποκανι και έναν από Μπ που τελειώνει σε εργκ αλλά δε γράφω τ' όνομα του γιατί κάποιοι καποτε το πήραν πολύ βαριά.
Τώρα βέβαια αυτά τα γράφουν οι περισσότεροι εδω.
Για το αν όχι τώρα ποτε, έχεις δίκιο. Κι εγώ αυτό εννοώ οταν γράφω (σε άλλο τόπο) ότι είναι ευκαιρία.
Ο ΠΑΟΚ για να πάρει τίτλο πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από τους άλλους του ΠΟΚ. Και είναι ευκαιρία φέτος που φαίνεται να εγιναν καλές κινήσεις, να κάνουμε και αυτό το παραπάνω "βηματακι" για να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητές μας.
Αλλά εγινε καλή προσπάθεια φέτος και δε μπορώ να γκρινιαξω. Και το ρόστερ έχει προοπτική, δεν είμαστε με παππουδια και δανεικους 6μηνιτες.
Αλλο το δεν ενθουσιαζομαι ευκολα, αλλο το δε κανω ουτε μισο θετικο σχολιοτσιριγώτης έγραψε:Μπεσα και χωρίς ειρωνεία..κουτοχορτο δεν τρώω.
Δεν αμφισβητω το ποσο ΠΑΟΚ εισαι η το αν αγαπας την ομαδα, αλλα ειλικρινεστατα δε θυμαμαι κανενα σου θετικο σχολιο μετα απο αγωνα πχ. Αυτο ειναι που σε στιγματιζει και στα υπολοιπα σχολια που αναφερεις
-
Συμφωνώ σε όλα... ότι ακριβώς σκέφτομαι,να'σαι καλά φίλε ανεκφραστε
-
Ε,όχι κ ούτε ένα..pgetsos έγραψε:Αλλο το δεν ενθουσιαζομαι ευκολα, αλλο το δε κανω ουτε μισο θετικο σχολιοτσιριγώτης έγραψε:Μπεσα και χωρίς ειρωνεία..κουτοχορτο δεν τρώω.
Δεν αμφισβητω το ποσο ΠΑΟΚ εισαι η το αν αγαπας την ομαδα, αλλα ειλικρινεστατα δε θυμαμαι κανενα σου θετικο σχολιο μετα απο αγωνα πχ. Αυτο ειναι που σε στιγματιζει και στα υπολοιπα σχολια που αναφερεις
Στο δεύτερο σκέλος θα συμφωνήσω.
-
Ήρεμα και απλά..εγώ πιστεύω πως θα βρειOdi έγραψε:Εγώ πιστευω δεν θα βρει όσο και να ψάξει..
Αλλά ηρεμήστε παρακαλώ.
Εγώ π.χ. δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι ο Τούντορ (φαντάζομαι αυτόν εννοείς) είναι μ..ς.τσιριγώτης έγραψε:Μπεσα και χωρίς ειρωνεία..κουτοχορτο δεν τρώω.
Να φτιάξει κορμό του παραγγείλανε και για 3ετές πλάνο του είπανε.
Καθιέρωσε στην ομάδα Χαρίση- Μυστακίδη- Πέλκα, προσπάθησε να περάσει την δική του φιλοσοφία, έβαλε φορ τον Μακ που απέκτησε υπεραξία και τόνιζε συχνά τις αδυναμίες της ομάδας. Μπορεί να μην κυνηγούσε αποκλειστικά το αποτέλεσμα, αλλά για άλλο πράγμα τον φέρανε. Και στην τελική δούλεψε και το τρανσίσιον και το πρέσσινγκ και το παιχνίδι σε γρήγορο τέμπο με την μπάλα κάτω. Για απειρία μπορώ να τον κατηγορήσω, για άστοχες δηλώσεις θα μπορούσα, αλλά δεν θα το κάνω, για τους τραυματισμούς, φαντάζομαι ότι μεγαλύτερη ευθύνη είχε το ιατρικό τιμ από αυτόν κλπ.
Προσωπικά θεωρώ σχετικά γόνιμο το πέρασμα του πέρσι από την ομάδα και νομίζω ότι η διοίκηση είχε μεγαλύτερη ευθύνη από τον ίδιο για την αγωνιστική αστάθεια και επειδή άλλαξε στόχο καμμιά 10ριά φορές μέχρι τα χριστούγεννα, αλλά και επειδή στο κάτω-κάτω εμπιστεύτηκε έναν άπειρο και χωρίς γνώση του Ελλ. πρωταθλήματος προπονητή να φέρει εις πέρας το πλάνο της, το οποίο δεν το ήξερε ούτε η ίδια
Εέχεις το καημό σου που έμεινες χωρίς βαρβάτο φορ , έχεις και τη παπαρολογία να βλέπεις. Όλα καλά , 2-3 μέρες θα περάσουν και μετά πάλι στη πρώτη γκελα
παπαρολογία είναι τα χώνεις στο τοπικ του Κλαους στο τέλος των μεταγραφών επειδή η διοίκηση δε πήρε κάποιο βαρβάτο φορ.