Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Αντωνης Βέροια
Ζαιρο Γιάννενα
Τζιωλης παραμένει
Σκόνδρας πιθανότατα θα λύσει το συμβόλαιο του
Χ"ισαηιας?
Αυτά ειπώθηκαν πριν λίγο στο radio metropolis
Ζαιρο Γιάννενα
Τζιωλης παραμένει
Χ"ισαηιας?
Με τι γελαμε;user4 έγραψε:https://j.gifs.com/yPN8JR.gif![]()
![]()

no hard feelings Mingus!Mīngus έγραψε:Σ' αυτό που λες Gospi έχεις δίκιο, γιατί κι εγώ τρελαίνομαι όταν μου το κάνουν.
Αν έδωσα αυτή την εντύπωση, σόρυ.
Απλά θεωρώ, μιλώντας γενικά, ότι είμαστε πολύ επιπόλαιοι και βιαστικοί. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και το ίδιο εύκολα μετά τα ισοπεδώνουμε.
Δεν υπάρχει topic νέου ποδοσφαιριστή διαχρονικά, που στις πρώτες σελίδες σχεδόν όλοι να μη τον εκθειάζουν.
Εγώ αυτό που θέλω να πω και ίσως έπρεπε να το θέσω πιο ήπια και σωστά, είναι ότι καλό είναι πρώτα να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα με αρκετά επίσημα παιχνίδια πριν βγάλουμε συμπεράσματα για 11άδες κλπ.
εννοειται πως συμφωνω απολυτα για αυτο π λες!
απλα η δικη μου παραθεση ενδεκαδας εγινε πανω στην λογικη οτι ουτε των αντιπαλων τους καινουριους παιχτες εχουμε δει αλλα ηδη τους εκθειαζουμε!
Οποτε ειπα απλα να παραθεσω τα δικα μας καινουρια ονοματα/βιογραφικα για να δουμε ρε παιδι μου ποσο χαλια ειμαστε τελικα φετος?
Σε επιπεδο καθαρα ποδοσφαιρικων προσδοκιων πιστεψε με περιμενω περισσοτερα απο τους περσινους μας παιχτες που εχουν ηδη νιωσει τι εστι ΠΑΟΚ παρα απο τους καινουριους!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνωμη αλλα ο μποκανι απο που προκυπτει οτι εκλεισε στην χαλ? Εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι παει για τον αρχηγο κεντρικο μεσο της μαν. Γιουν under21 james weir. Εκτος αν μ διαφευγει και δεν ειδα οτι εχει κλεισει στην χαλ..
21:32
ACTION IN HULL
Sky sources understand Manchester United U21 captain James Weir is having a medical at Hull City.
Hull have been relatively quiet so far today, but we understand they could make as many as three deals before 11pm.
21:32
ACTION IN HULL
Sky sources understand Manchester United U21 captain James Weir is having a medical at Hull City.
Hull have been relatively quiet so far today, but we understand they could make as many as three deals before 11pm.
Θα βγαίνουν στα πάνελ και θα μας λένε οι ''γνώστες'', ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υποτιμάται.Unpsofable78 έγραψε:Αντωνης Βέροια
Ζαιρο Γιάννενα
Τζιωλης παραμένει
Χ"ισαηιας?
Σκόνδρας, Βελλίδης, Τζιόλης ούτε με τα μισά δε βρίσκουν συμβόλαιο στην αγορά.
Υ.Γ. Ο Νικόλας το χειμώνα έκανε καταπληκτική δουλειά. Στη θέση του τον έβαλε τον Φρανκ.
ντεσπε και η τζουλια και η αντριανα λιμα μοντελα ειναι αλλα δεν μπορεις να τις βαλεις στην ιδια κατηγορια...desperando έγραψε:μιραλοειδες δεν θελαμε?
Ε μιραλοειδες πήραμε
στοίχημα?ναι στοίχημα
αλλά έχει όλα τα φόντα να μας κάνει από τον Γενάρη να φωνάζουμε ότι πρέπει να πληρώσουμε την Ρήτρα του
Όταν έχεις επιθετικούς τους κλαους και φακουντο (χσυγνωμη αλλά γελάω όταν κάποιος γράφει ότι δεν είναι επιθετικος) αυτό είναι ευχή και καταρα
ενταξει παιζουν ιδιες θεσεις αλλα σαν στυλ εγω βλεπω τελειως διαφορετικα πραγματα...
ο τιαμ απο τα λιγα που βλεπω στα σκατοβιντεακια θελει χωρο στο γηπεδο...δεν ξερω κατα ποσο μπορει σε κλειστους χωρους...τελος παντων θα δουμε μακαρι οπως εγραψα και εγω να μας αναγκασει να τον αγορασουμε...
απλα θεωρω οτι μαζεψαμε υπερ του δεοντος στοιχηματα μεσοεπιθετικα...λιγο ο μπισεσβαρ, λιγο αυτος (που ειναι ακομα μεγαλυτερο στοιχημα)...θα ηθελα τουλαχιστον σε 1 απο τις 2 αυτες κομβικες θεσεις ενα λιγοτερο στοιχημα...αν το καναμε αυτο προσωπικα θα ημουν απολυτως ηρεμος :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 31 Αύγ 2016, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Φέτος είναι ευκαιρία ρε πστ μου... Έχω για πρώτη φορά μία αγωνία και μία ελπίδα. Και σ' αυτό, πέρα από τους παίκτες που ήρθαν και ήδη αρκετοί φαίνεται ότι θα προσφέρουν, συμβάλλει και ο Βλανταν.
- paokovios1974
Αντε παιδια καλα ηταν,να δω τι θα κανουμε τωρα μεχρι να αρχισει το πρωταθλημα.
Οι εξελιξεις στην επο εχουν ενδιαφερον πλεον.
Εγω καταλαβα τι εγινε.
Ο Ιβιτς ειπε ξεκαθαρα οτι θελουμε επιθετικο, φορ, που να παιζει και πλαγια. Αρα σαν τον Ματεους.
Στη διαρκεια προεκυψε Κολοπλιανκα που παιζει πλαγια αλλα δεν ειναι φορ. Προσφεραμε 4 εκ. Ειπε οχι.
Αλλον που να παιζει πλαγια, βρηκαμε τον Τιαμ. Τον κλεισαμε. Η επιθυμια του Ιβιτς πραγματοποιηθηκε.
Ο Σαββιδης οπως περυσι πηγε να κανει πλακα και '' χτυπησε'' Κομπανι. Ακουστηκε για 3,2 εκ δλδ λιγοτερα απο Κολοπλιανκα. Προηγουμενως προσεφερε λιγοτερα για Μικου κ Βασκεθ που δεν παιζουν πλαγια, αλλα ειχε κλεισει προηγουμενως τον Τιαμ.
Ο Ιβιτς ειπε ξεκαθαρα οτι θελουμε επιθετικο, φορ, που να παιζει και πλαγια. Αρα σαν τον Ματεους.
Στη διαρκεια προεκυψε Κολοπλιανκα που παιζει πλαγια αλλα δεν ειναι φορ. Προσφεραμε 4 εκ. Ειπε οχι.
Αλλον που να παιζει πλαγια, βρηκαμε τον Τιαμ. Τον κλεισαμε. Η επιθυμια του Ιβιτς πραγματοποιηθηκε.
Ο Σαββιδης οπως περυσι πηγε να κανει πλακα και '' χτυπησε'' Κομπανι. Ακουστηκε για 3,2 εκ δλδ λιγοτερα απο Κολοπλιανκα. Προηγουμενως προσεφερε λιγοτερα για Μικου κ Βασκεθ που δεν παιζουν πλαγια, αλλα ειχε κλεισει προηγουμενως τον Τιαμ.
- sourmenetes
- Moderator
Και ο μπερμπα μια χαρα στατιστικα ειχε.Παλαιολόγος έγραψε:τελος μονο ελευθεροι τωρα ΑΝ δηλαδη θελησουν να παρουν καποιον
που δεν φαινονται και τοσο ζεστοι
σε εμας αληθεια ο καρντοσο θα μας κακοεπεφτε; μια χαρα στατιστικα ειδα εχει,γεματα,παρα την ηλικια του
Ο Χατζηισαίας εκτός απροόπτου θα καταλήξει στην Στεάουα...Οι μεταγραφές εκεί κλείνουν στις 5 Σεπτέμβρη.
Όσο για τους ελεύθερους, τον πιο αξιόλογο θεωρώ πως είναι ο Modibo Maiga 29 ετών που έμεινε ελεύθερος πριν από 3 ημέρες...Θυμίζει λίγο Ιντέγιε...
https://www.youtube.com/watch?v=lFFPz3XQHDw
https://www.youtube.com/watch?v=OZoFW1UfAiw
Εναλλακτική αλλά κατώτερη θεωρώ τον Victor Anichebe 28 ετών που έχει περάσει όλα του τα χρόνια στην Everton και στην West Brom...
Όσο για τους ελεύθερους, τον πιο αξιόλογο θεωρώ πως είναι ο Modibo Maiga 29 ετών που έμεινε ελεύθερος πριν από 3 ημέρες...Θυμίζει λίγο Ιντέγιε...
https://www.youtube.com/watch?v=lFFPz3XQHDw
https://www.youtube.com/watch?v=OZoFW1UfAiw
Εναλλακτική αλλά κατώτερη θεωρώ τον Victor Anichebe 28 ετών που έχει περάσει όλα του τα χρόνια στην Everton και στην West Brom...
O Tιαμ μπορει να ειναι φορ και να μην το ξερει. Οπως δεν ηξερε κ ο Τζαβελλας οτι ειναι στοπερ
paokovios1974 έγραψε:Αντε παιδια καλα ηταν,να δω τι θα κανουμε τωρα μεχρι να αρχισει το πρωταθλημα.
Εκει επρεπε κανονικα να εχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας κι οχι τόσο στις μεταγραφές. Με μια απ' τα ίδια στην ΕΠΟ και τον Μπεργκ

- buffalobill4
και γιατι καρντοζο και οχι γιορεντε που αρεσει σε μενα δηλαδη?
αφου λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
ρουφιανα παε γιατι δεν πηρες τον γιορεντε?
αφου λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
ρουφιανα παε γιατι δεν πηρες τον γιορεντε?