Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
αρχισε απο νωρις την γκρινια "ο και καλα" ΠΑΟΚτσης του φορουμ
- BlackBlockAttack
Το ξανα γραφω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στη φετινη μεταγραφικη περιοδο αλλα με το χερι στη καρδια μπορουμε το πρωταθλημα με σεντερ φορ Αθανασιαδη-Κουλουρη?
pgetsos έγραψε:Σε χαλαει;
Με τοςο που φουμάρει αυτος σε μετοχές της σεκαπ θα πληρώνεται
- sourmenetes
- Moderator
Γκολ δε θα παρεις μονο απο κλαους-κουλουρη...BlackBlockAttack έγραψε:Το ξανα γραφω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στη φετινη μεταγραφικη περιοδο αλλα με το χερι στη καρδια μπορουμε το πρωταθλημα με σεντερ φορ Αθανασιαδη-Κουλουρη?
- Mirko Taccola
Εμένα αυτός ο τιάμ γιατί μου φέρνει λίγο από ραμπούτλα;;; 

Θα εχει παντως ενδιαφερον να δουμε τι θα μεινει ελευθερο σημερα,πολλες φορες υπηρξαν ενδιαφερουσες περιπτωσεις παικτων μαλιστα που εκαναν και προετοιμασια.
Ο τιαμ θα παιζει πιο πολυ φορ με πλαγιους τζαλμα κ γκαρι.. φουλ της μαυριλας κ με μπισε στο παρε βαλε.
Αν κ εχω προαισθημα οτι ερχεται μπαμ
Αν κ εχω προαισθημα οτι ερχεται μπαμ
- BlackBlockAttack
Μα δεν αναφερομαι μονο στα γκολ.....sourmenetes έγραψε:Γκολ δε θα παρεις μονο απο κλαους-κουλουρη...BlackBlockAttack έγραψε:Το ξανα γραφω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στη φετινη μεταγραφικη περιοδο αλλα με το χερι στη καρδια μπορουμε το πρωταθλημα με σεντερ φορ Αθανασιαδη-Κουλουρη?
Εισαι ικανοποιημενος με αυτα τα 2 σεντερ φορ?
Thanix έγραψε:Μαρεσουν οι χαρακτηρισμοί τύπου "η θέση 9 ειναι καταραμένη"
Μέχρι περσι είχαμε "η θέση 1 ειναι καταραμενη"
Για αρκετά χρονια είχαμε "με ενα εξτρεμ ειμαστε καταραμένη θέση"
Πιο παλιά "ενα στόπερ γαμω την κατάρα που μας δέρνει στην θέση"
Και διαχρονικά "μετα τον κουδα το 10αρι ειναι καταραμένο στον ΠΑΟΚ"
Αυτο δεν ειναι ομαδα "ο εξορκισμός της εμιλι ροουζ ειναι" και το καταραμένο σπίτι στην βασιλισσης ολγας μαζί ...
Sent from my mind using boobs power
Συμφωνώ 100% μόνο που...
Ξέχασες να βάλεις και τον @Kataramenos5...

επιστρεφω σπιτι μετα απο 15 ωρες δουλεια και βλεπω ενα "Ηθελα να ερθω στον ΠΑΟΚ" μου εφυγε ολη η κουραση

joshua έγραψε:Θα εχει παντως ενδιαφερον να δουμε τι θα μεινει ελευθερο σημερα,πολλες φορες υπηρξαν ενδιαφερουσες περιπτωσεις παικτων μαλιστα που εκαναν και προετοιμασια.
Το καλο με το κωλο πρωταθλημα που μπλέξαμε,ειναι οτι δεν αρχιζει αμεσα,
Eτσι και ελευθερο να παρεις θα εχει χρονο να ετοιμστει,απλως δεν ξερω τι παιζει με ευρωπη
Αν και φοβαμαι πως στο θεμα με τους ελευθερους θα γινει για να παρουν κλικς σαιτς
joshua έγραψε:Θα εχει παντως ενδιαφερον να δουμε τι θα μεινει ελευθερο σημερα,πολλες φορες υπηρξαν ενδιαφερουσες περιπτωσεις παικτων μαλιστα που εκαναν και προετοιμασια.
Αυτο οντως θα χει ενδιαφερον αν κ δε νομιζω να ναι κανενας σουπερ
31/08/2016 Γραφεία ΠΑΟΚ Γήπεδο Τούμπας.Υπερκοριός ΕΥΠ .Τηλεφωνική συνομιλία Νο 2
-Έλα Γιώργη παιδί μου.
-Έλα πατέρα.Τελείωσες?Πως πήγε?(Αμάν Νίκο ο μπαμπάς bro βγήκε την γαμήσαμε τώρα...)
-Πως να πάει κατακουράστηκα θα στα πω από κοντά ασ τα αυτά με την ομάδα τι έγινε πες μου όσο έλειπα όλα καλά?
-Ε εντάξει περίεργα δυσκολεύτηκα λίγο αλλά εντάξει..
-Τί δηλαδή?Λέγε άντε με το τσιγγέλι θα στα βγάζω?Πήραμε Μίκου ή τον άλλον λέγε τι έγινε?
-Ε να βασικά πήγα λίγο απ το γραφείο δεν μας έβγαινε το έργο και πήρα τον Τιάμ..
-Τον Τιαμ???Τι είναι αυτός?Παίζει φορ?
-Όχι για φορ ο Μποκανί.
-Ποιος Μποκανί?
-Ο Ντομερσί
-Καλά έδωσες λεφτά για Μποκανί???
-Όχι ρε μπαμπά δεν με κόβει?Δεν ήθελε να ρθει ήθελε πρέμιερ στην Γουεστ Μπρομ και τον πήρα δανεικό από εκεί.
-Πως γίνεται αυτό?Αφού ήθελε Γουεστ Μπρομ
-Ε πήρα την Γουεστ Μπρομ...
-Ωιιιι Ωιιι Ωιιιι ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ?
-Τι φωνάζεις ρε μπαμπά?Ε?Τι φωνάζεις?Εσυ πως ήθελες κανάλι?Τι να έκανα?Θα το παίξω έξυπνα είπα.Πήρα την Γουεστ Μπρομ και μας τον έδωσα δανεικό με οψιόν.Άρα αφού είναι δική μας δεν θα πληρώσουμε τίποτα στον εαυτό μας...Δεν χρεώνω την ομάδα.Σωστόοοος???
-Ωωωωω ιντινάχουι πίνταραστ θα ανέβω και θα στο κόψω το Paokmania
-Ωχ ωχ (μαλάκα Νίκο σκυλοβρίζει τι να κάνω?) (κάνε ότι δεν έχει σήμα κάνε ότι δεν έχει σήμα.Εγώ έτσι κάνω όταν θυμώνει)
-Έλα μπαμπ δεν ακ δεν εχ σημ θα τα πουμ απ κοντ γεια γεια
-Ωιι jdkfsgl sdfjlfj
-Kαλ αντ τουτ...τουτ....τουτ......
-Έλα Γιώργη παιδί μου.
-Έλα πατέρα.Τελείωσες?Πως πήγε?(Αμάν Νίκο ο μπαμπάς bro βγήκε την γαμήσαμε τώρα...)
-Πως να πάει κατακουράστηκα θα στα πω από κοντά ασ τα αυτά με την ομάδα τι έγινε πες μου όσο έλειπα όλα καλά?
-Ε εντάξει περίεργα δυσκολεύτηκα λίγο αλλά εντάξει..
-Τί δηλαδή?Λέγε άντε με το τσιγγέλι θα στα βγάζω?Πήραμε Μίκου ή τον άλλον λέγε τι έγινε?
-Ε να βασικά πήγα λίγο απ το γραφείο δεν μας έβγαινε το έργο και πήρα τον Τιάμ..
-Τον Τιαμ???Τι είναι αυτός?Παίζει φορ?
-Όχι για φορ ο Μποκανί.
-Ποιος Μποκανί?
-Ο Ντομερσί
-Καλά έδωσες λεφτά για Μποκανί???

-Όχι ρε μπαμπά δεν με κόβει?Δεν ήθελε να ρθει ήθελε πρέμιερ στην Γουεστ Μπρομ και τον πήρα δανεικό από εκεί.
-Πως γίνεται αυτό?Αφού ήθελε Γουεστ Μπρομ
-Ε πήρα την Γουεστ Μπρομ...

-Ωιιιι Ωιιι Ωιιιι ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ?

-Τι φωνάζεις ρε μπαμπά?Ε?Τι φωνάζεις?Εσυ πως ήθελες κανάλι?Τι να έκανα?Θα το παίξω έξυπνα είπα.Πήρα την Γουεστ Μπρομ και μας τον έδωσα δανεικό με οψιόν.Άρα αφού είναι δική μας δεν θα πληρώσουμε τίποτα στον εαυτό μας...Δεν χρεώνω την ομάδα.Σωστόοοος???

-Ωωωωω ιντινάχουι πίνταραστ θα ανέβω και θα στο κόψω το Paokmania
-Ωχ ωχ (μαλάκα Νίκο σκυλοβρίζει τι να κάνω?) (κάνε ότι δεν έχει σήμα κάνε ότι δεν έχει σήμα.Εγώ έτσι κάνω όταν θυμώνει)
-Έλα μπαμπ δεν ακ δεν εχ σημ θα τα πουμ απ κοντ γεια γεια
-Ωιι jdkfsgl sdfjlfj
-Kαλ αντ τουτ...τουτ....τουτ......
το σεπτεμβρη οι απαντησεις ειναι "ναι", τον χειμωνα γεμιζει το τοπικ των μεταγραφων για σεντερ φορ αλλα η αγορα του χειμωνα ειναι "δυσκολη" οπως αντιλαμβανομαστε στην πορεια, και το επομενο καλοκαιρι παρακαλαμε για σεντερ φορ αλλα θα περιμενουμε προς το τελος των μεταγραφων γιατι το καλο πραγμα αργει να ερθει...BlackBlockAttack έγραψε:Το ξανα γραφω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στη φετινη μεταγραφικη περιοδο αλλα με το χερι στη καρδια μπορουμε το πρωταθλημα με σεντερ φορ Αθανασιαδη-Κουλουρη?
το τελικο συμπερασμα ειναι "καθε πραγμα στον καιρο του και ο κλαους το σεπτεμβρη"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 31 Αύγ 2016, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
με το χερι στην καρδια....φορ εχουμε....κλαους κουλουρη περειρα τιαμ και τζαλμα καμπος!!!BlackBlockAttack έγραψε:Το ξανα γραφω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια στη φετινη μεταγραφικη περιοδο αλλα με το χερι στη καρδια μπορουμε το πρωταθλημα με σεντερ φορ Αθανασιαδη-Κουλουρη?