Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Δηλαδή με γκαρι -τιαμ--- τζαλμα δεν είμαστε καλοί μπροστά και από πίσω τον χοντροκωλη να ταΐζει?
ΤΣΕ όσο τον βλέπω τον τιαμ με μυρίζει περίπτωση μακ 2.0
Mak 2 service pack 3ace79grpaok έγραψε:Δηλαδή με γκαρι -τιαμ--- τζαλμα δεν είμαστε καλοί μπροστά και από πίσω τον χοντροκωλη να ταΐζει?
Εγώ ρε θα μπω και τους φάω το λαρύγγι.Παλαιολόγος έγραψε:μια απορια εχω
αν Θεος φυλαξοι τραυματιστει ο κανιας και παιζεις με κανεναν παναθηναικο στην λεωφορο
ποιον σκοπευει να βαλει στην θεση του; τσιμιροτ;
- Παλαιολόγος
βαρελα ειναι μπαλωμα στο 6
τσιμιροτ λογικα
τσιμιροτ λογικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 31 Αύγ 2016, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πολυ καλοι πραγματικα,αν παιζεις στην κοντρα ομωςace79grpaok έγραψε:Δηλαδή με γκαρι -τιαμ--- τζαλμα δεν είμαστε καλοί μπροστά και από πίσω τον χοντροκωλη να ταΐζει?
- ilovegame27
obanebane έγραψε:Εγώ ρε θα μπω και τους φάω το λαρύγγι.Παλαιολόγος έγραψε:μια απορια εχω
αν Θεος φυλαξοι τραυματιστει ο κανιας και παιζεις με κανεναν παναθηναικο στην λεωφορο
ποιον σκοπευει να βαλει στην θεση του; τσιμιροτ;
Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ ......
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ο κόλκας δεν έχει καψούρες αδερφέ...λιγούρες έχει...paokpantou έγραψε:2 καψουρες εχει ο κολκας...τον κλαους και τον τζιολη....φιλαρακια και οι δυο.....goran 64 έγραψε:Κόλκα, ποιος σε νευρίασε ρε αγοράκι μου όμορφο και λες ψεύτη τον Ίβιτς?STRAFNIK έγραψε:και με παίρνει φίλος με το αμαξι για μια εξυπηρετηση
και έχει αλητικό αρδιοφωνο
και ακούω τον ριπαπά χοντρό24 να αποκαλεί τον Ιβιτς ψεύτη
όσον αφορά τον Τζιώλη![]()
σόρι για το οφ τοπικ αλλά θα σκάσω με τους κ@ριοληδες τους αρδ,
υπάρχει ακόμη κοσμος που τους ακούει ρε πούστη μου![]()
![]()
- The_Stalker
Από το βιντεάκι της ΠΑΕ εμένα ο Τιαμ με φέρνει σε στιλ Ζάιρο στο πιο αποτελεσματικό. Έχει τρίπλα, ενώ ο Μακ βασιζόταν πιο πολύ στην ταχύτητα.
-
[youtube]SurLbUWVW_8[/youtube]
Edited.
Roman
Edited.
Roman
paok87 έγραψε:ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ναιαιαιαιαι.....!!!!!! Ο Μπρεθγουέιτ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη...! Τώρα ρε μάγκες τι λέτε?
![]()
ζούμε μεγάλες στιγμες
Με τον "Ανασο-περίμενε" του ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΡΚΑΡΟΥ-555.555.555 θα κλείσουμε ρε γατάκια, να το δείτε!!!!

Edit: Τώρα είδα το επόμενο του post...Καλά τον έλεγα χθες παπατζή τον μπαγάσα...Πάλι έκανε την καρδιά μου να σκιρτήσει...κι έχω και περασμένα δύο stents στο στεφανιαίο αγγείο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Αύγ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως εγω κραταω μια πισινη οτι μπορει να προοριζεται και για center,ασχετως αν εχει παιξει 3-4 φορες μονο
Ο Ματος περσι ολη την χρονια επαιζε αριστερο μπακ ενω ειναι δεξι,ο Βιερινια πηγε στην Βολφσμπουργκ και παιζει δεξι μπακ ενω στον ΠΑΟΚ επαιζε εξτρεμ και αλλα ποσα παραδειγματα οπου οι παικτες αλλαξαν μονιμα θεση και πολλες φορες πετυχαν.
ΑΝ και το τονιζω πως ΑΝ δεν προοριζεται για συναγωνιστης του Κλαους,τοτε ναι ισως να χουμε αντιστοιχο προβλημα οπως ειχαμε περσι στην θεση του Πελκα και να μας κοστισει στην πορεια.
Ο Ματος περσι ολη την χρονια επαιζε αριστερο μπακ ενω ειναι δεξι,ο Βιερινια πηγε στην Βολφσμπουργκ και παιζει δεξι μπακ ενω στον ΠΑΟΚ επαιζε εξτρεμ και αλλα ποσα παραδειγματα οπου οι παικτες αλλαξαν μονιμα θεση και πολλες φορες πετυχαν.
ΑΝ και το τονιζω πως ΑΝ δεν προοριζεται για συναγωνιστης του Κλαους,τοτε ναι ισως να χουμε αντιστοιχο προβλημα οπως ειχαμε περσι στην θεση του Πελκα και να μας κοστισει στην πορεια.
Αν ήταν ο ιτ θα τον έβαζε φορ τον τιαμ παντως
Κρίμα που έφυγε
Κρίμα που έφυγε
- zarathustra79
Kαι μετά θα βγαινει ο κάθε ταλιμπάν και θα φωνάζει 'καλά είναι δυνατόν να δώσανε 2 εκατομμύρια σαυτόν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του;;;'... Στανταράκι!!Mīngus έγραψε:Κάποια στιγμή πρέπει να στηθεί ένα σοβαρό scouting network σε Λατινική Αμερική και Βαλκάνια. Σοβαρό όμως.
Δεν μπορώ να ακούω πια ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει λεφτά αλλά οι παίκτες δεν έρχονται.
(Παρεμπιπτόντως συμφωνώ 100% μαζί σου σαυτό)
- navigator11
Ksenitemenos4 έγραψε:καλα εγω προτιμω να ακουω τον προπονητη και τον τδ στις συνεντευξεις τυπου και οχι τι και αν ειπε ο ιβαν σε δεκα οπαδους....ασε που ο ιβαν απεδειξε οτι και παικταραδες φερνει αν θελει αρα και να μην φερει δεν σημαινει οτι δεν προσπαθησε...αν φαγαμε ακυρα απο αυτους που θελαμε, δεν θα τον κραξω επειδη δεν τους εφερε αλυσοδεμενους με το ζορι
Πρέπει. Μόνο έτσι θα πιεστεί να προσπαθήσει χαρντερ. Υπάρχει τρόπος, δε χρειάζεται βία για να πειστούν παιχταράδες. Τόσα υπνωτικά, μυοχαλαρωτικά κλπ υπάρχουν.
Δεν του κόβει και πολύ του Πόντιου, φαίνεται.
Εν πάση περιπτώσει, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τι γράφεται ακόμα και φέτος μετά από τέτοια μετεγγραφική περίοδο! Κακός προγραμματισμός. Μάλιστα!
ο Τιμα ειναι και 1,85... μια χαρα παιζει κεντρικος φορ και απεναντι σε κλειστες αμυνες νομιζω!karlat85 έγραψε:πολυ καλοι πραγματικα,αν παιζεις στην κοντρα ομωςace79grpaok έγραψε:Δηλαδή με γκαρι -τιαμ--- τζαλμα δεν είμαστε καλοί μπροστά και από πίσω τον χοντροκωλη να ταΐζει?
δλδ τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ενας φορ ηγια να ειναι καλος με τις κλειστες αμυνες?