Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από painkiller4 »

tzoker έγραψε:Εχουμε τον Μικου που λεει εγω συμφωνησα περιμενω την ομαδα, εχουμε και τον Βασκεθ που η ομαδα λεει συμφωνησε αλλα δεν τα βρισκει ο παικτης.Δηλαδη ποσο θελουμε να τρελαθουμε ακομα.Μονο σε μας γινονται αυτα η κια σε αλλους?
Έτσι Ρε πόσο θέλετε να μας τρελάνετε?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι καθ οδόν για εκδρομή (υποχρέωση του γραφείου), οπότε διαβάζοντας σας απ το λάπτοπ μου ήρθε συνειρμικά σαν να ταξίδευα για Λειβαδιά, όχι για να σκαουτάρω τον Μάντζιο, για να δω τον 1ο αγώνα της φετινής χρονιάς...

Δικέφαλε αρρώστησα θελώωω γιατρόοοοοο...
Δικέφαλε για πάρτη σου θα τρεεελαθώωωωω...
:opaokara:

Υ.Γ. Καλή συνέχεια σε όλους...Ψυχραιμία & σοβαρότητα...Επιστρέφω μετά τα μεσάνυχτα απ την ημερήσια...

Υ.Γ. 2...Γιώργο, τα είπαμε, τώρα που ο μπαμπάς είναι μπουντρούμ κλέψε τον Πολόζ να κερδίσω στον Ξερόλα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάντως εμένα με μπέρδεψε που βγήκε στο τηλέφωνο...
ή είναι εδώ και τον κρύβουν ή πως βγαίνεις και λες, θέλω να πάω αλλού;;; περίεργα πράγματα, νέα ήθη...
βέβαια ο τύπος αλλάζει κάθε 6μηνο ομάδα, οπότε μάλλον βαρέθηκε εκεί.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Παντως προσωπικά παντα στον τελευταίο χρόνο του μικου πάνω απο 1 βαριά 1.5 δεν...
Ευρώ δεν θα παρει απο τον μικου αν δεν τον πάρουμε εμεις

Sent from my mind using boobs power
r00fein

Δημοσίευση από r00fein »

Μάγκες τα πράγματα είναι πολύ απλά, από την μια έχουμε τον VASQUEZ που με 100-200 επιπλέον χιλιάρικα έρχεται και από την άλλη τον MIKU που για να γράφει ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι 2 ομάδες λογικά ζητάνε κοντά στα 2-2.5 μύρια εμείς να δίνουμε 1.5-2 μύρια. Σίγουρα κάποιος από τους 2 θα κλείσει, οπότε τζάμπα αγχωνόμαστε. Νομίζω πως ο Μίχελ το τράβηξε πολύ και την πάτησε, οπότε αναγκαστικά θα πληρώσουμε υπεραξία γιατί CF θα πάρουμε. Τα άρθρα για κάτι Κιντερ(ο) έκπληξη είναι για μπας και γλυτώσουμε τίποτα, αλλά δυστυχώς με τις ταρζανιές του Μίχελ θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω.Τέλος, προσωπικά νομίζω ο MIKU ταιριάζει περισσότερο στο στυλ της ομάδας μας, παίχτης δηλαδή σαν τον Μπεργκ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

painkiller4 έγραψε:
tzoker έγραψε:Εχουμε τον Μικου που λεει εγω συμφωνησα περιμενω την ομαδα, εχουμε και τον Βασκεθ που η ομαδα λεει συμφωνησε αλλα δεν τα βρισκει ο παικτης.Δηλαδη ποσο θελουμε να τρελαθουμε ακομα.Μονο σε μας γινονται αυτα η κια σε αλλους?
Έτσι Ρε πόσο θέλετε να μας τρελάνετε?
ωραία να αγοράσουμε τον Μικού κι όλη τη Χετάφε αφού συμφωνούμε
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

θα προτιμουσα Riviere για φορ. (και λόγω ξερόλα :P )
δοθηκε δανεικος στην Οσασούνα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μην το λες Θανιξ παιζει βασικος ανετα απο την θεση 8-9 και κατω της Πριμερα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

και Moussa Sow η Fener.

Stoch, come to Salonica για να την βρεις. :P
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

νταξ είαπτε να μην βάζουμε αλλά αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΟΡΚΥ2
Είμαι με Braithwaite αεροπλάνο ΠΟΡΚΥ έλα να μας πάρεις φτάνουμε, δεν έχω σήμα!
13:32

ΠΟΡΚΥ
ΠΟΡΚΥ2 ελήφθη
13:33\

σορυ MacRoN = RoMaN
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ πάντως βλέπω οτι είναι ξεκάθαρα παίκτης περιοχής που τελειώνει τις φάσεις. Ούτε βγαίνει στα πλάγια, ούτε ατομική ενέργεια κλπ κλπ. Δηλαδή είναι ακριβως στο στυλ του αθανασιαδη, ενδεχομενως σε πιο καλή έκδοση. Και θα έχουμε δηλαδή τα δυο μεγαλύτερα μας συμβόλαια να παίζουν μια ο ενας μια ο αλλος...

@aquila: σορρυ ρε φίλε σαφως και έχεις το δικαίωμα να έχεις την άποψη σου, αλλά επειδή έχω και γω δικαίωμα να έχω τη δική μου, καταλήγω στο οτι μόνο η εμπάθεια μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε τόσο μεγάλη απαξίωση απέναντι σε εναν επιθετικο που εχει >15 γκολ εδω κ μια πενταετια...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

r00fein έγραψε:Μάγκες τα πράγματα είναι πολύ απλά, από την μια έχουμε τον VASQUEZ που με 100-200 επιπλέον χιλιάρικα έρχεται και από την άλλη τον MIKU που για να γράφει ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι 2 ομάδες λογικά ζητάνε κοντά στα 2-2.5 μύρια εμείς να δίνουμε 1.5-2 μύρια. Σίγουρα κάποιος από τους 2 θα κλείσει, οπότε τζάμπα αγχωνόμαστε. Νομίζω πως ο Μίχελ το τράβηξε πολύ και την πάτησε,οπότε αναγκαστικά θα πληρώσουμε υπεραξία γιατί CF θα πάρουμε. Τα άρθρα για κάτι Κιντερ(ο) έκπληξη είναι για μπας και γλυτώσουμε τίποτα, αλλά δυστυχώς με τις ταρζανιές του Μίχελ θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω.Τέλος, προσωπικά νομίζω ο MIKU ταιριάζει περισσότερο στο στυλ της ομάδας μας, παίχτης δηλαδή σαν τον Μπεργκ.
ποιες ταρζανιες ρε φιλε, τι συμπερασματα ειναι αυτα που βγαζετε στο ποδι?
chrispaok5

Δημοσίευση από chrispaok5 »

Rizla έγραψε:
chrispaok5 έγραψε:Τελικα παιδια ο Τιαμ εκλεισε οπως σας ειπα χθες μαλλον τα βρηκαν και σε μια προσιτη ρητρα.
Ακουγετε οτι κυνηγαμε για σεντερ φορ περιπτωση παικτη απο το ισπανικο πρωταθλημα που ομως δεν εχει ακουστει ακομα αλλα για δανεισμο με οψιον.Δεν μου ειπαν ποια ομαδα ομως.Σιγουρα ομως 1η κατηγορια.
Δεν ξερω τιποτα παραπανω ακομα .Ισως μαθω μεχρι το μεσημερι.
Υ.Γ Εχουμε συμφωνησει με Μικου οπως ολοι μαλλον διαβασατε απλα η ομαδα του χθες βραδυ θυμηθηκε οτι εχει και ρητρα.Ισως -ΣΙΓΟΥΡΑ- μαθανε και για τα 6 εκατομμυρα του Λουκας και οτι δωσαμε 4 στον Κονοπλιανκα και λενε μηπως μας πιασουν κοροιδο
6εκ€ δεν κοστιζει σε καμια περιπτωση στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.Πιστευω ενα καλο ντηλ ειναι γυρω στα 2εκ€.
Ο παιχτης θελει να ερθει.
Εγω αν ημουν Ραγιο θα ζητουσα 4 να τον πουλησω 3 που ειναι το μαξ της τιμης που μπορει να πιασει τωρα.
Φυσικα και δεν αξιζει 6 φιλε.Απλα οπως ειπα μυριστηκανε σαββιδη και λενε να μας ψυρισουν
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Όπως και να χει παντως αν είναι να ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή, η συμφωνία θα έπρεπε να υπάρχει ήδη και να τρέχουν για να προλάβουν τις προθεσμίες με τα διαδικαστικά. Διαπραγματεύσεις 6 σχεδόν ώρες πριν το deadline δε νομίζω να χωράνε...

Δηλαδή ιατρικές εξετάσεις πότε θα γίνουν;;;
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Τεραστιο επικοινωνιακο φαουλ,αν δεν παρουμε επιθετικο.Εδω και ενα μηνα μας εχουν ζαλισει οτι ερχεται ο παιχταρας κλπ κλπ.. Θα βγει γκρινια τωρα και θα ειναι και δικαιολογημενη.

Υ.Γ Επειδη τα καλα συνηθως τα λεω.. ωρα να πω και ενα κακο, 10 εκ πηραμε φετος απο πωλησεις, και τα μονα λεφτα που δοθηκαν για μεταγραφη ηταν το 1.4 του Βαρελα.. Εχουμε ευκαιρια για κατι καλο φετος και παλι θα μεινουμε με μισο παιχτη στην επιθεση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”