Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
«Ανακοινώνει Χατζηισαϊα η Στεάουα»
ΠΑΟΚ24 - 31-08-2016, 12:59 Γρηγορης Ατρειδης
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να ντύσει στα «ασπρόμαυρα», ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών οι αποχωρήσεις στο ρόστερ του «Δικεφάλου».
Πριν από λίγο δημοσίευμα στη Ρουμανία υποστηρίζει ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Στεάουα τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τον ετήσιο δανεισμό του Δημήτρη Χατζηισαϊα, υποστηρίζοντας ότι αναμένεται πιθανότατα και σήμερα η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Βουκουρεστίου.
Στη συγκεκριμένη αναφορά εκτός από την περιγραφή των στοιχείων του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τονίζεται ότι η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, η οποία ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
ΠΑΟΚ24 - 31-08-2016, 12:59 Γρηγορης Ατρειδης
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να ντύσει στα «ασπρόμαυρα», ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών οι αποχωρήσεις στο ρόστερ του «Δικεφάλου».
Πριν από λίγο δημοσίευμα στη Ρουμανία υποστηρίζει ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Στεάουα τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τον ετήσιο δανεισμό του Δημήτρη Χατζηισαϊα, υποστηρίζοντας ότι αναμένεται πιθανότατα και σήμερα η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Βουκουρεστίου.
Στη συγκεκριμένη αναφορά εκτός από την περιγραφή των στοιχείων του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τονίζεται ότι η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, η οποία ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
- thanos-xanthi
αν μεινουμε με Κλαους μπροστα παντως και οσες ελπιδες δημιουργησαν με τις υπολοιπες ομολογουμενως στοχευμενες κινησεις πανε στραφι..
θα ειναι πολυ κριμα
ουτε 7 ωρες μεινανε, φερτε φορ να δουμε μπαλα
θα ειναι πολυ κριμα
ουτε 7 ωρες μεινανε, φερτε φορ να δουμε μπαλα
Μιλαω μονο για το πρωταθλημα οχι το συνολο των αγωνων,επιπλεον ο Μικου ειναι διαφορετικο στυλ παιχτη απο τον Κλαους οποτε σε βοηθαει και σε αλλους τομεις του παιχνιδιου.zarathustra79 έγραψε:Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, στα 15 με 20 γκολ ειναι κ το επιπεδο του αθανασιαδη. Δε μιλαμε λοιπον για καποια τεραστια τρυπα, απλά ισως να έχεις μια μικρη βελτίωση... Κάνω λάθος;;
miku στο sdna.gr
Για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Σαν παίκτης έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω, το ζήτημα, όμως, είναι οι ομάδες που μιλούν για τα οικονομικά και πρέπει να συμφωνήσουν σε μια τιμή. Ναι είναι πολύ κοντά και από όσο γνωρίζω είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε και να υπογράψουμε».
Για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Σαν παίκτης έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω, το ζήτημα, όμως, είναι οι ομάδες που μιλούν για τα οικονομικά και πρέπει να συμφωνήσουν σε μια τιμή. Ναι είναι πολύ κοντά και από όσο γνωρίζω είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε και να υπογράψουμε».
- ΑποστόληςΑ
Οι παίκτες που ενδιαφερόμαστε θα πρέπει να βρίσκονται ήδη σε αεροπλάνο, αλλιώς δεν προλαβαίνουμε. Κάποιος έγραψε ότι τον Miku μπορεί να τον πάρουμε χειμωνιάτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 31 Αύγ 2016, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
αυτος ο μικου ξερει μπαλα ; τον εχει δει κανεις ; οχι βιντεο με γκολ
κοντρολ;
τριπλα ;
1v1;
off the ball;
σουτάρει ή καλαμιά με την πρώτη επαφή ;
κοντρολ;
τριπλα ;
1v1;
off the ball;
σουτάρει ή καλαμιά με την πρώτη επαφή ;
Ειπαμε ο Μικου ειναι μπεργκοειδες μαλλον για να το θεσω πιο σωστα ο μπερκ ειναι Μικουειδες.
Εχουμε τον Μικου που λεει εγω συμφωνησα περιμενω την ομαδα, εχουμε και τον Βασκεθ που η ομαδα λεει συμφωνησε αλλα δεν τα βρισκει ο παικτης.Δηλαδη ποσο θελουμε να τρελαθουμε ακομα.Μονο σε μας γινονται αυτα η κια σε αλλους?
- Kostas_Peraia4
Μαρτιν Μιετσελ θα τον ελεγαRizla έγραψε:Ειπαμε ο Μικου ειναι μπεργκοειδες μαλλον για να το θεσω πιο σωστα ο μπερκ ειναι Μικουειδες.
-
Τελικα παιδια ο Τιαμ εκλεισε οπως σας ειπα χθες μαλλον τα βρηκαν και σε μια προσιτη ρητρα.
Ακουγετε οτι κυνηγαμε για σεντερ φορ περιπτωση παικτη απο το ισπανικο πρωταθλημα που ομως δεν εχει ακουστει ακομα αλλα για δανεισμο με οψιον.Δεν μου ειπαν ποια ομαδα ομως.Σιγουρα ομως 1η κατηγορια.
Δεν ξερω τιποτα παραπανω ακομα .Ισως μαθω μεχρι το μεσημερι.
Υ.Γ Εχουμε συμφωνησει με Μικου οπως ολοι μαλλον διαβασατε απλα η ομαδα του χθες βραδυ θυμηθηκε οτι εχει και ρητρα.Ισως -ΣΙΓΟΥΡΑ- μαθανε και για τα 6 εκατομμυρα του Λουκας και οτι δωσαμε 4 στον Κονοπλιανκα και λενε μηπως μας πιασουν κοροιδο
Ακουγετε οτι κυνηγαμε για σεντερ φορ περιπτωση παικτη απο το ισπανικο πρωταθλημα που ομως δεν εχει ακουστει ακομα αλλα για δανεισμο με οψιον.Δεν μου ειπαν ποια ομαδα ομως.Σιγουρα ομως 1η κατηγορια.
Υ.Γ Εχουμε συμφωνησει με Μικου οπως ολοι μαλλον διαβασατε απλα η ομαδα του χθες βραδυ θυμηθηκε οτι εχει και ρητρα.Ισως -ΣΙΓΟΥΡΑ- μαθανε και για τα 6 εκατομμυρα του Λουκας και οτι δωσαμε 4 στον Κονοπλιανκα και λενε μηπως μας πιασουν κοροιδο
r00fein έγραψε:Μίκου: «Εχω συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ»
Οι ώρες περνούν, ο Μικού παραμένει στη Μαδρίτη και ο ΠΑΟΚ χωρίς φορ, μακριά από συμφωνία με τη Ράγιο, αν και ο Βενεζουελάνος επιθετικός δήλωσε σήμερα «έτοιμος να έρθω στην Ελλάδα».
Ο 31χρονος επιθετικός έχει έτοιμες τις βαλίτσες του για να «πετάξει» από τη Μαδρίτη στη Θεσσαλονίκη μόλις οι δύο ομάδες, ΠΑΟΚ και Ράγιο, φτάσουν σε οριστική συμφωνία.
«Εχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω στην Ελλάδα, το ζήτημα είναι μεταξύ των ομάδων και μένει να έρθουν σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», υποστήριξε ο Μίκου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.
Σύμφωνα με τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα, «τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Ράγιο είναι το πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε με τον ΠΑΟΚ».
Ο Χουάν Κρέσπο και ο Ράζβαν Ρατς έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το «Δικέφαλο» και τη Θεσσαλονίκη στον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο από τους οποίους ζήτησε πληροφορίες. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα, με παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ, μου αρέσει ως πόλη, η Θεσσαλονίκη», τόνισε και πρόσθεσε:
«Ο Κρέσπο με ενημέρωσε ότι η κατάσταση και το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Άριστες συνθήκες και εγκαταστάσεις. Μια σοβαρή ομάδα. Λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο. Μου είπαν τα καλύτερα».
Τα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Μίκου, καθώς όπως είπε «υπάρχουν τα e-mail, τα fax, αν φτάσουμε σε συμφωνία όλα μπορούν να γίνουν».
Πάντως, από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάποια νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη του θέματος, καθώς φαίνεται να υπάρχει τεράστια διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

- navigator11
Τα ... δικά μας παιδιά!!RoMaN έγραψε:Παράκληση,
όποιος θέλει να διαβάσει τα χιουμοριστικά στο SDNA, ξέρει πού να τα βρει.
Δεν έχουν θέση εδώ και πνίγουν περισσότερο το topic. Και τα Γαλάζια Παιδιά.

6εκ€ δεν κοστιζει σε καμια περιπτωση στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.Πιστευω ενα καλο ντηλ ειναι γυρω στα 2εκ€.chrispaok5 έγραψε:Τελικα παιδια ο Τιαμ εκλεισε οπως σας ειπα χθες μαλλον τα βρηκαν και σε μια προσιτη ρητρα.
Ο παιχτης θελει να ερθει.
Εγω αν ημουν Ραγιο θα ζητουσα 4 να τον πουλησω 3 που ειναι το μαξ της τιμης που μπορει να πιασει τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Τετ 31 Αύγ 2016, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήταν να πάει Εσπανιόλ το πρωί, τελικά μάλλον πάει....
Álvaro Vázquez está a un paso de ser nuevo jugador del Deportivo de la Coruña.
αλα Λούκας
Álvaro Vázquez está a un paso de ser nuevo jugador del Deportivo de la Coruña.
αλα Λούκας