Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Αθ πει κάποιοθ τον Αποστόλη ότι άλλο Βάθκεθ και άλλο Βελάθκεθ 

@mbison μπα αδερφέ τπτ. Δεν γράφω παπάδες, αν ήξερα κάτι θα έγραφα.
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:Πεστα ναβι κ μαλιστα να γραφιυμε στα αγγλικα

Μήπως παραγίνει σκληρή η τιμωρία ρε; Μέχρι και το Γκουαντάναμο έκλεισε (αν δηλαδή).
- Chuck Norris
zarathustra79 έγραψε:Εγω συμφωνω μαζι σου CCCP, αλλά βλέπεις να υπάρχει στον ορίζοντα το φορ που θα σε ανεβάσει επίπεδο;;;
O Mikoυ σε ανεβαζει επιπεδο.
ο ίδιος; ή ο μάνατζερ του;Chuck Norris έγραψε:Μιλάει ο Μικου στο Μετρόπολις
πάρτε και έναν παπά από βοσνία
Besiktas, Fenerbahce, PAOK, Young Boys and FC want Duljevic, Sarajevo demanding a million euros
http://www.transfermarkt.com/haris-dulj ... ler/184473
Besiktas, Fenerbahce, PAOK, Young Boys and FC want Duljevic, Sarajevo demanding a million euros
http://www.transfermarkt.com/haris-dulj ... ler/184473
Εννοείται.Rizla έγραψε:zarathustra79 έγραψε:Εγω συμφωνω μαζι σου CCCP, αλλά βλέπεις να υπάρχει στον ορίζοντα το φορ που θα σε ανεβάσει επίπεδο;;;
O Mikoυ σε ανεβαζει επιπεδο.
Αρκει να τον πληρώσουμε στα λεφτα που πρέπει. Και εγω σκεφτομενος πως μετα τον Κλαους έχω μονο τον λίγο Κουλουρη (ο Περέιρα είναι ποιο περιφεριακός) αγχώνομαι.
- zarathustra79
Θα βάλω δυο παραμέτρους στη συζήτηση. Καταρχας η μεγαλύτερη δυσκολία στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής νομίζω οτι είναι το να πείσεις τον παίκτη να έρθει στην ελλάδα. Να τα βρεις με την ομάδα νομίζω οτι είναι πιο εύκολο, ειδικά όταν έχεις γεμάτο ταμείο. Αλλά βλέπεις οτι σου κάνει νερά ο vazquez και φυσικά όσο ανεβαίνει το επίπεδο των παικτών, δυσκολευεί ακόμη περισσότερο. Έτσι οπως το βλέπω εγώ μόνο από χώρες μικρότερων πρωταθλημάτων μπορείς να αγοράσουμε παίκτες, επειδή εκεί τα συμβόλαια των παικτών είναι μικρά. Από αγγλία, ισπανία, ιταλία, γερμανία, γαλλία, πορτογαλία, ολλανδία, τουρκία κλπ μόνο από το πανέρι μπορούμε να αγοράσουμε ή μονο με άκρες με μανατζερς, ή κάποιον παίκτη που για καποιο λόγο την προηγουμενη χρονια η καριερα του έκανε βουτια (πχ berg). Να επιλεξεις παίκτη εσυ και να έρθει τρεχοντας, το βρισκω απιθανο...
Οσο για τον αθανασιάδη ας το δούμε και λίγο αντίστροφα. Ας πουμε οτι έρχεται σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών πχ η red bull leipsig που το φυσάει το χρήμα και σου λέει τον αθανασιάδη. Αν ο τεχνικος τους διευθυντης διαβαζε οσα γραφονται μετα τα ματς με τον ajax εδω μεσα θα σου έλεγε πάρε 500 χιλιάρικα άντε βαρια βαρια 1 εκατομμύριο γιατί οκ έχει τα τελειώματα αλλά είναι εντελώς αμπαλος και έχει πολλά ταττού. Θα τον δίνατε ασυζητητί;;;
@rizla οταν λες οτι σε ανεβαζει επιπεδο, εννοεις οτι θα εχει άνετα 10 γκολ παραπανω απο τα 15 που βαζει καθε χρονο μεσο ορο ο αθανασιαδης;;;
Οσο για τον αθανασιάδη ας το δούμε και λίγο αντίστροφα. Ας πουμε οτι έρχεται σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών πχ η red bull leipsig που το φυσάει το χρήμα και σου λέει τον αθανασιάδη. Αν ο τεχνικος τους διευθυντης διαβαζε οσα γραφονται μετα τα ματς με τον ajax εδω μεσα θα σου έλεγε πάρε 500 χιλιάρικα άντε βαρια βαρια 1 εκατομμύριο γιατί οκ έχει τα τελειώματα αλλά είναι εντελώς αμπαλος και έχει πολλά ταττού. Θα τον δίνατε ασυζητητί;;;
@rizla οταν λες οτι σε ανεβαζει επιπεδο, εννοεις οτι θα εχει άνετα 10 γκολ παραπανω απο τα 15 που βαζει καθε χρονο μεσο ορο ο αθανασιαδης;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Τετ 31 Αύγ 2016, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει όμως τρελή επαφή με τα δίχτυα ο άτιμος..panpangr77 έγραψε:
Εμένα αυτος ο παίκτης δεν μου αρεσε ακομα οταν ήταν στην Μπενφικα ,δηλαδη οταν ήταν στο top ,ενας ψηλός ξηλινος ο οποιος ολη η ομάδα δουλευε τέλεια για κείνον.
Τι φαση;GoMaRoS έγραψε:ο ίδιος; ή ο μάνατζερ του;Chuck Norris έγραψε:Μιλάει ο Μικου στο Μετρόπολις
νταξ το tερματίσατε στο sdna
Martin Braithwaite
Κύριε Nicolas Fedor ποιος είστε? Εγώ είμαι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Έχω υπογράψει και προσύμφωνο με τον ΠΟΡΚΥ. Απλά έχει αργήσει λίγο να έρθει να με πάρει. Μου έχει υποσχεθεί να με πάει και για frappe πριν πάμε στην Τούμπα.
12:47

Nicolás Fedor
εγώ είμαι ο νέος Μίετσελ του ΠΑΟΚ, εσύ κάτσε για φραπεδάκια με τον ΠΟΡΚΥ
12:49
Martin Braithwaite
Κύριε Nicolas Fedor ποιος είστε? Εγώ είμαι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Έχω υπογράψει και προσύμφωνο με τον ΠΟΡΚΥ. Απλά έχει αργήσει λίγο να έρθει να με πάρει. Μου έχει υποσχεθεί να με πάει και για frappe πριν πάμε στην Τούμπα.
12:47

Nicolás Fedor
εγώ είμαι ο νέος Μίετσελ του ΠΑΟΚ, εσύ κάτσε για φραπεδάκια με τον ΠΟΡΚΥ
12:49
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 31 Αύγ 2016, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Petros1988
Ειναι κριμα αν δεν παρουμε καθαροαιμο φορ για μπροστα μετα τον Γεναρη δε προκειται να παρεις κατι καλο για πολλους λογους και παμε ξανα καλοκαιρι 2017.Εκτος και αν εχουμε κατι απο τους ελευθερους που με αυτα τα λεφτα φερνεις δυνατο ονομα αλλα κατα το ποσο θα βοηθησει δε ξερω.Αλλες 7 ωρες υπομονη.
- ΑποστόληςΑ
εγώ είμαι με τον ζωγράφοmbison έγραψε:Αθ πει κάποιοθ τον Αποστόλη ότι άλλο Βάθκεθ και άλλο Βελάθκεθ