Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Μάγκες καλύτερα να μην λέμε πολλα γιατι με σαββιδη πρόεδρο μην παραξενευτείτε αν εχουμε υποδοχή 12 το βράδυ Μπερμπάτοφ!
Πρωτοσέλιδο μετροσπορτ...
"Έρχομαι να διορθώσω οτι άφησα στην μέση"
Σελίδα 12 "...ευχαριστω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να τελειώσω οτι άφησα στην μέση (να σημειώσουμε οτι εχει ξεπεράσει τα προβλήματα στην μέση) θελω να πω στους οπαδούς μας οτι βλέπω κόκκινο και τρελαίνομαι. Θα μελανιασω (να σημειώσουμε οτι υποχώρησε το μελάνωμα στην γάμπα) τα αντίπαλα δίχτυα. Και να πω οτι βγάζω την περόνη (να σημειώσουμε οτι το πρόβλημα στην περόνη εχει ξεπεραστεί) και πετάω την χειροβομβίδα"
Δώρο με την μετροσπορτ αρωματικό αυτοκινήτου απο την Μπέντλεϊ του Ντιμίταρ με 7 κουπόνια και ενα μνμ στο 13331 με θεμα "Τον λιγουρευεστε;"
Sent from my mind using boobs power
Πρωτοσέλιδο μετροσπορτ...
"Έρχομαι να διορθώσω οτι άφησα στην μέση"
Σελίδα 12 "...ευχαριστω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να τελειώσω οτι άφησα στην μέση (να σημειώσουμε οτι εχει ξεπεράσει τα προβλήματα στην μέση) θελω να πω στους οπαδούς μας οτι βλέπω κόκκινο και τρελαίνομαι. Θα μελανιασω (να σημειώσουμε οτι υποχώρησε το μελάνωμα στην γάμπα) τα αντίπαλα δίχτυα. Και να πω οτι βγάζω την περόνη (να σημειώσουμε οτι το πρόβλημα στην περόνη εχει ξεπεραστεί) και πετάω την χειροβομβίδα"
Δώρο με την μετροσπορτ αρωματικό αυτοκινήτου απο την Μπέντλεϊ του Ντιμίταρ με 7 κουπόνια και ενα μνμ στο 13331 με θεμα "Τον λιγουρευεστε;"
Sent from my mind using boobs power
- Dimitris_L4
Ο αλλος εχει νικανειμ τον μπρειθγουειτ και λεει περιμενω στο μακεδονια...θεικα πραγματα πάλι καλα που τρολαρουν και γελαμε λιγακι
Δουλεια, τελος. Και απο την στιγμη που δεν βλεπω στην κεντρικη κανα παικτη, δεν υπαρχει και λογος να διαβασω 20 σελιδες
παμε απο εδω και περα

σήμερα γράφω εως τώρα στο sdna ως Στοχ και τώρα ως Nicolás Fedor
- Dimitris_L4
Ωραια ψαχνουμε τον σουπερμαν και τον μπρειθγουειτ...
Κάτι σαν αυτούς που δε χάνουν ποτέ κρίσιμα (απλά κάτι τελικούς μουντιάλ, προκρίσεις σε τελικούς ΤσουΛου);mbison έγραψε:Δηλαδη ο Γκόμεζ δεν σου κάνει?apache 4 έγραψε:Θέλω φορ που να μπορεί να δημιουργεί και μόνος του φάσεις και να μην περιμένει μόνο από τους άλλους να του δώσουν την μπάλα για να την σπρώξει στο πλεκτό!!!!mbison έγραψε:Θελω φορ που το τετ α τετ του Κλαους να το κάνει γκολ
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=fXGaLISuJwU
https://www.youtube.com/watch?v=7N0eY6P0398
https://www.youtube.com/watch?v=BBfyBLlT7Dc
https://www.youtube.com/watch?v=bTQu4NtI16k
https://www.youtube.com/watch?v=SdwUUgelJJM
https://www.youtube.com/watch?v=mBiDzEa5dWs
zara ειλικρινα δεν εχω αποψη γιατι δεν ασχολουμε με μανατζερ κτλ και δεν κρινω παικτες απο τα στατιστικα. Αν δεν εχω κατσει να δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και να παρατηρήσω παικτη δεν εχω αποψη. Και φυσικα δε παρακολουθω το καθε λιμο της ευρωπης οποτε που να τους ξερω ολους αυτους.zarathustra79 έγραψε:Εγω συμφωνω μαζι σου CCCP, αλλά βλέπεις να υπάρχει στον ορίζοντα το φορ που θα σε ανεβάσει επίπεδο;;;
Κι εγω θελω επιθετικο που να ειναι ξεκαθαρα και εξαρχης ενα επιπεδο πανω απο τον Κλαους αλλα να ειμαστε και ρεαλιστικοι με το αν μπορουμε να φερουμε τοσο γνωστο παικτη. Οποτε, αν φερουν παικτη πρεπει να περιμενουμε να δουμε στο χορταρι για να κρινουμε πραγματικα. Δε θελει και πολυ, απο το πρωτο κοντρολ φενεται το γενικο επιπεδο της ποιοτητας...
Επισης, αρνουμε λιγο να δεχτω οτι ΤΟΣΟ δυσκολο να φερουμε παικτη ποιο ποιοτικο απο τον Κλαους...οτι παικτης εχει ερθει φετος βασικα ειναι ξεκαθαρα ανωτερης ποιοτητας...για να μη πω και πολλοι απο τους περσινους. Αρα, γιατι να μην ειναι και ο Χ,Ψ Μικου κτλ ?
Ο ιβθτσ ειοε φορtraveller65 έγραψε:Δυστυχώς χωρίς σέντερ φορ η ομάδα θα τερματίσει τέταρτη και θα φταίει ο Ιβιτς γι αυτό. Μη μου πεί κανένας οτι τον εμπιστεύεται γιατί τότε θα πρέπει να μου εξηγήσει την αλλαγή του Κουλούρη με τον Αγιαξ στην Τούμπα 4 λεπτα πριν λήξει το ματς.
Οποιος κατάλαβε..κατάλαβε
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:karlat85 έγραψε:Ο Βασιλοπουλος μολις ειπε οτι μαλλον μονο τιαμ παίρνουμε
Σε
Τπτ αλλο μερα σεν επεσε παντως Ν κ τωρ μαλλον θα δικαιωθεί κ η ΠΑΕ ειναι υπεύθυνη για οτι επακολουθήσει σημερα στο φορουμ
Για τιμωρία προτείνω να χριστεί εξαναγκαστικώς ο Κυρx2 μοδεράτορας για το επόμενο τουλάχιστον πενθήμερο!!
- GiorgosAtha
Απ το τίποτα καλός είναι. Μόνο που δεν θα νιώθει βασικός ο Κλάους βρεξει-χιονισει κέρδος ειναι. Επιπλέον μπαίνει στις φάσεις πολύ πιο δυνατά. Εγω τον θελω.Thanix έγραψε:Μάγκες καλύτερα να μην λέμε πολλα γιατι με σαββιδη πρόεδρο μην παραξενευτείτε αν εχουμε υποδοχή 12 το βράδυ Μπερμπάτοφ!
Υ.γ.
Εσυ δεν ησουν που αποκάλυψες την έλευση Τούντορ? Δεν έχεις τώρα κάποια είδηση?
Πεστα ναβι κ μαλιστα να γραφιυμε στα αγγλικα
Άλλος ενας που καταληγει σε ομαδα του επιπεδου του.Ε ρε κοσμο που εχουμε ταϊσει...Dimitris_L4 έγραψε:Παει ο σκονδρας...εκλειαε πλατανια...
- Chuck Norris
Ε ρε γκρίνια που θα πέσει αν δεν πάρουμε σέντερ φορ ! Θα αναιρεθεί όλη η προσπάθεια που εγινε το υπόλοιπο καλοκαίρι ...
Και ζήτημα είναι αν θα γλιτώσουμε καμιά τριανταριά χιλιάρικα από το συμβόλαιό του