Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε παιδια, η μεγαλη διαφορα στο θεμα του επιθετικου ειναι ο πρωταθλητισμος.
Για να κανεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, θες το οσο ποιο ευκολο γκολ γίνεται. Το πρωταθλημα παιζεται στο ποιος απο μια δυο το πλυ τρεις ομαδες στα περισσοτερα προταθληματα θα κερδισει τις περισσοτερες μικρες ομαδες. Εκει κρινεται, ποιος θα κανει τις λιγοτερες γκελες.
Αν βγαλουμε εξω δαιτησια κτλ, οσο ποιο ευκολο γκολ εχεις, τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να κανεις γκελα. Και γιαυτο το λογο, δεν υπαρχει "ελα μωρε καλα ειμαστε και με τον Κλαους". Η θεση του σεντερ φορ ειναι ΚΟΜΒΙΚΗ για το ευκολο γκολ.
Ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει συνηθησει, φυσικα, στον πρωταθλητισμο και δε το καταλαβαίνει αυτο. Οταν μιλαμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, δεν υπαρχει ΤΑΒΑΝΙ σε οποιαδηποτε θεση, ποσο μαλλον του σεντερ φορ. Οσο καλυτερος μπορεις να γινεις το κανεις. Αν ειναι δυνατον να λεμε οτι το τεταρτο σεντερ μπακ η το δευτερο εξαρι ειναι ποιο συμαντικο απο το να ανεβουμε επιπεδο στο σεντερ φορ.
Φυσικά και αν πληρώσουμε για να πάρουμε παίκτη επιπέδου Μικού ,καλύτερα να μην πάρουμε κανένα. Έχω την αίσθηση ότι κάτι άλλο περιμένουμε που δεν έχει διαρρεύσει ακόμη.
Από τους γνωστούς επιθετικούς που κυκλοφορούν στο προσκήνιο πάντως θα ήθελα να είχαμε κινηθεί για τον Καρντόζο. too late now..
mbison έγραψε:Θελω φορ που το τετ α τετ του Κλαους να το κάνει γκολ
Θέλω φορ που να μπορεί να δημιουργεί και μόνος του φάσεις και να μην περιμένει μόνο από τους άλλους να του δώσουν την μπάλα για να την σπρώξει στο πλεκτό!!!!
analog έγραψε:Φυσικά και αν πληρώσουμε για να πάρουμε παίκτη επιπέδου Μικού ,καλύτερα να μην πάρουμε κανένα. Έχω την αίσθηση ότι κάτι άλλο περιμένουμε που δεν έχει διαρρεύσει ακόμη.
Από τους γνωστούς επιθετικούς που κυκλοφορούν στο προσκήνιο πάντως θα ήθελα να είχαμε κινηθεί για τον Καρντόζο. too late now..
Εμένα αυτος ο παίκτης δεν μου αρεσε ακομα οταν ήταν στην Μπενφικα ,δηλαδη οταν ήταν στο top ,ενας ψηλός ξηλινος ο οποιος ολη η ομάδα δουλευε τέλεια για κείνον.
Δυστυχώς χωρίς σέντερ φορ η ομάδα θα τερματίσει τέταρτη και θα φταίει ο Ιβιτς γι αυτό. Μη μου πεί κανένας οτι τον εμπιστεύεται γιατί τότε θα πρέπει να μου εξηγήσει την αλλαγή του Κουλούρη με τον Αγιαξ στην Τούμπα 4 λεπτα πριν λήξει το ματς.
Οποιος κατάλαβε..κατάλαβε