Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
το κανάλι μου μέσα
o Ιβαν εχει Ι.Β.Α.Ν ?
παιζει να μιλάνε με το viber και μπορει να αγοράσει παίχτη με paypal αλλά αν δεν μπορεί θα πάρουμε πεοι-παλ
o Ιβαν εχει Ι.Β.Α.Ν ?
παιζει να μιλάνε με το viber και μπορει να αγοράσει παίχτη με paypal αλλά αν δεν μπορεί θα πάρουμε πεοι-παλ
- pirate_salonica
Που είναι ο Πόρκυ όταν τον χρειαζόμαστε? 

Δεν μπορώ να καταλάβω Ζαρατούστρα , που μίλησα εγώ για καταδίκες κ πρωτάθλημα κ 4οι κ Μίκου κ Βάσκες κ όλα αυτά που αναφέρεις (σαν κ καλά να τα είπα ή να τα υπονόησα) , ότι θέλεις να καταλάβεις.
Καλές κ οι γενικότητες ότι αν πάρουμε έναν παίχτη θα ενισχυθούμε.
Αν τώρα θεωρείς ότι στην επίθεση είμαστε κομπλέ , όλα καλά. Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι κ ίσως κ να μην είμαι ο μόνος.
Καλές κ οι γενικότητες ότι αν πάρουμε έναν παίχτη θα ενισχυθούμε.
Αν τώρα θεωρείς ότι στην επίθεση είμαστε κομπλέ , όλα καλά. Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι κ ίσως κ να μην είμαι ο μόνος.
στο αεροδρομιοpirate_salonica έγραψε:Που είναι ο Πόρκυ όταν τον χρειαζόμαστε?
- pirate_salonica
- ilovegame27
zarathustra79 έγραψε:Επίσης να σημειωθεί για κάποιους που ορέγονται παίκτες από porto, arsenal, atletico κλπ οτι μας το παίζει δύσκολος παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα β' κατηγορίας ισπανίας και ζητά μισθό 1Μ€...
Αυτό είναι άσχετο!Δηλαδή ο Ayose Perez που παίζει στην Νιουκαστλ (Τσαμπιονσιπ) η πέρσι ο Abel Hernandez που έπαιζε στην Χαλ δεν είναι ποιοτικοί παίχτες?
Ο ΠΟΡΚΥ κάνει ξενάγηση τον Braithwaite στην πόλη, θα καθίσουν να πιουν και ένα καφέ να βγάλουν και φωτό με τους φαν, μετά για φαγητό, και απογευματάκι θα πανε για τις υπογραφές, χαλαρά δεν βιαζόμαστε
- Mirko Taccola
[/quote]Οσοι κανουν το λαθος να βαζουν τα 100 γκολ σαν ασπιδα να γνωριζουν οτι οποιονδηποτε να ειχες μπροστα ολα αυτα τα χρονια τοσα θα εβαζε,διοτι παιζει σε μια μεγαλη ομαδα.[/quote]
Διαφωνώ με τη λογική σου φίλε PSC1998. Αν είχες δίκιο και ο μουσλι που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι κυρίως λόγο συμπεριφοράς και φενέρ, θα έπρεπε να είχε τουλαχιστον τους αριθμούς του κλάους στο σκοράρισμα.. Αν θυμάσαι δεν κατάφερε διψήφιο αριθμό γκολ ούτε σε μία σεζόν από όσες αγωνίστηκε... Μην αδικούμε τον κλάους και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Συμφωνώ ότι έχει μείνει στάσιμος αλλά.. ώς εκεί

Διαφωνώ με τη λογική σου φίλε PSC1998. Αν είχες δίκιο και ο μουσλι που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι κυρίως λόγο συμπεριφοράς και φενέρ, θα έπρεπε να είχε τουλαχιστον τους αριθμούς του κλάους στο σκοράρισμα.. Αν θυμάσαι δεν κατάφερε διψήφιο αριθμό γκολ ούτε σε μία σεζόν από όσες αγωνίστηκε... Μην αδικούμε τον κλάους και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Συμφωνώ ότι έχει μείνει στάσιμος αλλά.. ώς εκεί

- zarathustra79
Για να το πω αλλιώς, θεωρώ οτι είμαστε κομπλέ στο ίδιο επίπεδο που είμαστε κομπλέ και σε όλες τις άλλες θέσεις. Αν είχαμε ως επιλογές τον κουλούρη και τον δημήτρη παπαδόπουλο θα έλεγα οκ υπάρχει ένα ζήτημα, αλλά τον αθανασιάδη όσο 'αμπαλος' κ αν είναι θεωρω οτι με καλύπτει όσο κ ο γλύκος στο τέρμα,o leovac στα μπακ, ο cimirot στα χαφ, ο biseswar στο 10 ή ο garry στα πλάγια. Αν υπάρχει μεγάλο κενό στο φορ, τότε για μενα υπάρχει μεγάλο κενό κ σε άλλες 5 θεσεις στην εντεκάδα!!
Ace δικαίωμα τους είναι να κάνουν οτι θελουν κ να ζητάνε όσα θέλουν. Η διαφορά στις δυο περιπτώσεις που αναφέρεις είναι οτι ο μεν miku είναι η νο1 επιλογή τους στην επίθεση και γενικότερα ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στην ομάδα, ενω ο κουλούρης είναι ζήτημα αν πάρει πάνω από 5 παιχνίδια στη σαιζόν. Με τη λογική σου ας πουμε θα έπρεπε η zenit να σε πει πάρε 1-1,5Μ για τον mak κ πολύ σου είναι...
@ilovegame27 δεν το είπα υποτιμητικα για τον παίκτη επειδη παίζει σε ομαδα β' κατηγορίας. αλλά εδω μας κάνει νερα ένας παίκτης με αξία 3Μ και εμείς σκίζουμε τα ρούχα μας γιατι δεν πέρνουμε παίκτες αξίας 10Μ κ πάνω...
Ace δικαίωμα τους είναι να κάνουν οτι θελουν κ να ζητάνε όσα θέλουν. Η διαφορά στις δυο περιπτώσεις που αναφέρεις είναι οτι ο μεν miku είναι η νο1 επιλογή τους στην επίθεση και γενικότερα ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στην ομάδα, ενω ο κουλούρης είναι ζήτημα αν πάρει πάνω από 5 παιχνίδια στη σαιζόν. Με τη λογική σου ας πουμε θα έπρεπε η zenit να σε πει πάρε 1-1,5Μ για τον mak κ πολύ σου είναι...
@ilovegame27 δεν το είπα υποτιμητικα για τον παίκτη επειδη παίζει σε ομαδα β' κατηγορίας. αλλά εδω μας κάνει νερα ένας παίκτης με αξία 3Μ και εμείς σκίζουμε τα ρούχα μας γιατι δεν πέρνουμε παίκτες αξίας 10Μ κ πάνω...
zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo το οτι υπάρχει θέμα στην επίθεση το έχεις δει από τα 4 παιχνίδια που έχει παίξει η ομάδα;;; Στα οποία σκόραρε συνολικά 7 γκολ;;;
Οτι μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα με την προσθήκη ενος παίκτη είναι αδιαμφισβήτητο, το ίδιο ισχύει όμως και για τις 11 θέσεις κ όχι μόνο αυτή του φορ.
Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν πάρουμε φορ είμαστε καταδικασμένοι να βγούμε 4οι στο πρωτάθλημα, αλλά αν πάρουμε έναν από τους miku ή vazquez εξασφαλίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος;;;;;
Από τα πιο σωστά ποστς, όπως και το τελευταίο σου!
Αν θεωρούμε πρόβλημα το σεντερ φορ με την πιότητα που έχουμε εκεί και μίνιμουμ (κακά τα ψέματα) 30-35 γκολ τη σεζόν, τι να πούμε για αριστερό εξτρέμ, επιθετικογενές χαφ, τερματοφύλακα, σεντερ μπακ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Τετ 31 Αύγ 2016, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Tupac έγραψε:Κακό που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με Σαββιδη, νομίζω ότι θα έδινε λύση σήμερα για φορ
Βρε λέτε να μην έχουν πρόθεση καν οι Σαββιδαίοι να χτυπήσουν τηλ.άδεια και να επιχειρούν απλά να αποφύγουν να φέρουν φορ;; Σατανικό πάντως, αν βρήκαν αυτή τη λύση ...

- pirate_salonica
Εγώ πάντως αν ήμουν ο Βάσκεθ ή ο Μίκου ή ο Χ επιθετικός δεν θα ερχόμουνα να παίξω στην Σούπα Λιγκ με την ΕΠΟ να (νομίζει πως) δουλεύει άκόμα και την FIFA... Πάρτε το υπόψη.
- GiorgosAtha
ilovegame27... δεν είπε κανείς ότι δεν είναι ποιοτικοί παίχτες. Ξέρεις τι μισθούς δίνουν η Hall και η Newcastle της Championship? Πως σκοπεύεις να τις ανταγωνιστείς? Ή "έλα μωρέ τώρα με τις ομαδούλες Β' Εθνικής!".
+ αυτό...
Ο Μπαλοτέλης -των 5,5 εκ. μισθό- πήγε στη Nice και ο Slimani στη Leicester... για να καταλαβαίνουμε τι είδους ονόματα ακούγονται εδώ ότι μπορεί να πάει η ομάδα... και τι ποσά δίνουν κάποιες ομάδες που θεωρούμε υποδεέστερες.
+ αυτό...
pirate_salonica έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο Βάσκεθ ή ο Μίκου ή ο Χ επιθετικός δεν θα ερχόμουνα να παίξω στην Σούπα Λιγκ με την ΕΠΟ να (νομίζει πως) δουλεύει άκόμα και την FIFA... Πάρτε το υπόψη.
Ο Μπαλοτέλης -των 5,5 εκ. μισθό- πήγε στη Nice και ο Slimani στη Leicester... για να καταλαβαίνουμε τι είδους ονόματα ακούγονται εδώ ότι μπορεί να πάει η ομάδα... και τι ποσά δίνουν κάποιες ομάδες που θεωρούμε υποδεέστερες.
Με την αποκτηση Thiam πιστευω οτι στην επιθεση ειμαστε κατα 90% οκ.
Για μενα θα επρεπε να αποκτηθει παιχτης στα κεντρικα χαφ .. εκτος και αν πιστευουν οτι με τους υπαρχοντες αριθμητικα βγαινουν τα κουκια.. και θα το ξαναδουν το χειμωνα.
Για μενα θα επρεπε να αποκτηθει παιχτης στα κεντρικα χαφ .. εκτος και αν πιστευουν οτι με τους υπαρχοντες αριθμητικα βγαινουν τα κουκια.. και θα το ξαναδουν το χειμωνα.