οχι μονο αυτο φιλε μου, ξεκαθαριζουν και τα ρόστερkarlat85 έγραψε:Έτσι είναι thracian. Γιατι τις τελευταίες μέρες οι τιμές πέφτουν παρά Πολύ
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Βρε σωστα ειναι αυτα που λετε απλα έως τωρα ποτε δεν το καταφέραμε
Να παρουμε κατι καλο με μετεγγραφη τελευταια μερα
Να παρουμε κατι καλο με μετεγγραφη τελευταια μερα
-
εννοειται πως πρεπει να εχεις αφησει ενα κενο για σημερα στο ροστερ.Οι τιμες ειναι τελειως διαφορετικες υπο τον φοβο να ξεμεινουν παιχτες. Επισης γινονται πολλες καραμπολες και ξεμενουν παιχτες. Δειτε πχ τον ζαιρο που πηρε ο ΠΑΣ ενω πριν λιγες μερες ετρωγε πορτα. Μεγαλος παιχτης στον ΠΑΟΚ χωρις να δημιουργηθουν ειδικες συνθηκες δεν ερχεται. Εκτος αν νομιζετε οτι τα 3-4-5 εκατομμυρια ειναι τοσα πολλα λεφτα για αγορα
- Sick Bastard
στο χωριό μου, αυτό το λένε φίδιασμα.GiorgosAtha έγραψε: Γνώμη μου είναι ότι ο Κοροβέσης την έχει γλιτώσει γιατί πολύ απλά -λογικά- παίρνει τα λιγότερα από όλους, δεν μιλάει δεν λαλάει -άρα δεν δημιουργεί προβλήματα και δεν έχει απαιτήσεις-

Ιβιτς και Μιχελ μιλησαν μονο ΜΙΑ φορα για φορ ΠΡΙΝ ερθει ο Περειρα. και μαλιστα ειπαν οτι θα παρουν φορ να βοηθαει τον Κλαους οχι να του παρει την θεση.
Απο εκει και περα ολες τις αλλες φορες μιλαγαν για επιθετικο
Επιθετικος δεν ειναι μονο το φορ αλλα και το αριστερο εξτρεμ εκει που πραγματικα υπαρχει τρυπα.
και κοινη λογικη στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο η λογικη του προπονητη
Απο εκει και περα ολες τις αλλες φορες μιλαγαν για επιθετικο
Επιθετικος δεν ειναι μονο το φορ αλλα και το αριστερο εξτρεμ εκει που πραγματικα υπαρχει τρυπα.
και κοινη λογικη στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο η λογικη του προπονητη
- Petros1988
Διαισθησή μου οτι θα ρθεί ο Ισπανός Βασκες Μπροστά με τα τον Τιαμ!
- teo4giannitsa
Ρισκο ειναι. Μπορει να φερεις την τιμη εκει που θες μπορει να μεινεις με το πουλι στο χερι..
Πιστευω παντως, πως φαγαμε αρκετα ακυρα απο παικτες.
Αντε να δουμε τι θα πορκυψει.
Τον τιαμ τον εχουμε σιγουρο βλεπω...
Πιστευω παντως, πως φαγαμε αρκετα ακυρα απο παικτες.
Αντε να δουμε τι θα πορκυψει.
Τον τιαμ τον εχουμε σιγουρο βλεπω...
- ace79grpaok
me too.Petros1988 έγραψε:Διαισθησή μου οτι θα ρθεί ο Ισπανός Βασκες Μπροστά με τα τον Τιαμ!
μια χαρα μου κανει ο τιαμ μανιακε για τελευταία μερα αφου απο καιρο ειμαστε ΟΚ
πιο ξεψαρωμενος απο τον ζαιρο ειναι σιγουρα
(δεν λεω οτι ξερει καλυτερη μπαλλα.... στοιχεια σαν τον ζαιρο λίγοι έχουν, απλα παρα πολλοι περισσοτεροι εχουν περισσοτερη αυτοπεποιθηση και μυαλό)
και αυτο το προτιμω φετος
πιο ξεψαρωμενος απο τον ζαιρο ειναι σιγουρα
(δεν λεω οτι ξερει καλυτερη μπαλλα.... στοιχεια σαν τον ζαιρο λίγοι έχουν, απλα παρα πολλοι περισσοτεροι εχουν περισσοτερη αυτοπεποιθηση και μυαλό)
και αυτο το προτιμω φετος
- xrictoforoc
Γουστάρω πολύ τις μεταγραφικές περιόδους,αλλά μάγκες μου αν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι σκέτο βάσανο 

- Petros1988

ace79grpaok έγραψε:me too.Petros1988 έγραψε:Διαισθησή μου οτι θα ρθεί ο Ισπανός Βασκες Μπροστά με τα τον Τιαμ!
- GiorgosAtha
sic...
σε άλλες δουλείες ναι... φίδιασμα λέγεται.
Στο ποδόσφαιρο όμως χρειάζονται και τέτοιοι παίχτες. Αρκεί να παίρνουν ελάχιστα... γι αυτό και δεν τους διώχνει κανένας προπονητής... άσχετα αν εμείς απορούμε γιατί.
Είναι κάτι σαν το κουτάκι με τα ψιλά (μονόλεπτα, δίλεπτα, πεντάλεπτα) δίπλα στην πόρτα... δεν σε σώζει... αλλά δεν τα πετάς κιόλας -άσχετα αν "τι τα μαζεύεις? άλλαξε τα ή πέτα τα! τι τα κρατάς?"-.
Λες/σκέφτεσαι δεν ξέρεις ποτέ... στην ανάγκη μπορεί να συμπληρώσει κάτι.

Στο ποδόσφαιρο όμως χρειάζονται και τέτοιοι παίχτες. Αρκεί να παίρνουν ελάχιστα... γι αυτό και δεν τους διώχνει κανένας προπονητής... άσχετα αν εμείς απορούμε γιατί.
Είναι κάτι σαν το κουτάκι με τα ψιλά (μονόλεπτα, δίλεπτα, πεντάλεπτα) δίπλα στην πόρτα... δεν σε σώζει... αλλά δεν τα πετάς κιόλας -άσχετα αν "τι τα μαζεύεις? άλλαξε τα ή πέτα τα! τι τα κρατάς?"-.
Λες/σκέφτεσαι δεν ξέρεις ποτέ... στην ανάγκη μπορεί να συμπληρώσει κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 31 Αύγ 2016, 09:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιςως να ναι αυτο που ψάχνουμε θραςιαν ο τιαμ αλλα για να παλεύουν για φορ κατι δειχνει
επικοινωνικα ισως;MANIAKOS έγραψε:Ιςως να ναι αυτο που ψάχνουμε ο τιαμ αλλα για να παλεύουν για φορ κατι δειχνει
μπορει
δεν ειναι κακο