Συμφωνώ μαζί σου... όπως προείπα... μήπως ο Thiam τελικά είναι ο φορ -που παίζει και άκρα-?joshua έγραψε:...τον Τιαμ που εγω απο λιγα βιντεακια που εχω δει δεν τον πολυκοβω για εξτρεμ...
Διαφωνώ κάθετα... ο τρόπος αντιμετώπισής ήταν ολόσωστος. Και δεν θα βοηθούσαν σχεδόν καθόλου... ζήτημα αν θα παίρναν 15 παιχνίδια σύνολο όλοι μαζί. Που θα βοηθούσαν? Στο οικογενειακο διπλό?joshua έγραψε:Εγω πχ πιστευω πως αν στο ροστερ παρεμεναν οι Τζιολης,Χατζη και ισως ο Κωνσταντινιδης θα ημασταν τουλαχιστον ενα 10% πιο ισχυροι και απορω ακομα με τον τροπο αντιμετωπισης τους.
Χάτζη: Τον πιστεύουν αλλά με το να παραμείνει θα του κάνει κακό... σύμφωνα με ότι λέγεται έχει αδυναμίες τακτικές και ταχύτητας. Με το να μείνει και να είναι το 4ο-5ο στόπερ και να πάρει το πολύ 5-10 παιχνίδια δεν τον βοηθά. Τον Μαλεζά ο Ivic τον χρειάζεται και για άλλα πράγματα στα αποδυτήρια. Αν μπορέις κάνε τον κόπο και διάβασε στο topic του Χ'ψηλέα αυτό που γράφει ο Odi
Τζιόλης: Τον έχουν ενημερώσει από τον Ιούνιο. Τέλος... Δηλαδή τι άλλο? Να τον βάλουμε να παίζει για να μη νιώθει μόνος του? 3 μήνες τι έκανε? Ας ζήταγε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του στην τελική ή ας ζήταγε να μείνει ελεύθερος χωρίς αποζημίωση να βρει ομάδα.
Ο Ivic δεν τον θέλει γιατί δεν του κάνει και θεωρεί ότι στο 6 είμαστε κομπλέ... μήπως θεωρούμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα? Θα κριθεί για αυτό στο τέλος της season.
Κων/δης: Τρομερά επιρρεπής στους τραυματισμούς. Αν έδιωχνες Κίτσιου και Σκόνδρα μόλις τραυματιζόταν θα βγαίναμε να σκούζαμε "αφού τον ξέρετε, γιατί δεν είχαμε άλλο μπακαπ?". Να τον κρατήσεις και να έχεις 3 δεξιά μπακ? Σαν πέρυσι δηλαδή? Τσάμπα παιχνίδια δεν θα παίρνει. Ας πάει δανεικός... ας δείξει ότι ξεπερνά το πρόβλημα με τους τραυματισμούς, ας δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια και από του χρόνου βλέπουμε.