Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- Lacedaemonian
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ποιοι από τους παίκτες μας είναι "ξένοι"; Αυτούς που γνωρίζω ότι σίγουρα είναι:
1. Matos
2. Shakhov,
3. Jairo,
4. Pereyra,
Δεν ξέρω τι γίνεται με Thiam, Campos και Varela.
1. Matos
2. Shakhov,
3. Jairo,
4. Pereyra,
Νομίζω ότι και ο Τσίμιροτ είναι μη κοινοτικόςΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιοι από τους παίκτες μας είναι "ξένοι"; Αυτούς που γνωρίζω ότι σίγουρα είναι:
1. Matos
2. Shakhov,
3. Jairo,
4. Pereyra,
Τιαμ πιάνει θέση ξένου, γι'αυτό και φεύγει ο Ζάιρο, οι άλλοι εχουν κοινοτικά διαβατήρια
zarathustra79 έγραψε:
Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο το πόση γκρίνια υπάρχει σε σχέση με τις φετινές μεταγραφές. Από οτι φαίνεται τελικά ήταν ...λάθος (!!!) να γίνουν νωρίς οι μεταγραφές, γιατί αυτή τη στιγμή μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα οι άλλες τρεις ομάδες φαίνεται να έκαναν καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις επειδή επέλεξαν να κάνουν τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές τους στο τέλος της περιόδου (και με πολλούς από τους παίκτες χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία κλπ) και όχι πριν καν αυτή ξεκινήσει όπως στην ουσία έκανε ο michel...
για τον κόσμο ας είναι "λάθος" άμπαλος είναι.
Για την ομάδα όμως είναι λάθος;

- thanos-xanthi
αντε με το καλο τελευταια μερα να κανουμε ενα ωραιο φινις..
αν ερθει φορ και κιντερο παντως για αντι-πελκας θα μιλαμε για ενισχυση σε θεσεις που εχουμε αναγκη,
περα απο συναισθηματισμους
αν ερθει φορ και κιντερο παντως για αντι-πελκας θα μιλαμε για ενισχυση σε θεσεις που εχουμε αναγκη,
περα απο συναισθηματισμους
- ΑποστόληςΑ
ThxGoMaRoS έγραψε:Νομίζω ότι και ο Τσίμιροτ είναι μη κοινοτικόςΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιοι από τους παίκτες μας είναι "ξένοι"; Αυτούς που γνωρίζω ότι σίγουρα είναι:
1. Matos
2. Shakhov,
3. Jairo,
4. Pereyra,
Τιαμ πιάνει θέση ξένου, γι'αυτό και φεύγει ο Ζάιρο, οι άλλοι εχουν κοινοτικά διαβατήρια
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε επιθετικό
Ο Κιντέρο δεν πιάνει θέση ξένου; Αν ναι, πως θα έρθει;
- ΑποστόληςΑ
O Quintero, ο Κολομβιανός Messi, είναι κι αυτός ξένος, ε; Χμ, δύσκολο να τον πάρουμε. Τώρα που το σκέφτομαι είναι και κοντός (1,68). Μπα, δεν κάνει...
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
Οι παίκτες από βοσνία, ρωσία, τουρκία, σερβία, κροατία κ αλβανία παρότι οι χώρες τους δε βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ένωση θεωρούνται ως κοινοτικοί. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο FM!!!

Άρα οι ξένοι που υπάρχουν στην πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή είναι οι: leo matos, shakhov, jairo και pereyra με ενδεχόμενο ο τρίτος να πάει δανεικός στα γιάννενα.

Άρα οι ξένοι που υπάρχουν στην πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή είναι οι: leo matos, shakhov, jairo και pereyra με ενδεχόμενο ο τρίτος να πάει δανεικός στα γιάννενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Τετ 31 Αύγ 2016, 08:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- και 1 επισκέπτης
κι ο Cimirot ως κοινοτικος λογίζεται. μια θέση ξένου έχουμε κενή, έχει αναφερθεί κι από πολλούς εδώ μέσα μετά την απόκτηση Varela.GoMaRoS έγραψε:Νομίζω ότι και ο Τσίμιροτ είναι μη κοινοτικόςΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιοι από τους παίκτες μας είναι "ξένοι"; Αυτούς που γνωρίζω ότι σίγουρα είναι:
1. Matos
2. Shakhov,
3. Jairo,
4. Pereyra,
μάλιστα...
Te vayas o no @AlvaroVazquez91 en el fondo sur no nos olvidaremos de ti, GRACIAS POR TODO.
Te vayas o no @AlvaroVazquez91 en el fondo sur no nos olvidaremos de ti, GRACIAS POR TODO.
- Lacedaemonian
Σκέψου και να μη μας ειχε πουλήσει ο 3ος απ τους "Ουκρανούς" τότε.....pilotos έγραψε:zarathustra79 έγραψε:
Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο το πόση γκρίνια υπάρχει σε σχέση με τις φετινές μεταγραφές. Από οτι φαίνεται τελικά ήταν ...λάθος (!!!) να γίνουν νωρίς οι μεταγραφές, γιατί αυτή τη στιγμή μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα οι άλλες τρεις ομάδες φαίνεται να έκαναν καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις επειδή επέλεξαν να κάνουν τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές τους στο τέλος της περιόδου (και με πολλούς από τους παίκτες χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία κλπ) και όχι πριν καν αυτή ξεκινήσει όπως στην ουσία έκανε ο michel...
για τον κόσμο ας είναι "λάθος" άμπαλος είναι.
Για την ομάδα όμως είναι λάθος;
Η μεταγραφες φέτος έγιναν με επαγγελματικό τρόπο και σχέδιο...