Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
- ΑποστόληςΑ
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Κάποτε ο Κόλκας είχε τσατιστεί με έναν πρώην mod του paokmania γιατί ο mod είχε γράψει στο φόρουμ τα τρία ονόματα που έκλεισαν τελευταία μέρα των μεταγραφών πριν εκείνος τα αποκαλύψει "αποκλειστικά" στο site του.
Εντάξει δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και την οπαδική του ταυτότητα.
Σταυρουπολήτης που κατέβηκαν χαβούζα οι γονείς του για αρκετά χρόνια.
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Εγώ δεν αντιλέγω ούτε αμφισβητώ την οπαδική ταυτότητα μη σας πω των περισσότερων ασχολούμενων με το ρεπορτάζ της ομάδας. Το δυστύχημα είναι πως δεν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ - ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ τόσα χρόνια οι τύποι αυτοί, ελέω επιπέδου μεγάλου μέρους του αναγνωστικού ή ακροαματικού κοινού τους, θεωρώ εγώ, να προσπαθήσουν τουλάχιστον να γίνουν κάπως καλύτεροι πάνω στο αντικείμενό τους και στον τρόπο, που προσεγγίζουν τα της ομάδας.
Πολλές φορές λέμε για τους παίχτες μας διάφορα. Και για την ανάγκη άσκησης "πιέσης" από τη διοίκηση σε κάθε μετεγγραφική περίοδο. Προκειμένου να πάρει ο κώλος κάποιων ... φωτιά και, είτε δουλεύοντας περισσότερο, να καταδείξουν την μέχρι τότε "κρυμμένη" αξία τους, είτε να σημειώσουν κάποια βελτίωση, είτα απλά να επιβεβαιωθεί ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΛΛΙΚΑΡΙΑ.
Έχουμε σκεφτεί άραγε γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε επιχειρήσει συντονισμένα κάτι τέτοιο προς ανθρώπους, που εμπορεύονται (δεν το γράφω σώνει και καλά με αρνητικό πρόσημο) ΠΑΟΚ;;
Πολλές φορές λέμε για τους παίχτες μας διάφορα. Και για την ανάγκη άσκησης "πιέσης" από τη διοίκηση σε κάθε μετεγγραφική περίοδο. Προκειμένου να πάρει ο κώλος κάποιων ... φωτιά και, είτε δουλεύοντας περισσότερο, να καταδείξουν την μέχρι τότε "κρυμμένη" αξία τους, είτε να σημειώσουν κάποια βελτίωση, είτα απλά να επιβεβαιωθεί ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΛΛΙΚΑΡΙΑ.
Έχουμε σκεφτεί άραγε γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε επιχειρήσει συντονισμένα κάτι τέτοιο προς ανθρώπους, που εμπορεύονται (δεν το γράφω σώνει και καλά με αρνητικό πρόσημο) ΠΑΟΚ;;
1...Είναι επιβεβαιωμένο αυτό? Από που αν επιτρέπεται?logios έγραψε:Εντάξει δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και την οπαδική του ταυτότητα.
2...Ξέρει κανένας που είναι γεννημένος και μεγαλωμένος ο πρώην μεγαλύτερος Π.Α.Ο.Κ.άρχης επί 30ετίας, ο κύριος Δ. Μπούζας?
Ε τώρα τι ζητάς; Άντε , ο μπαμπάς του ήταν παίκτης στον Παύλο Μελά. Τι να σου πω άλλο. Αυτή ή καχυποψία κουράζει, μην δαιμονοποιειτε έτσι ανθρώπους και καταστάσεις.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
Τι ψάχνετε ρε παιδιά; Το θέμα είναι το χρήμα.
Ο χ κόλκας είναι ΠΑΟΚ, αν όμως το οικονομικό του συμφέρον λέει να κάνει αβάντα στον ψ Βρύζα, ακόμα κι αν αυτό είναι εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ (βλ. Γκαρσία), θα το κάνει.
Ο χ τοσκίτσης είναι ΠΑΟΚ, αν όμως το οικονομικό του συμφέρον λέει να κάνει αβάντα στον ψ επενδυτή, ακόμα κι αν αυτό είναι εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ (βλ. φλωρίδη), θα το κάνει.
Αυτά για τους ΠΑΟΚτσήδες αρδ.
Οι υπόλοιποι αρδ θα ασχοληθούν αρνητικά με τον ΠΑΟΚ είτε γιατί θα τους ταίζει ο φαταούλ (βλ. χύτα), είτε γιατί θα ανεβάσουν επισκεψιμότητα (=λεφτά), τηλέφωνα (=λεφτά), όνομα (=λεφτά). Βλ. φαλακροκόρακα, τζουκμποξ, χαμούρα κλπ.
Πάντα το χρήμα..
Ο χ κόλκας είναι ΠΑΟΚ, αν όμως το οικονομικό του συμφέρον λέει να κάνει αβάντα στον ψ Βρύζα, ακόμα κι αν αυτό είναι εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ (βλ. Γκαρσία), θα το κάνει.
Ο χ τοσκίτσης είναι ΠΑΟΚ, αν όμως το οικονομικό του συμφέρον λέει να κάνει αβάντα στον ψ επενδυτή, ακόμα κι αν αυτό είναι εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ (βλ. φλωρίδη), θα το κάνει.
Αυτά για τους ΠΑΟΚτσήδες αρδ.
Οι υπόλοιποι αρδ θα ασχοληθούν αρνητικά με τον ΠΑΟΚ είτε γιατί θα τους ταίζει ο φαταούλ (βλ. χύτα), είτε γιατί θα ανεβάσουν επισκεψιμότητα (=λεφτά), τηλέφωνα (=λεφτά), όνομα (=λεφτά). Βλ. φαλακροκόρακα, τζουκμποξ, χαμούρα κλπ.
Πάντα το χρήμα..
Βρε αδερφέ ποιος δαιμονοποιεί ποιον δηλαδή? Σίγουρες πληροφορίες ζητάμε για να καταλήξουμε σε ένα λογικό συμπέρασμα για κάποιον που Π.Α.Ο.Κ.αρχίζει τόσο που τον ακούν πολλοί με ανοιχτό το στόμα και τον έχουν και φωτογραφία του στο εικονοστάσι τους...Ποιον ακριβώς πειράζει-κουράζει αυτό το πράγμα δηλαδή?logios έγραψε:Ε τώρα τι ζητάς; Άντε , ο μπαμπάς του ήταν παίκτης στον Παύλο Μελά. Τι να σου πω άλλο. Αυτή ή καχυποψία κουράζει, μην δαιμονοποιειτε έτσι ανθρώπους και καταστάσεις.
Υ.Γ. Ήταν όντως ο μπαμπάς του παίχτης στον Παύλο Μελά λοιπόν? Το ξέρεις στα σίγουρα ή ήταν ειρωνεία?
Υ.Γ. 2...Ρε παιδιά, πήγε κανένας μαζί με τον Κόλκα καμιά εκδρομή με τον Π.Α.Ο.Κ. και πότε έγινε αυτό? Τον γνωρίζει κανένας από καμιά γειτονιά (Σταυρούπολη είπε πριν ένας φίλος ότι έμενε πριν κατέβει χαβούζα) να τσακώνεται με τίποτα αλλόθρησκους για τον Π.Α.Ο.Κ. σε κάνα καφενείο? Ρωτάω αν ξέρει κανένας να μας πει...
Υ.Γ. 3...Μήπως ο Κόλκας γεννήθηκε Π.Α.Ο.Κ.τσής στα μέσα του 2008, μιας και προηγουμένως δεν τον ήξερε κανένας? Αυτό θέλω να μάθω...Πειράζει κανέναν δηλαδή αυτό?
Υ.Γ. 4...Ας κάνουμε ένα πολ για κάνα μήνα ποιοι ξέρανε τον Κόλκα πριν το 2007 μπας και μάθουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Αύγ 2016, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι σου λέω , μένω στην ιστορική Ηλιούπολη , απέναντι από Μανάβη
Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Ειχε ξεκινήσει εκπομπές στον ήλιο των σπορ και έκανε τριτη-Πέμπτη 12-2 βράδυ την ίδια εκπομπή που έκανε ο ζαγορας παρασκευη-Κυριακή.goran 64 έγραψε:Μια απλή ερωτησούλα θα ήθελα να με απαντήσει κάποιος, με στοιχεία όμως:
Αυτόν τον αρχιΠ.Α.Ο.Κ.άρχη και αρχιμπαλαδόφατσα Κόλκα, τον ήξερε-άκουγε-διάβαζε-έδινε σημασία κανένας πριν τα μισά του 2008?
Απο το 2002-2003 κάπου εκει τον άκουγα μέχρι το 2011 που σταμάτησα να ακούω αθλητικά ραδιόφωνα
Και ενεργός στο συνδεσμιακο κίνημα ήταν μικρος και Αθήνα έμενε στον Χολαργό!
ΠΑΟΚ ειναι απο εκει και περα τα αλλα ειναι γνωστά...
Sent from my mind using boobs power
@Thanix, να δώσω e-mail να με στείλεις που είναι το μαγαζί σου να περάσω για καφέ να τα πούμε από κοντά?
Μια φορά που πήγαινα Τούμπα-γήπεδο αν το θυμάσαι, μήνες πάνε τώρα, με είχε καλέσει κι ο @pilotos να έρθω από κει μιας και ήταν κι αυτός, αλλά το είχα δει αργά, μετά τον αγώνα μάλιστα και δεν έκατσε η φτιάξη...
Μια φορά που πήγαινα Τούμπα-γήπεδο αν το θυμάσαι, μήνες πάνε τώρα, με είχε καλέσει κι ο @pilotos να έρθω από κει μιας και ήταν κι αυτός, αλλά το είχα δει αργά, μετά τον αγώνα μάλιστα και δεν έκατσε η φτιάξη...
Δικηγόρος είμαι γκοραν δεν έχω μαγαζί, απλα πίνουμε καφε σε ενα στέκι πριν τα ματς. Θα το κανονίσουμεgoran 64 έγραψε:@Thanix, να δώσω e-mail να με στείλεις που είναι το μαγαζί σου να περάσω για καφέ να τα πούμε από κοντά?
Sent from my mind using boobs power
Δεν χρειαζόταν να δείξει και ταυτότητα.pgetsos έγραψε:Δεν εχω ακουσει ποτε για Κολκα εδω μεσα. Να υπηρχε ως μελος πιθανο αλλα δε νομιζω να ειχε μαθευτει κατι τετοιο
Μπαμ έκανε ο μπούφος.
Θα το φωνάζω και θα το λέω, ξεμπανάρετέ τον να τον γλεντάμε καθημερινά.