Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εχω την εντυπωση πως αυτος ο Τιαμ,θα εξελιχτει στον δικο μας Joel Campbell.
- WestBlock4
Να σου δειξω κανα βιντεακι απο μπερμπατοφ τις χρονιες πριν ερθει στο ΠΑΟΚ??proedros έγραψε:Δες αυτά που κάνει ακόμα, σε κανά πρόσφατο videaki και μετά ξαναμιλάμε για το αν θα σε ενδιαφέρει αν είναι χοντρός ή όχι...mbison έγραψε:Ειναι χοντρος. Αφεθηκεproedros έγραψε:Ο Βάγκνερ Λοβ έκλεισε για 2 χρόνια στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας που έχει το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ έναντι πολύ μικρού αντιτήματος όπως γράφεται χαρακτηριστικά...Έχει μεγάλο συμβόλαιο(2.000.000 ζητούσε από τον Ολυμπιακό,τώρα μπορεί και να έπεσε) αλλά όπως και να έχει είναι μεγάλος παίκτης και μην ακούσω κανέναν να μιλάει για παλέμαχους και τέτοια....Αρκεί μια ματιά στα στατιστικά του μέχρι σήμερα...
- WestBlock4
Καλυτερη επιλογη απο το να παρουμε τον τιαμ κ να φυγει δανεικος ο τσαπατσουλης ζαιρο δεν υπαρχει....
- ilovegame27
MANIAKOS έγραψε:Παικταράς ο λοβ
Παιχταράς ήταν αλλά καριέρα μόνο σε Ρωσία
- ilovegame27
Παλαιολόγος έγραψε:αισχος αν αφησουν ζαιρο
και δη σε ελληνικη ομαδα
Και να μας παστελώσει κανένα γκολάκι στο πρωτάθλημα
ilovegame27 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Παικταράς ο λοβ
Καλα όπου να ήταν καλος παίκτης
Στην Αλανια υπεγραψε, αυτο τα λεει ολα. Αν θες δες κανα βιντεακι απο κει, αν εχουν καμερες εκει να γραφουν.proedros έγραψε:Δες αυτά που κάνει ακόμα, σε κανά πρόσφατο videaki και μετά ξαναμιλάμε για το αν θα σε ενδιαφέρει αν είναι χοντρός ή όχι...mbison έγραψε:Ειναι χοντρος. Αφεθηκεproedros έγραψε:Ο Βάγκνερ Λοβ έκλεισε για 2 χρόνια στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας που έχει το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ έναντι πολύ μικρού αντιτήματος όπως γράφεται χαρακτηριστικά...Έχει μεγάλο συμβόλαιο(2.000.000 ζητούσε από τον Ολυμπιακό,τώρα μπορεί και να έπεσε) αλλά όπως και να έχει είναι μεγάλος παίκτης και μην ακούσω κανέναν να μιλάει για παλέμαχους και τέτοια....Αρκεί μια ματιά στα στατιστικά του μέχρι σήμερα...
- ace79grpaok
Τελικά όσο έκανε πρόταση ο αλμωπος αριδαιάς στην χεταΦε για τον βασκεζ άλλο τόσο έκανε και η αλαβες και αφού ο τδ τους είπε ότι τα βρήκαν Με ΠΑΟΚ και μένει ο παίκτης βλέπω να κλείνει και αυτός αυριο
Δηλαδη τι,θα παιζει καλα μονο στα εντος?Kostas_Peraia4 έγραψε:Εχω την εντυπωση πως αυτος ο Τιαμ,θα εξελιχτει στον δικο μας Joel Campbell.

- Petros1988
Αν έκανε καριέρα στην Ρωσία, στην Βραζιλία τι έκανε??Η μήπως η Βραζιλία έχει χειρότερο πρωτάθλημα από το δικό μας??Όπου και να πήγε τα παστέλωνε...Ρωσία , Βραζιλία, Κίνα...Γαλλία έπαιξε ένα εξάμηνο...Με το ζόρι δηλ. να τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο...14 γκολ και 4 ασίστ πέρσι στην κορυφαία ομάδα της Βραζιλίας με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα (Brasileirão)...ilovegame27 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Παικταράς ο λοβ
WestBlock4 έγραψε:Καλυτερη επιλογη απο το να παρουμε τον τιαμ κ να φυγει δανεικος ο τσαπατσουλης ζαιρο δεν υπαρχει....
+1
- ilovegame27
Σέβομαι την άποψη σου αλλά φίλε μου έχω μια άλλη διαφορετική άποψη από την δική σου!proedros έγραψε:Αν έκανε καριέρα στην Ρωσία, στην Βραζιλία τι έκανε??Η μήπως η Βραζιλία έχει χειρότερο πρωτάθλημα από το δικό μας??Όπου και να πήγε τα παστέλωνε...Ρωσία , Βραζιλία, Κίνα...Γαλλία έπαιξε ένα εξάμηνο...Με το ζόρι δηλ. να τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο...14 γκολ και 4 ασίστ πέρσι στην κορυφαία ομάδα της Βραζιλίας με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα (Brasileirão)...ilovegame27 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Παικταράς ο λοβ
Ας γυρίσουμε στα δικα μας
Αυριο
Τα ψέμματα τελειώνουν κ κανουμε ταμείο ελπίζω με διπλό χτύπημα Ισπανού κ τιαμ κ
Ελάφρυνση κπων συμβολαίων
Αυριο
Τα ψέμματα τελειώνουν κ κανουμε ταμείο ελπίζω με διπλό χτύπημα Ισπανού κ τιαμ κ
Ελάφρυνση κπων συμβολαίων
Ντουμίτρου ναι μοιάζει, ο Ολαιτάν όμως όχι γιατί θεωρώ πως ήταν πιο δημιουργικός παίκτης παρά εκτελεστής...Ο Τιάμ φαίνεται πως έχει πιο πολύ το γκολ παρά τόσο την ασίστ...Πιο πολύ Μπεν μου θυμίζει...sporos123 έγραψε:Δηλαδη τι,θα παιζει καλα μονο στα εντος?Kostas_Peraia4 έγραψε:Εχω την εντυπωση πως αυτος ο Τιαμ,θα εξελιχτει στον δικο μας Joel Campbell.Εχω την εντυπωση οτι δεν πολυ μοιαζουνε παντως.Εμενα ο Τιαμ ,μου θυμιζιε πιο πολυ Ντουμιτρου και Ολαιταν της Βεροιας.