Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/3fddcf2f527566041e4da65224a8ab0e.jpg[/img]
Αυτοι παιζει να αρθρογραφουν ο ενας για τον αλλον.
paokovios1974 έγραψε:Επειδη εχω ασχοληθει με το ευγενες αθλημα το Γαλλικο μπιλιαρδο,η αλλιως¨καραμπολα"
η μπιλια μπορει να ακοουθησει μια προδιαγεγραμενη πορεια και να γκελαρει ομορφα στις αλλες 2.
Υπαρχουν ομως και στιγμες που πιανουν αναποδα τα φαλτσα και παει κατα διαολου.
Ελπιζω ο Μιχελ να ειναι Νικος Ριζος στη καραμπολα.

Με προέκταση (μούφα) ή με σκαμνάκι που απαγορεύεται?

- Kostas_Peraia4
Αρχικα ποιος σε αποκαλεσε ταγαροβλαχο και δευτερον που ακριβως στηριζεις το οτι δεν γινεται σ'αυτο το φορουμ,ποδοσφαιρικη κουβεντα?Και στην τελικη ρε φιλε,αφου δεν σε ''γεμιζει'' το φορουμ,γιατι γραφεις?TreloPaoktsaki έγραψε:2. Συνεχιζεις να ειρωνευεσαι καποιον που μπορει να μην εχει ιδεα απο προπονητικη αλλα τουλαχιστον του αρεσει να συζηταει για ποδοσφαιρο κατι που δεν γινεται σε αυτο το φορουμ!
4. Το ροστερ που υπαρχει αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ απαριθμει ισα με 27/28 παικτες οποτε ταγαροβλαχο που δεν ξερει τι του γινεται δεν μπορεις να με αποκαλεσεις.
Τιαμ και Βασκεθ φαινονται στοχευμενες επιλογες παντως, μακαρι να βγουν. Πολυ Πριμερα φετος, δεν θυμαμαι να υπηρχε αλλη χρονια με τοσες μεταγραφες απο Ισπανια..
Οφ τοπικ
ο κλαρινακης εβγαλε κανεναν πουλιδο απο την βαλιτσα για προκαταβολη για την αδεια?
Οφ τοπικ
ο κλαρινακης εβγαλε κανεναν πουλιδο απο την βαλιτσα για προκαταβολη για την αδεια?
- ilovegame27
che4 έγραψε:Τα κατάφερα
Τα διάβασα ολα μεσα σε μια ωρα
Ευχαριστω το μανιακ για τη δημοσιότητα χαχαχαχ
Ευχαριστω το γκοραν για την προμήθεια
Και φυσικά τον περαια για το γκολντ μεμπερ στάτους
Στα μεταγραφικά μολις είδα βιντεακι τιαμ
Παιχτουρα αυτος ειναι εξτρεμοφορ και φοροεξτρεμ και οτι θελετε εσεις
Φέρτε τον τιαμ και κλείσαμε
Ο Τιαμ είναι για την θέση του Ζάιρο που πάει δανεικός στα Γιάννενα αλλά πιθανόν να χτυπήσει τη θέση του Ροντριγκεζ για βασικούρα αν παίξει φέτος 'οπως περσι στο Βέλγιο!
Και πιθανόν να μπει ρήτρα αγοράς!
- paokovios1974
Δεν το χω σκεφτει να σου πω την αληθεια δεν ειχε και youtube τοτε να δω πως την χειριζοταν την στεκα.goran 64 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Επειδη εχω ασχοληθει με το ευγενες αθλημα το Γαλλικο μπιλιαρδο,η αλλιως¨καραμπολα"
η μπιλια μπορει να ακοουθησει μια προδιαγεγραμενη πορεια και να γκελαρει ομορφα στις αλλες 2.
Ελπιζω ο Μιχελ να ειναι Νικος Ριζος στη καραμπολα.Πως την έφτανε την μπίλια στο μεγάλο τραπέζι του γαλλικού ο μακαρίτης ο Ρίζος ρε PAOKovie?
![]()
Η μουφα νομιζω ειναι νομιμη χρησιμοποιειται στο αμερικανικο κατα κορον.
Τιαμ εξτρεμοφορ οκ Και εναν ματωνω τα διχτυα (ας τον λενε και τσαπαρλεκα) και παμε για πρωταθλημα...αν αρχισει
Asimos έγραψε:http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/3fddcf2f527566041e4da65224a8ab0e.jpg

Ταγαρόβλαχο δεν σε αποκάλεσε κανένας παλικαρι...Αν "ακούς φωνές" συχνά καλύτερα να το κοιτάξεις (τώρα ειρωνεύομαι γιατί με έδωσες το δικαίωμα κατηγορώντας με ότι το έκανα ενώ ΔΕΝ)...TreloPaoktsaki έγραψε:1. Δεν απαντησες σε καμια ερωτηση που εθεσα.goran 64 έγραψε:1...Κανένας δεν σε ψάχνει φίλε μου κι ευχαριστώ για τα 3 χρόνια που με χαρίζεις με το "67" που γράφεις...TreloPaoktsaki έγραψε:Λοιπον επειδη ακουσα οτι καποιος Γκοραν67 με ψαχνει θετω 4 σημεια στα οποια πρεπει να προσεξουμε καλα εμεις ολοι!
1. Θελετε οι τελευταιες μεταγραφες που θα κανουν, αν κανουν, ο Μιχελ με τους επιτελεις του να ειναι παικτες που θα υπαρχουν απλως στο ροστερ ή να ξεχωριζουν απο τους ηδη υπαρχοντες?
2. Υπαρχει περιπτωση με το συστημα που παιζει ο Ιβιτς να πετυχει ο Μικου ή ο Αλβαρεζ με τα βιντεακια που εχετε δει ολοι σας πλεον συμφωνα και με τον τροπο που παιζουν?
3.Υπαρχει καποιος να μου απαντησει εδω μεσα ειλικρινα σε ποιες θεσεις υπαρχουν τα κενα του ροστερ μας ωστε να μην εκνευριζουμε ο ενας τον αλλον με οποια μπουρδα πετα ενας ΑΡΔ για να μας συγχιζει?
4.Αφηστε τις αλληγοριες και τις συγκρισεις οπως μου εθεσε ενας φιλος και δεν καταλαβε οτι εγινε ρεζιλι λεγοντας οτι ο Νεντβεντ και ο Βαρντυ ηταν και ειναι αντιστοιχα παικτες σειρας πριν επιτυχουν κατι σημαντικο στην καριερα τους και απαντηστε μου σε αυτην την απορια που εχω: Ειναι ικανο αυτο το ροστερ να φερει επιτυχιες στον ΠΑΟΚ με τις οποιες προσθηκες και αν εγιναν και που περιμενουμε να γινουν, ωστε να ανταπεξελθει στο δυσκολο προγραμμα της σαιζον?
Υ.Γ.: Μην μπειτε εδω να ειρωνευτειτε σας ρωταω σοβαρα τωρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2...Σε λέμε να μην ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια αφού η άποψη σου ήδη καταφράφηκε...
3...Ελπίζω να διαβάζεις και κανένα post που δεν απαντάει στα δικά σου...
4...Προπονητές δεν είμαστε για να ξέρουμε ούτε τι συστήματα παίζει ο Ίβιτς, ούτε τα κενά του ρόστερ, ούτε και τι σημαίνει ισορροπία στα αποδυτήρια, εσύ είσαι προπονητής πουθενά και ξέρεις μήπως?
5...Μήπως επίσης γνωρίζεις πόσα άτομα αριθμεί σήμερα ακόμα το ρόστερ μας?
Σοβαρά πιστεύω ότι βλέπεις πως στα γράφω και περιμένω και σοβαρές απαντήσεις φυσικά...
2. Συνεχιζεις να ειρωνευεσαι καποιον που μπορει να μην εχει ιδεα απο προπονητικη αλλα τουλαχιστον του αρεσει να συζηταει για ποδοσφαιρο κατι που δεν γινεται σε αυτο το φορουμ!
3. Ποιο θεμα αναδημοσιευω? Ειναι κακο δλδ που ρωταω αν οι μεταγραφες μας ξεκολλησουν απο τα χρονια ατιτλιας που μας διακατεχει?
4. Το ροστερ που υπαρχει αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ απαριθμει ισα με 27/28 παικτες οποτε ταγαροβλαχο που δεν ξερει τι του γινεται δεν μπορεις να με αποκαλεσεις.
Με το 27/28 παίχτες που απάντησες πως απαριθμεί το ρόστερ μας σήμερα μάλλον για άλλη ομάδα μιλάς...
Δεν μεταδίδω άλλο...OVER & OUT forever...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 30 Αύγ 2016, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Πωπω, αυτό το τρελό παοκτσακι γραφει, τον διαβάζω και ακούγεται σαν να φωνάζει με μανία απέναντι μου face to face έτοιμος να πλακωθεί και να λεει στους δίπλα του "κρατήστε με ρε".
Κούραση.
Έχουνε πάθει κοκομπλοκο οι αρδς. Αλλάζουν τα δεδομένα κάθε ώρα που μπαίνω να ενημερωθώ.
Αιντε να δούμε τι θα ξημερώσει.
Κούραση.
Έχουνε πάθει κοκομπλοκο οι αρδς. Αλλάζουν τα δεδομένα κάθε ώρα που μπαίνω να ενημερωθώ.
Αιντε να δούμε τι θα ξημερώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τρί 30 Αύγ 2016, 22:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μαντεψτε ομως ποιος μπορει να τον ψηνει να ερθει ...ο φουστερ! πανε πανε εχει λεφτα ο ρωσος και η τουμπα φοβερη ,θεο θα σε κανουν , 20 γκολακια με κλειστα θα βαλεις
paokovios1974 έγραψε:Δεν το χω σκεφτει να σου πω την αληθεια δεν ειχε και youtube τοτε να δω πως την χειριζοταν την στεκα.goran 64 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Επειδη εχω ασχοληθει με το ευγενες αθλημα το Γαλλικο μπιλιαρδο,η αλλιως¨καραμπολα"
Ελπιζω ο Μιχελ να ειναι Νικος Ριζος στη καραμπολα.Πως την έφτανε την μπίλια στο μεγάλο τραπέζι του γαλλικού ο μακαρίτης ο Ρίζος ρε PAOKovie?
![]()
Η μουφα νομιζω ειναι νομιμη χρησιμοποιειται στο αμερικανικο κατα κορον.
Τιαμ εξτρεμοφορ οκ Και εναν ματωνω τα διχτυα (ας τον λενε και τσαπαρλεκα) και παμε για πρωταθλημα...αν αρχισει
Για Βάσκεθ φίλε και εμένα δε μου γεμίζει το μάτι αλλα δες το βιντεακι τιαμ απο πέρσι θα πάθεις πλακα
Τέτοιο παίχτη δεν εχουμε
Το υπογραφω
- Μπαρκαρούτσος
TreloPaoktsaki έγραψε:4.Αφηστε τις αλληγοριες και τις συγκρισεις οπως μου εθεσε ενας φιλος και δεν καταλαβε οτι εγινε ρεζιλι λεγοντας οτι ο Νεντβεντ και ο Βαρντυ ηταν και ειναι αντιστοιχα παικτες σειρας πριν επιτυχουν κατι σημαντικο στην καριερα τους και απαντηστε μου σε αυτην την απορια που εχω: Ειναι ικανο αυτο το ροστερ να φερει επιτυχιες στον ΠΑΟΚ με τις οποιες προσθηκες και αν εγιναν και που περιμενουμε να γινουν, ωστε να ανταπεξελθει στο δυσκολο προγραμμα της σαιζον?
Εγώ ήμουν ο "ενας φιλος που εγινε ρεζιλι"
Και θα επαναλάβω αυτό και κράτα το:
RoMaN έγραψε:TreloPaoktsaki έγραψε:Αλλα εσεις ξεχνατε οτι και ο Μπερμπα που ηρθε σαν παικταρα με περγαμηνες και κορωνες τον εκανε πλακα ο Μαντζιος ρε του Λεβαδειακου! Ποιος ο Μαντζιος!
Βλέπεις μπάλα.
Κυριολεκτικά, βλέπεις μπάλα.
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε φοβεροί. Ακόμη κι όταν με αγωνία περιμένουμε μεταγραφικά νέα θα βρούμε το χρόνο να αρπαχτούμε.
Mattias 4
βρε λες μιας και ειναι για να φυγει? Ελλαδα ομως θα διαλεξει?BILD: Leverkusen's Kyriakos Papadopoulos is set to join RB Leipzig on a season-long loan with an option to buy.