Γι' αυτόν γραφαμε και γραφαμε αλλά στο φιλικό με μας αφαντος ήταν.tzoker έγραψε:Τα ποσα πλεον εχουν ξεφυγει, ειχε ακουστει απο καποια παιδια,στον Αγιαξ ο Μαροκινος Χαμίκ Ζίγιες από την Τβέντε έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ!
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εχει τρελη κινηση, δωσε του λιγο χρονο και θα εμφανιστειGoMaRoS έγραψε:προσπαθώ να περάσω σχόλιο στο sdna
Στοχ
εγώ θα παίξω φέτος στην φενερ ή πάλι δανεικός θα πάω;;;
Μανιακε, μπορείς να βάλεις λεφτά από αυτό που κάνεις, ΕΎΚΟΛΑ!!!
SM-G935F
SM-G935F
Γιατί έτσι ρε αδερφέ? Θα έχει διαιτητές και lines-men η συζήτηση?tzoker έγραψε:Αν μαζευτουν 10 βαζελοι και 10 ΠΑΟΚΙΑ και κανουν συζητηση για πρωταθλημα ευκολα χανουμε 15-5MANIAKOS έγραψε:Ταακ ας έρθουν στο δικό μας σαιτ να χάρουν οι βάζελοι![]()
Λίγο άσχετο .....
Αυτό που γίνεται με τούς ξεφτίλες να ξεκατινιαζοντε μέσο σοσιαλ μίντια για το ποιος είπε τι ποτέ και που κυριολεκτικά με έχει φρικάρει πολύ άσχημα ...
Ρε τόσο καραγκιόζηδες ΈΛΕΟΣ ρε πουστι μου ΑΙ στο διάολο όλοι σας μαιμουνια Ε μαιμουνια..
Αι γαμιδια ....μας τα έχετε κάνει τσουρεκια ...
Δεν έχετε τι να γράψετε και ξεκατινιαζεστε δεν έχετε ίχνος ανδρισμού ρε...
Sent from my S55 using Tapatalk
Αυτό που γίνεται με τούς ξεφτίλες να ξεκατινιαζοντε μέσο σοσιαλ μίντια για το ποιος είπε τι ποτέ και που κυριολεκτικά με έχει φρικάρει πολύ άσχημα ...
Ρε τόσο καραγκιόζηδες ΈΛΕΟΣ ρε πουστι μου ΑΙ στο διάολο όλοι σας μαιμουνια Ε μαιμουνια..
Αι γαμιδια ....μας τα έχετε κάνει τσουρεκια ...
Δεν έχετε τι να γράψετε και ξεκατινιαζεστε δεν έχετε ίχνος ανδρισμού ρε...
Sent from my S55 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alekakius την Τρί 30 Αύγ 2016, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
ερχεται ο Van Persie! πληροφοριες απο Τουρκια στελνουν τον Ολλανδο υπεραιχτη στη Τουμπα! BREAKING!!
Ένας ΠΑΠΑΣ από το τσατ του sdna
Γιατι αυτοι ειναι σε στυλ "θα τα Γ@μησουμε ολα" και εμεις σε φαση "οι αλλοι ειναι καλυτεροι" (εστω, οι 5)
@I love the game
Τον φέρνει ο Βαρθολομαίος με το παοκτσακι που είναι στα πατριαρχεια...
SM-G935F
Τον φέρνει ο Βαρθολομαίος με το παοκτσακι που είναι στα πατριαρχεια...
SM-G935F
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:Ταακ ας έρθουν στο δικό μας σαιτ να χάρουν οι βάζελοι

Όοοχιιι μωρεεε. Αποκλείεται ...
Όσο περνάνε οι ώρες βρίσκω όλο και θελκτικότερη την ιδέα να μην πάρουμε κανέναν!!
Έχουμε καμία άκρη σε Iberia, να πάρουμε την λίστα επιβατών;
Να πάρω τηλέφωνο ως ΠΑΕ και να ρωτήσω αν έκανε τσεκ ιν;
SM-G935F
Να πάρω τηλέφωνο ως ΠΑΕ και να ρωτήσω αν έκανε τσεκ ιν;
SM-G935F
Κυριολεκτικα ουτε μιση αναφορα εστω για πλακαilovegame27 έγραψε:ερχεται ο Van Persie! πληροφοριες απο Τουρκια στελνουν τον Ολλανδο υπεραιχτη στη Τουμπα! BREAKING!!
ρωτησε κατι αλλο ο πορκυ τελικα?
δεν το εβλεπα συνεχεια

Για μαντζιο αλλα ειπε ο Μηλιός δεν ισχυειMarianov6 έγραψε:ρωτησε κατι αλλο ο πορκυ τελικα?δεν το εβλεπα συνεχεια

- paokovios1974
Ενταξει 26 σε 144 συμετοχες κλαιν.
Και αν διαιρεσουμε και τα λεπτα με το π3,14 δια της ηλικιας του μπορει να βγαινουν ακριβως στα ιδια νουμερα.
Και παλι ο Μικου ειναι καλυτερος παικτης απο τον Βασκεθ στα δικα μου τα Ματακια οκ?
Ksenitemene την φραση ¨Δες τι μας φερνουν" απο που την ειδες?
paokovios1974 και "Δες τι μας φερνουν "πανε ψαξτα σε αλλα τρολλακια εδω μεσα οχι σε μενα. Και οταν γραφεις κατι που περιεχει κριτικη για τον αλλο χωρις να ξερεις ποιος ειναι πριν την "ξεστομισεις " Περνα την και απο το μυαλουδακι σου,για καλο στο λεω.
Μπανε αστο καλυτερα.
Δεν ξερω τι προβλημα εχεις μαζι μου απο την πρωτη στιγμη,και ενω εγω αντιθετως σου εχω εκφρασει την εκτιμηση μου.
Εγω δηλαδη τον Π.Α.Ο.Κ δεν τον βαζω πανω απ ολα?
οπως εγραψα και λιγο αργοτερα στ@ρχιδια μου και αν δεν γινει μεταγραφη.
στ@ρχιδια μου και αν ερθει ο βασκεθ η ο μικου εγω το ιδιο πραγμα θα απαιτησω και απο τους 2, και το ιδιο ζεστο καλωσορισμα θα δωσω και στους 2.
Αλλο τι πιστευω εγω, αλλο τι πιστευεις εσυ, αλλο τι πιστευει ο κσενιτεμενος.
Ο Π.Α.Ο.Κ να ειναι καλα και ολα τ αλλα γαμα τα.
Και αν διαιρεσουμε και τα λεπτα με το π3,14 δια της ηλικιας του μπορει να βγαινουν ακριβως στα ιδια νουμερα.
Και παλι ο Μικου ειναι καλυτερος παικτης απο τον Βασκεθ στα δικα μου τα Ματακια οκ?
Ksenitemene την φραση ¨Δες τι μας φερνουν" απο που την ειδες?
paokovios1974 και "Δες τι μας φερνουν "πανε ψαξτα σε αλλα τρολλακια εδω μεσα οχι σε μενα. Και οταν γραφεις κατι που περιεχει κριτικη για τον αλλο χωρις να ξερεις ποιος ειναι πριν την "ξεστομισεις " Περνα την και απο το μυαλουδακι σου,για καλο στο λεω.
Μπανε αστο καλυτερα.
Δεν ξερω τι προβλημα εχεις μαζι μου απο την πρωτη στιγμη,και ενω εγω αντιθετως σου εχω εκφρασει την εκτιμηση μου.
Εγω δηλαδη τον Π.Α.Ο.Κ δεν τον βαζω πανω απ ολα?
οπως εγραψα και λιγο αργοτερα στ@ρχιδια μου και αν δεν γινει μεταγραφη.
στ@ρχιδια μου και αν ερθει ο βασκεθ η ο μικου εγω το ιδιο πραγμα θα απαιτησω και απο τους 2, και το ιδιο ζεστο καλωσορισμα θα δωσω και στους 2.
Αλλο τι πιστευω εγω, αλλο τι πιστευεις εσυ, αλλο τι πιστευει ο κσενιτεμενος.
Ο Π.Α.Ο.Κ να ειναι καλα και ολα τ αλλα γαμα τα.
μακάρι να κάτσει η μπίλια στον αλβάρο. αν και το πιο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν και παίχτες για τους οποίους δεν ξέρουμε ούτε καν ότι μπορεί να συζητάνε...
πάντως μια μεταγραφή πρέπει να γίνει. κάναμε γρήγορη κορύφωση μη μείνουμε τζούφιοι στο τέλος μετά απο τόσο περίμενε.
υγ; μανιακε εισαι μεγαλος παιχτης.
υγ2: ο μικου δεν ειναι κακός παίχτης, ίσα ίσα. απλά ο βαθκεθ είναι σε καλύτερη ηλικία, τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.
πάντως μια μεταγραφή πρέπει να γίνει. κάναμε γρήγορη κορύφωση μη μείνουμε τζούφιοι στο τέλος μετά απο τόσο περίμενε.
υγ; μανιακε εισαι μεγαλος παιχτης.
υγ2: ο μικου δεν ειναι κακός παίχτης, ίσα ίσα. απλά ο βαθκεθ είναι σε καλύτερη ηλικία, τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.