pgetsos έγραψε:Γοαυτ δε φακ; 1 γκολ 2 ασιστ σε 27' μοιρασμενα σε 2 αγωνες ως Αμυντικος Μεσος;
Μεγάλο παιχτάκι!
pgetsos έγραψε:Γοαυτ δε φακ; 1 γκολ 2 ασιστ σε 27' μοιρασμενα σε 2 αγωνες ως Αμυντικος Μεσος;
Οποιον και να πάρουν απο τον Κλάους καλύτερος θα είναι να είσαι σίγουρος.john4serres έγραψε:κρατάω τα λογια σου βλανταν:
"Δεν θα παρουμε παικτη για να πουμε οτι πηραμε "
Και μεσα σ αυτην την κατηγορια βαζω Μικου-Βασκες-Τιαμ.
25 ΜΑΜΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ εμειναν
1...Κανένας δεν σε ψάχνει φίλε μου κι ευχαριστώ για τα 3 χρόνια που με χαρίζεις με το "67" που γράφεις...TreloPaoktsaki έγραψε:Λοιπον επειδη ακουσα οτι καποιος Γκοραν67 με ψαχνει θετω 4 σημεια στα οποια πρεπει να προσεξουμε καλα εμεις ολοι!
1. Θελετε οι τελευταιες μεταγραφες που θα κανουν, αν κανουν, ο Μιχελ με τους επιτελεις του να ειναι παικτες που θα υπαρχουν απλως στο ροστερ ή να ξεχωριζουν απο τους ηδη υπαρχοντες?
2. Υπαρχει περιπτωση με το συστημα που παιζει ο Ιβιτς να πετυχει ο Μικου ή ο Αλβαρεζ με τα βιντεακια που εχετε δει ολοι σας πλεον συμφωνα και με τον τροπο που παιζουν?
3.Υπαρχει καποιος να μου απαντησει εδω μεσα ειλικρινα σε ποιες θεσεις υπαρχουν τα κενα του ροστερ μας ωστε να μην εκνευριζουμε ο ενας τον αλλον με οποια μπουρδα πετα ενας ΑΡΔ για να μας συγχιζει?
4.Αφηστε τις αλληγοριες και τις συγκρισεις οπως μου εθεσε ενας φιλος και δεν καταλαβε οτι εγινε ρεζιλι λεγοντας οτι ο Νεντβεντ και ο Βαρντυ ηταν και ειναι αντιστοιχα παικτες σειρας πριν επιτυχουν κατι σημαντικο στην καριερα τους και απαντηστε μου σε αυτην την απορια που εχω: Ειναι ικανο αυτο το ροστερ να φερει επιτυχιες στον ΠΑΟΚ με τις οποιες προσθηκες και αν εγιναν και που περιμενουμε να γινουν, ωστε να ανταπεξελθει στο δυσκολο προγραμμα της σαιζον?
Υ.Γ.: Μην μπειτε εδω να ειρωνευτειτε σας ρωταω σοβαρα τωρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sn0ufel4 έγραψε:Ποιος θεουλης εγραψε με νικνειμ πορκυ στον μηλιο???
Φυσικά...Αρκετοί...Αφού έχουν ήδη φύγει όμως...Chuck Norris έγραψε:Έχει έρθει ποτέ μεταγραφή που να άρεσε σε ΟΛΟΥΣ?