Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ο γαύρος φαίνεται ότι δε φορτσάρει στα μεταγραφικά, για να φορτσάρει αλλού. Εκλογές έρχονται.
Ποια αποθέωση. Μάθετε να διαβάζετε Ελληνικά. Δηλαδή να πώ έναν έναν όλους τους παίκτες μας ότι είναι 2 κλάσεις πάνω για να σε κάνω ευτυχισμένο?eorptol έγραψε:Εδώ ο vs 40 το κάνει σε απανωτά μυνηματα ότι ο παο είναι σούπερ και δεν το κάνει μόνο αυτός,τέτοια αποθέωση ομάδας του ΠΟΚ χρόνια έχω να ακούσω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγραψα ότι στην άμυνα είμαστε καλύτεροι συνολικά στην τετράδα
Στο κέντρο είμαστε καλύτεροι πιστεύω
Στην επίθεση είναι εκείνοι καλύτεροι ΑΝ και μόνο ΑΝ πάρουν τον Μ'ποκού.
Κάνε τη σούμα μόνος σου να μου πεις ποια ομάδα θεωρώ καλύτερη.
Είπα 1000 φορές όμως για να πάρεις πρωτάθλημα από ΠοΚ πρέπει να είσαι ξεκάθαρα καλύτερος και όχι ελάχιστα καλύτερος. Δηλαδή τους διαιτητές να τους βαλουμε στο μυαλό μας 50-50%? Πότε ήταν έτσι για να το χάψω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 30 Αύγ 2016, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρύπα τους μια φορά να πονέσουν τα μπ"@στ@ρδια να δεις αν θα έχουν τη δύναμη μετά να σε κοντράρουν.
Μας έχεις ζαλίσει με την ζέλα ρε καρντάση, καλά σε λένε...Πιάσε και κανένα άλλο θέμα πια...
Να τους τρυπήσουμε δηλαδή επειδή έτσι νομίζεις-γουστάρεις εσύ με τον Μποκού μεσιέ?
Να τους τρυπήσουμε δηλαδή επειδή έτσι νομίζεις-γουστάρεις εσύ με τον Μποκού μεσιέ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 30 Αύγ 2016, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Ο Μπεργκ είναι Αθήνα ή με την εθνική;
Να ξέρουμε μήπως γυρίσει με τον Ιβάν αύριο.
Εντάξει το μαμησα δεν διορθωνομαι. [PENSIVE FACE]
Να ξέρουμε μήπως γυρίσει με τον Ιβάν αύριο.
Εντάξει το μαμησα δεν διορθωνομαι. [PENSIVE FACE]
Λοιπόν, η ζέλα έχει το χειρότερο ρόστερ όλων των εποχών του ελληνικού πρωταθλήματος. Κουτσοί, τυφλοί, χοντροί είναι όλοι οι παίκτες τους, παλιοί και νέοι. Ο αλαφούζος δεν έχει φράγκο, η λεωφόρος είναι ένα ετοιμόροπο μπουρδέλο, οι οπαδοί τους φλώροι, ο τεχνικός διευθυντής άμπαλος, ο προπονητής καραγκιόζης, οι φροντιστές ούτε νερά δεν ξέρουν να κουβαλάνε, τα δοκάρια είναι ξύλινα και σπάνε αμέσως. Είναι οι χειρότεροι, οι τελευταίοι, οι πουθενάδες της σούπερληγκ.
Εντάξει? Στανιάρατε?
Υ.Γ. Μόνο ο Μπεργκ είναι παικταράς.
Εντάξει? Στανιάρατε?
Υ.Γ. Μόνο ο Μπεργκ είναι παικταράς.
Να πιάσουμε την κηπουρική τότε ή τον καιρό. Άσε με ρε που θα μου πεις τι θα πω. Το πρωτάθλημα παίζεται ανάμεσα σε 4 ομάδες και φέτος δείχνουμε ήδη σοβαροί διεκδικητές. Τι πιο λογικό να αποδυναμώσεις τον βασικό διεκδικητή σου? Από τις 4 η αεκ είναι αδύναμη (κατά τη γνώμη μου) και η ΕΟ παραπαίει. Δύο ομαδες θα παλέψουν και άρα είναι ξεκάθαρο ότι σε ενδιαφέρει να τον νικήσεις σε αυτό το Μαραθώνιο. Τώρα επειδή πολλοί από σας γουστάρετε τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλους, γιατί δε γίνατε για αυτό ΠΑΟΚ, δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να βαδίζουμε επ αόριστον και πριν αρχίσει η χρονιά να γράφουμε για την επόμενη. Πιο λούζερ πεθαίνεις. Ο ΠΑΟΚ το θέμα είναι να μεγαλώσει και να κάνει νέο γήεδο με μεγαλύτερη χωριτικότητα. Όχι να παλεύει να γεμίσει 28,000. Σαν φέτος ευκαιρία για πρωτάθλημα δε ξέρω αν ξαναβρεθεί. Τα λέω από τώρα, γιατί πονάω την ομάδα και δεν έχω καμιά όρεξη να επαληθευτώ. Αν πάρεις από τον βασικό σου ανταγωνιστή παίκτη σημαντικό στις 31 Αυγούστου, τον έχεις σκίσεις. Αν δεν το κάνουμε δεν έγινε και τίποτα. Αυτή είναι απλά η δική μου γνώμη μου.goran 64 έγραψε:Μας έχεις ζαλίσει με την ζέλα ρε καρντάση, καλά σε λένε...Πιάσε και κανένα άλλο θέμα πια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 30 Αύγ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν είναι η καλλίτερη στην Ελλάδα τώρα, ούτε τα πολλά στοιχήματα που έχει θα του βγουν κάποια ναι όλα όχι .....και αυτά που δεν θα του βγουν θα του κάνουν την ζημιά. .....αυτό λέμε εμείς οι κακοί που μείωνουμε τον τουρμποκινητο βαζελο
Εορτοπόλ κάθε χρόνο τα ίδια λες και ο ΠΑΟΚ έχει 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Τελικά θέλουμε ή όχι πρωταθλήματα? Είμαστε πιστεύω ελάχιστα καλύτεροι από τους διεκδικητές. Γιατί να μη γίνουμε ξεκάθαρα καλύτεροι (μια κλάση πάνω) και να το σηκώσουμε όπως η ομάδα του 76? Έχουμε Ιβάν. Έχουμε Ίβιτς.
vs συμφωνουμε μεσες ακρες και εγω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα θεωρω κυριοτερο ανταγωνιστη τον Βαζελο,και τον εβαλα και φαβορι στην κουρσα σε ποστ μου που υπαρχει σε αυτο το τοπικ.
Εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι αυτο που σου λενε ειναι οτι η αποψη σου εχει εμπεδωθει και δεν χρειαζεται αυτη η ασκοπη επαναληψη.
Εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι αυτο που σου λενε ειναι οτι η αποψη σου εχει εμπεδωθει και δεν χρειαζεται αυτη η ασκοπη επαναληψη.
Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα στοιχήματα του βαζελου θα βγουν ; γιατί όλοι στοιχήματα είναι .....εγώ θα έλεγα έχουμε και Μίχελ που μέχρι τώρα έκανε δουλειά ας τους δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη στήριξη και να κρίνουμε στο τέλος
Mīngus έγραψε:Ο γαύρος φαίνεται ότι δε φορτσάρει στα μεταγραφικά, για να φορτσάρει αλλού. Εκλογές έρχονται.
Ο Γαυρος αν δεν φορτσαρει θα τον φαει το μαυρο φιδι,η ΕΠΟ αλλαζει 100%.
Εγω πιστευω οτι τη φετινη χρονια την εκαψαν και του χρονου με νεο ιδιοκτητη πλεον θα προσπαθησουν να μπουν ξανα καβαλα στο αλογο.
Η ΕΠΟ αλλάζει αλλά έρχονται και εκλογές.
Ο Γκιρτζίκης ήταν έτσι κι αλλιώς καμένο χαρτί.
Τα προγνωστικά δίνουν ντέρμπι, να ξέρετε.
Ο Γκιρτζίκης ήταν έτσι κι αλλιώς καμένο χαρτί.
Τα προγνωστικά δίνουν ντέρμπι, να ξέρετε.
Μπάνε αν δεις στα ποστ μου απαντάω σε απευθείας προσωπικές επιθέσεις. Το έγραψα συνολικά 3-4 φορές σε όλα τα τόπικ. Τα υπόλοιπα ποστ μου ήταν να αμυνθω το δικαίωμα του να έχω άποψη. Σε αυτό το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα Εολτοπόλ. Φυσικά και έχουν την εμπιστοσύνη μας φέτος ειδικά οι Ίβιτς και Μίχελ. Όλες οι κινήσεις μας είναι value/money. Ειδικά τον Μάτος ποιος άλλος θα τον έφερνε στον ΠΑΟΚ και με αυτά τα λεφτά? Τον Βαρέλα τον ήθελα σαν τρελός και τον πήραμε. Είμαι υπερευχαριστημένος από τη δουλειά του Μίχελ και Ίβιτς. Στις μεταγραφές απλά τώρα μένει ένα κενό. Ένας Σισέ. Ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και φυσικά εκεί πρέπει να πέσει μπόλικο χρήμα.
Ενταξει ρε,εμενα αλλωστε δεν με ενοχλουν τα ποστ σου,το εχεις καταλαβει νομιζω.
Απλα ηθελα να ριξω λιγο τους τονους.
Απλα ηθελα να ριξω λιγο τους τονους.