Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mīngus έγραψε:Αν εννοείς το γκαζόν της Τούμπας, τότε ας περιμένουμε να δούμε και αυτόν που θα έρθει να δούμε.
Και προσωπικά το έχω δηλώσει ότι με τα 10+ καβάτζα, περίμενα (περιμένω) περισσότερα.
Αλλά για παίκτες που δεν έχω δει, τι να πω; Να τους βγάλω παλτά ή παικταράδες ανάλογα με τα video και τα stats στο transfermarkt;
Έτσι είναι
Ο μπεργκ είχε πριν έρθει στην ζελα 3 χρόνια 80 συμμετοχές 13 γκολ
Όσοι ασχολιοντουσαν με Ολλανδία. Ξέραν τι παίκτης είναι
Αν τον φερναμε Εμείς τότε τι είχε να γραφτεί
ωπα μπαστα
ο μπεργκ ειχε πολλα γκολ στην πατριδα του και ετσι βρεθηκε να παιζει στο αμβουργο(νομιζω ηταν ακριβη μεταγραφη) που τον εστειλε και μια χρονια δανεικο στην αιντχοβεν
δεν ελαμψε στο γερμανικο πρωταθλημα με εξαιρεση την αρχη,αλλα ειχε αρκετες συμμετοχες
λαυρακι μεν,αλλα οχι απο το πουθενα!ακομα και στην εθνικη σουηδιας εχει γραψει γκολ
10 ek μεταγραφη του αμβουργου , 40 γκολ στην ολλανδια ,στην γερμανια δεν εβαλε πολλα ειχε τραυματιστει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Τρί 30 Αύγ 2016, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TreloPaoktsaki,εδω και ποση ωρα δεν σου λεμε τιποτα οι mods,για να δουμε που το πας.Την επομενη φορα που θα μιλησεις ειρωνικα και απαξιωτικα εχεις φυγει
Για τον φορ μπορω να σας καταλαβω οσους προτιματε να μην παρουμε κανεναν αππ το να παρουμε καποιον μετριο.
Απολυτα!
Εγω βεβαια ειμαι της φιλοσοφιας πως κανενας δεν ειναι μετριος ή καλος αν δεν τον δεις να παιζει με την ομαδα σου.
Αλλα για τον τιαμ γτ σκατε?στην θεση του ζαιρο θα ερθει δανεικος με οψιον.
Ποσο χειροτερος μπορει να ειναι απο τον ζαιρο?αν μας κατσει τον αγοραζουμε του χρονου και μας μενει ενας παιχτης σε καλη ηλικια, αν οχι επιστρεφει απο κει π ηρθε.
μικρο το κακο και το ρισκο κατ εμε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk