Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από paokovios1974 »

karlat85 έγραψε:Αυτό με το αν ο παίκτης έχει προοπτικές με κάνει κ πεθαίνω από τα γέλια

Βρε ας πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος που Είναι ευκαιρία κ του χρόνου ας αλλάξουν όλους τους παίκτες της Ομάδες
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και να σου πω και κατι αλλο.
ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΡΕ.
Αει σιχτηρ πια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

paokovios1974 έγραψε: Αλλο 26 γκολ σε 146 συμετοχες και αλλο 40 σε 120 εχει μια διαφορα οπως και να το κανουμε.Μαλλον δεν σου αρεσει εσενα ο miku γι αυτο ξινιζεις εσυ τωρα,αρα και τα δικα σου θελω πανω απ ολα ετσι?
Και γιατι τοτε δε το κανεις 37 στα 124? Γιατι του αλλου λες 26 σε 144, και οχι 146 οπως λες;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ δε μετρας λεπτα συμμετοχης; Γιατι οταν εισαι 22 και 23 χρονων και σε βαζαν 3' στο τελος ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Ε ο ενας εχει 1 γκολ στα 230' ο αλλος στα 300 λεπτα

Βλεπεις καποια τρελη διαφορα; Γιατι εγω ΔΕΝ βλεπω

Εχω σιχαθει να βλεπω ατομα να μιλανε τελειως απαξιωτικα η τελειως πανηγυρικα για παιχτες που δεν εχουν ξανακουσει καν

Ενας παιχτης που στην ηλικια του Βασκεθ ειχε τη μιση αξια ξερω γω

Βαλε και δες τα παιχνιδια του Μικου στην Ευρωπη με τη Χεταφε προ 5ετιας και πες μου αν μας ανεβαζει επιπεδο η οχι

Η εστω δες κανα σοβαρο παιχνιδι
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Τιαμ και ταμαμ....αυτον θα παρουμε...τα θριλερ δεν μου αρεσαν ποτε απο παιδι αλλα αυτα που διαβαζω περι θριλερ με τον ισπανο μου φερνουν γελιο...μαλλον θα αρχισω να βλεπω θριλερ να γελαω...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παιδες δηλαδη στις ομαδες που επαιζε ο μικου,ποσα λιγοτερα γκολ να εβαζε ο κλαους;
maceio

Δημοσίευση από maceio »

paokovios1974 έγραψε:Ξυνισες η δεν ξυνισες?
σορυ που ανακατευομαι αλλα αν οντως δεν σου αρεσει ο αλβαρο βασκεθ τοτε αυτοαναιρεισαι( δεν θυμαμαι και ουτε εψαξα τι ακριβως ειχε γραψει γι αυτον )
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

pgetsos έγραψε:Βαλε και δες τα παιχνιδια του Μικου στην Ευρωπη με τη Χεταφε προ 5ετιας και πες μου αν μας ανεβαζει επιπεδο η οχι
Εδω φαινεται σεντερφορακλα παντως

[youtube]leNSAxEO7x8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παλαιολόγος έγραψε:παιδες δηλαδη στις ομαδες που επαιζε ο μικου,ποσα λιγοτερα γκολ να εβαζε ο κλαους;
Τώρα εσύ ξύνεσαι, αλλά δεν θα απαντήσω...
;)

SM-G935F
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Ναι ναι δεν προλαβαίνουμε ν αλλάξουμε χαρτί στο φαξ απο τις πολλές προτάσεις που έρχονται για Κλάους από την Πριμέρα
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Και ο Μικου ειναι παικταρας και ειναι στα 31 ...μια χαρα ηλικια για παικτη ηγετη.
Ο Βασκεζ εχει προοπτικη με μια καλη χρονια να πουληθει για τα 2πλασια απ οτι τον
αποκτησαμε....το θεμα ειναι οτι πλεον μπηκαμε στην αγορα της Πριμερα που μεσοεπιθετικα
εχει πολυ καλους παικτες και βλεπουμε οτι απο υποβιβασμενες ομαδες μπορουμε να αποκτησουμε
ποιοτικους παικτες (Βλεπε Γκαρυ....τωρα ο Μικου).
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Παλαιολόγος έγραψε:παιδες δηλαδη στις ομαδες που επαιζε ο μικου,ποσα λιγοτερα γκολ να εβαζε ο κλαους;
ΑΝ έπαιζε, μπορεί πολύ λιγότερα, μπορεί στα ίδια, μπορεί και περισσότερα. Σε κάλυψα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχουμε αγορασει στοπερ και απο μη υποβιβασμενες ομαδες της πριμερα
π.χ λοπεθ
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

paokovios1974 έγραψε:Εσεις θελετε και εμεις δεν θελουμε εσεις ξερετε και εμεις δεν ξερουμε
Μια ζωη τα ιδια λογια.
Ξερολες ολοι γιναμε και γω μαζι.
Οτι πει ο Μιχελ ακουτε οτι πει ο μιχελ.
αν δεις τα ποστ μου, θα καταλαβεις οτι και εμενα μου αρεσει ο μικου...αλλο ομως να λες θεωριες εκατο φορες χτες για τα στατιστικα του βασκεθ και σημερα να τραβας τα μαλλια σου πως καποιοι λατρεψαν τον μουσλι και θεωρουν λιγο τον μικου...πες οτι δεν γουσταρεις τον βασκεθ, δεν σου αρεσει η φατσα του, δεν σου αρεσει το ονομα του η οτιδηποτε αλλα μην προσπαθεις να μας το αιτιολογησεις με βαση τη λογικη και τα στατιστικα ρε φιλε...παικτες με σχεδον ιδια στατιστικα, ο ενας εξι χρονια πιο νεος, λεφτα για μεταγραφη αποτι γραφεται αρκετα κοντα, και για τον εναν εκανες πενηντα ποστ απαξιωσης ενω για τον αλλο διθυραμβους...και μετα λες οτι δεν ειναι θεμα τι γουσταρει ο καθενας....πες αυτον θελω γιατι ετσι γουσταρω και τον αλλον δεν τον παω δεν μου γεμιζει το ματι...αλλο αυτο και αλλο δες τι μας φερνουν με χαλια στατιστικα , αλλα δειτε αυτην την παικτουρα με ελαχιστα καλυτερα στατιστικα στα 31!!!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

οποιος απο τους δυο αν ερθει, κανεις τους δεν θα σου δωσει απο μονος του το πρωταθλημα 'η το γιουροπα λιγκ, τσαμπα χαλιεστε. Και οι δυο θα ειναι το ιδιο καλοι παιχτες σε μια ομαδα και απο εκει και περα σημασια εχει τι ισχυει με τα οικονομικα και πως το εχει ο Μιχελ στο μυαλο του. Μιλατε λες και ο ενας ειναι ο Μεσσι και ο αλλος απλα ενας παιχτης της πριμερα, το ιδιο ειναι και οι δυο πανω κατω στο θεμα προσφορας στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Βαλε και δες τα παιχνιδια του Μικου στην Ευρωπη με τη Χεταφε προ 5ετιας και πες μου αν μας ανεβαζει επιπεδο η οχι
Εδω φαινεται σεντερφορακλα παντως

[youtube]leNSAxEO7x8[/youtube]
Ειναι (η εστω, ηταν) ενας καλος παιχτης κυριως για τα μικρα ματς. Στα μεγαλα ηταν εξαφανισμενος, οπως και στα Ευρωπαικα. Οποιος θελει ας κατσει να τα δει να με επιβεβαιωσει (η διαψευσει). Οντως ειχε 2 γκολ με Ρεαλ αλλα τον θυμαμαι τον παιχτη

ΔΕΝ ειναι λιμο και αυτος, ΔΕΝ πιστευω θα κανει περισσοτερη διαφορα απο Βασκεθ. Δε με χαλαει κανενας απο τους 2 παντως, προτιμω Βασκεθ λογω ηλικιας (και οτι δε ξερω σε τι φαση ειναι ο Μικου)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”