Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εγώ έχω μπερδευτεί, από τη μια κάποιοι μιλάνε για αποσβέσεις από την άλλη αν όντως δεν έρχεται κανένας στο μπουρδελο μας παρά μόνο ξεπεσμενοι σταρ που στη πράξη έχει αποδειχθεί ότι σε εμάς τουλαχιστον δεν πιάνουν,τότε τι λεμε;
Ας δούμε λίγο τι γινεται και στους άλλους,όλοι έφεραν και ο γαύρος θα φέρει.
Τι έφεραν ομως;
Ξεπεσμένους σταρ και δανεικους.
Εμείς κινούμαστε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση,προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδα όχι μόνο για φέτος (όπως καταφανεστατα κάνει ο βαζελος πχ) αυτό το δείχνει η χρονική διάρκεια των συμβολαίων αλλά και οι ίδιοι οι παίχτες που στην πλειοψηφία τους είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές σε κανονικές ηλικίες.
Παμε δηλαδη χωρίς μεγάλα ρίσκα με μοναδικο γνώμονα την δημιουργια ΟΜΑΔΑΣ.
Αν φτιάξουμε ομάδα που δεν χρειάζεται κάθε χρόνο 9-10 προσθαφαιρεσεις αλλά 2-3,με τον Σαββίδη εγγυηση θα τους παρουμε ολους σβάρνα.
Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο,μένει να αποδειχτεί και στην πράξη.
Τι έφεραν ομως;
Εμείς κινούμαστε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση,προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδα όχι μόνο για φέτος (όπως καταφανεστατα κάνει ο βαζελος πχ) αυτό το δείχνει η χρονική διάρκεια των συμβολαίων αλλά και οι ίδιοι οι παίχτες που στην πλειοψηφία τους είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές σε κανονικές ηλικίες.
Αν φτιάξουμε ομάδα που δεν χρειάζεται κάθε χρόνο 9-10 προσθαφαιρεσεις αλλά 2-3,με τον Σαββίδη εγγυηση θα τους παρουμε ολους σβάρνα.
Μην έχοντας παρακολουθήσει και παρα πολύ τη συζήτηση την τελευταία ημέρα λόγω έλλειψης χρόνου αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί δεν έχετε καταλάβει ότι τα 2-3 εκατομμύρια στην ευρωπαική αγορά είναι ένα αρκετά χαμηλό νούμερο όταν μιλάμε για αγορά ποδοσφαιριστή από προηγμένο πρωτάθλημα (πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για επιθετικό) οπότε οι ποδοσφαιριστές τύπου Μικού και Βάσκεζ (οι οποίοι σίγουρα δεν είναι ευρέως γνωστοί και δεν εντυπωσιάζουν στο άκουσμα τους) είναι το ταβάνι μας θεωρώ..
Ωστόσο με έναν τέτοιο παίκτη ο οποίος έχει γράψει πολλές συμμετοχές σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να σου βγεί πολύ καλός για το επίπεδο της Ελλάδας..
Η άλλη μας επιλογή με 2-3 εκατομμύρια είναι να ψωνίσουμε από χαμηλότερου βεληνεκούς πρωτάθλημα παίκτη με καλύτερα στατιστικά αλλά με μεγαλύτερα ποσοστά ρίσκου..
Θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα κινήσεις του ο Μιχελς στοχεύει σε έτοιμους παίκτες που έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο σε θέμα απόδοσης/προσαρμογής για αυτό και κινείται για την πρώτη περίπτωση...
Ωστόσο με έναν τέτοιο παίκτη ο οποίος έχει γράψει πολλές συμμετοχές σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να σου βγεί πολύ καλός για το επίπεδο της Ελλάδας..
Η άλλη μας επιλογή με 2-3 εκατομμύρια είναι να ψωνίσουμε από χαμηλότερου βεληνεκούς πρωτάθλημα παίκτη με καλύτερα στατιστικά αλλά με μεγαλύτερα ποσοστά ρίσκου..
Θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα κινήσεις του ο Μιχελς στοχεύει σε έτοιμους παίκτες που έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο σε θέμα απόδοσης/προσαρμογής για αυτό και κινείται για την πρώτη περίπτωση...
-
Φιλε αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με το να φερνει παικτες που θα εχουν τον ΠΑΟΚ σιγουρα 2ο τοτε τι να πω!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!! Εχουμε επενδυτη επιτελους που ειναι καθαρος και κοιταει μονο το συμφερον της ομαδας και δεν μου πηρε ενα κυπελλο τρωγοντας 4αρα απο τον Αλ Αφ Ουζο και τον Μπεργκ? Αν ειστε ευχαριστημενοι τι να σας πω φευγω να μην σας χαλαω την πιατσα!Cantona4 έγραψε:Ακόμα και ομάδα για πρωτάθλημα να έφτιαξε όπως λες φίλε μου, είναι κουραστικό να βλέπεις το πόσο εύκολα εξυψώνονται οι άλλες ομάδες και μηδενίζεται ο ΠΑΟΚ.pilotos έγραψε:Πρωτάθλημα κουτσωνproedros έγραψε: Φίλε μην τα μηδενίζεις όλα...Ο Βάζελος έφτιαξε ομάδα για πρωτάθλημα...΄Οπως και ο ΠΑΟΚ θέλω να πιστεύω..Οι ισσοροπίες θα είναι λεπτές..
SM-G935F

-
ο μικου παντως παροτι δεν φαινεται γενικα να συμβαδιζει με το πλανο μας εως τωρα και παροτι γυρολογος, εχω την αισθηση οτι μπορει να μνημονευτει στην τουμπα, δεκα φορες καλυτερη τεχνικη απο κλαους, στα βιντεο περα απο τα γκολ φανηκε να παιζει καλα με πλατη, να σπαει ωραια την μπαλα, καλος στο ψηλο παιχνιδι και λατινοαμερικανικη φατσα με γλυμμενο μαλλι, φερτε τον!!!
ολα τα λεφτα στο φορ λεγαμε...κανονι λεγαμε...σημειο αναφορας λεγαμε...επενδυση λεγαμε...μυρια λεγαμε...με τα σημερινα δεδομενα στο μουχτι τη βγαλαμε ολη τη δουλεια τελικα...simba έγραψε:Αντε να δούμε ρε Μανι!
Παντως για δειτε χρονια ρε sera,vs και agie που μιλαμε για αποσβέσεις....
να δουμε σιμπα οσο ζω ελπιζω...μεχρι αυριο ισως χαμογελασουμε τελικα :ugeek:
υγ με τα σημερινα δεδομενα το να μεινουμε ως εχει περισσοτερο θα με ικανοποιησει...
Οταν λες "ολα τα λεφτα στο φορ" σε τι ποσο ακριβως το προσδιοριζεις Σερα?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γτ αν κανουμε μια μεταγραφη με ενα ποσο 2-3 μυρια και ενα συμβολαιο κοντα στο μυριο μιλαμε για κοντα 6 μυρια αν κανει τριετες συμβολαιο.
πιστευεις οτι μπορουμε να δωσουμε παραπανω?
πιστευεις οτι μπορουμε να δωσουμε παραπανω?
- navigator11
Μην ... υπερβάλλετε. Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τον τελευταίο καιρό!!Cantona4 έγραψε:Ακόμα και ομάδα για πρωτάθλημα να έφτιαξε όπως λες φίλε μου, είναι κουραστικό να βλέπεις το πόσο εύκολα εξυψώνονται οι άλλες ομάδες και μηδενίζεται ο ΠΑΟΚ.pilotos έγραψε:Πρωτάθλημα κουτσωνproedros έγραψε: Φίλε μην τα μηδενίζεις όλα...Ο Βάζελος έφτιαξε ομάδα για πρωτάθλημα...΄Οπως και ο ΠΑΟΚ θέλω να πιστεύω..Οι ισσοροπίες θα είναι λεπτές..
SM-G935F

Όσο πιο πολύ προβληθεί, καλό είναι.obanebane έγραψε:Εγώ έχω μπερδευτεί, από τη μια κάποιοι μιλάνε για αποσβέσεις από την άλλη αν όντως δεν έρχεται κανένας στο μπουρδελο μας παρά μόνο ξεπεσμενοι σταρ που στη πράξη έχει αποδειχθεί ότι σε εμάς τουλαχιστον δεν πιάνουν,τότε τι λεμε;
Τι έφεραν ομως;
http://www.skysports.com/football/news/ ... ky-sources Ποια Reading ρε παιδιά?Φέρτε το ΠΑΟΚτσακι εδώ να ανακαινίσουμε τ αεροδρόμιο! 

Στα θετικά πάιζει και για χαλαρό σύνθημα, τύπου "Μικού, Μικού γ@@α τα τσουτσέκια του χοντρού" και έτσι.....Ksenitemenos4 έγραψε:ο μικου παντως παροτι δεν φαινεται γενικα να συμβαδιζει με το πλανο μας εως τωρα και παροτι γυρολογος, εχω την αισθηση οτι μπορει να μνημονευτει στην τουμπα, δεκα φορες καλυτερη τεχνικη απο κλαους, στα βιντεο περα απο τα γκολ φανηκε να παιζει καλα με πλατη, να σπαει ωραια την μπαλα, καλος στο ψηλο παιχνιδι και λατινοαμερικανικη φατσα με γλυμμενο μαλλι, φερτε τον!!!

-
Αλλος ξερολας μας βγηκε! Πρωτον ο Βαρντι ηταν παικταρα αλλα ειχε θεματα ψυχοσυνθετικα για αυτο δεν εμφανιστηκε νωριτερα στον ποδοσφαιρικο χαρτη αλλιως ποιος Γουλκοτ που βγαινει πιο πολυ απο το Νοσοκομειο παρα απο την φυσουνα του γηπεδου και ποιος Γουιλσιρ! Τωρα αν μου πεις οτι ο Νεντβεντ δεν ηταν παικταρα και αδικηθηκε σε εθνικο επιπεδο που δεν κατεκτησε εστω Γιουρο καλα πες με αμπαλο το δεχομαι! Ισως εχουν αλλαξει οι αντιλληψεις και εγω να εχω κουρκουτιασμενο μυαλο! Τωρα για τον Νικοπολιδη μπορω να σε απαντησω γτ δεν πηγε στο εξωτερικο να παιξει για να δειξει δηθεν την κλαση του! Αλλα εσεις ξεχνατε οτι και ο Μπερμπα που ηρθε σαν παικταρα με περγαμηνες και κορωνες τον εκανε πλακα ο Μαντζιος ρε του Λεβαδειακου! Ποιος ο Μαντζιος! Αντε αποχωρω απο εδω γτ θα παμε στο Δαφνη με αυτα που διαβαζουμε!RoMaN έγραψε:Trelopaoktsaki, για πες λίγο πόσο ξεχώριζε ο Νικοπολίδης από Barthez, ο ευρωβουλευτής από Nedved και ο Vardy από Walcott...

Κάτι πάντως που δεν ακούγεται καθόλου είναι η παραμονή ή μη του Τζιόλη...Έτσι όπως βαδίζουμε βλέπω να υπάρχει περίπτωση να μείνει και να χαροποιεί αρκετούς μιας και θα αποκτήσουμε περαιτέρω βάθος στο 6άρι...Ελπίζω να τα βρουν...Είδομεν..
Λεφτα για φορ ευρωπη αν θες μπαμ ειναι καμια πεντάρα μυρρια
Αυτη ειναι η αληθεια κανονικα φορ όπως πχ ο Ισλανδός πήγανε σχεδον στα δυο ετσι
Τεσπα ας δουμε ποιον θα παρουμε κ συζητάμε μετα
Αυτη ειναι η αληθεια κανονικα φορ όπως πχ ο Ισλανδός πήγανε σχεδον στα δυο ετσι
Τεσπα ας δουμε ποιον θα παρουμε κ συζητάμε μετα
- Kostas_Peraia4
TreloPaoktsaki έγραψε:Φιλε αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με το να φερνει παικτες που θα εχουν τον ΠΑΟΚ σιγουρα 2ο τοτε τι να πω!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!! Εχουμε επενδυτη επιτελους που ειναι καθαρος και κοιταει μονο το συμφερον της ομαδας και δεν μου πηρε ενα κυπελλο τρωγοντας 4αρα απο τον Αλ Αφ Ουζο και τον Μπεργκ? Αν ειστε ευχαριστημενοι τι να σας πω φευγω να μην σας χαλαω την πιατσα!![]()
![]()
![]()
Λοιπον ολα αυτα ειναι ωραια να τα συζητησουμε,αλλα οχι σημερα.Ειμαστε στο deadline των μεταγραφων και κουραζουμε τους υπολοιπους συμφορουμιτες μας.Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες θα εχουμε ολο τον χρονο να τα συζητησουμε αυτα.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη,αλλα νομιζω πως καταλαβενετε

Τώρα το είδα.tzelas έγραψε:Ale, με κεφαλοτύρι, κεφαλογραβίερα ή παρμεζάνα ;
Με διαβάζει ή είναι κανά 25 σελίδες πίσω

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και λιαστή τομάτα.
Κουρφή.