Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
μανιακε , ο Κjartansson στην Μaccabi tel Aviv με 1,75εκ €
ο Susic στην Genk με 2,00εκ €
τους παιρναμε ανετα , καλοι παικτες.
τρελλος φαινεταιMANIAKOS έγραψε:Περσι γιατι δεν επαιζε καθόλου αρχικά κ μετα 90λεπτα
Γενικα περίεργο τύπος δεν κάθεται πολυ σε ομαδα
ταμαμ να κλεισει καρειρα σε μας
μακαρι να παει σε δυο
ετσι για το γαμωτο
Προς moderators - administrators.
Επειδή χάνω χρόνο απο τη δουλεια μου διαβαζοντας ολα αυτά, βρείτε έναν τροπο να τα ακούω (κάτι σαν φωνητική καθοδήγηση).
Επειδή χάνω χρόνο απο τη δουλεια μου διαβαζοντας ολα αυτά, βρείτε έναν τροπο να τα ακούω (κάτι σαν φωνητική καθοδήγηση).
- zarathustra79
Επίσης για τον miku, ας παίξει καλά και αμα δε γουστάρει του χρόνου ας πάει αλλού. Αν όλα πάνε καλά φέτος και σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και έχουμε και του χρόνου τον ivic στον πάγκο και κρατήσουμε και όλη την ομάδα, φαντάζεστε να χρειάζεται όλο κ όλο μια μεταγραφή;;;; Τα ζμπρώχνεις όλα για το σέντερφορ και πέρνεις τον καλύτερο επιθετικό που έχει παίξει ever στο ελληνικό πρωτάθλημα!!
θα πρέπει να πουλήσεις...
Αλλλιώς θα πάθει κατάθλιψη ο μανιακός
Αλλλιώς θα πάθει κατάθλιψη ο μανιακός
- Petros1988
Εχω πληροφορηση οτι σημερα ο ΠΑΟΚ θα δωσει σε ομαδες του εξωτερικου 3 παικτες 2 δανεικους και 1 ελευθερο μεχρι το βραδυ θα χουμε ανακοινωσεις.Μαρεσουν πολυ αυτες οι τελευτεες μερες των μεταγραφων.
- Dimitris_L4
Ευχαριστω ζαρα...
Εξαιρετικό πακερο θεωρω τιαμ μικου μιας και ο ζαιρο δεν επεισε τον βλανταν..
Μα πω και κτ για τον ζαιρο..θεωρω πως στο 3-5-2 του πετρακη θα βγαλει ματια ως δευτερος επιθετικος...παντα πιστευα οτι εξιζε να.δοκιμαστει σαν φορ..εχει πολυ καλα στοιχεια και φαινεται οτι του λείπει η αυτοπεποιθηση..θα βγουμε κερδισμενοι απο αυτο και να το θυμηθειτε..
Κλεινω με μια φραση που ειπε ο φρανκ οταν εφυγε..τον ρωτησανε οι αρδ ποιους παιχτες να προσεξει ο ΠΑΟΚ..η απαντηση τπυ ηταν:τον ζαιρο τον χαριση και τον τσιμι να τους προσεχετε σαν τα ματια σας..
Εξαιρετικό πακερο θεωρω τιαμ μικου μιας και ο ζαιρο δεν επεισε τον βλανταν..
Μα πω και κτ για τον ζαιρο..θεωρω πως στο 3-5-2 του πετρακη θα βγαλει ματια ως δευτερος επιθετικος...παντα πιστευα οτι εξιζε να.δοκιμαστει σαν φορ..εχει πολυ καλα στοιχεια και φαινεται οτι του λείπει η αυτοπεποιθηση..θα βγουμε κερδισμενοι απο αυτο και να το θυμηθειτε..
Κλεινω με μια φραση που ειπε ο φρανκ οταν εφυγε..τον ρωτησανε οι αρδ ποιους παιχτες να προσεξει ο ΠΑΟΚ..η απαντηση τπυ ηταν:τον ζαιρο τον χαριση και τον τσιμι να τους προσεχετε σαν τα ματια σας..
- ΑποστόληςΑ
Jairo, Χατζη, Σκόνδρας, Τζιόλης και Antonis. Διαλέξτε. Νομίζω οι πρώτοι 3 είναι οι πιο πιθανοί αν ισχύει το παραπάνω.Petros1988 έγραψε:Εχω πληροφορηση οτι σημερα ο ΠΑΟΚ θα δωσει σε ομαδες του εξωτερικου 3 παικτες 2 δανεικους και 1 ελευθερο μεχρι το βραδυ θα χουμε ανακοινωσεις.Μαρεσουν πολυ αυτες οι τελευτεες μερες των μεταγραφων.
john4serres έγραψε:μανιακε , ο Κjartansson στην Μaccabi tel Aviv με 1,75εκ €
Κρίμα ο Ισλανδός πραγματικά μ αρεσε
Τεσπα η Μακάμπι εχει ανεβει πολυ επιπεδο παντως σπρώχνει χρήμα
- Petros1988
Και γω κατι τετοιο πιστευω αλλα τον Τζιολη βλεπω ποιο πιθανο ο Σκονδρας φοβαιμε μηπως κατσει στο συμβολαιο του και την Πατησουμε Αποστολη.Ο αντωνης και να μεινει πιτσιρικας ειναι εχει να προσφερει ακομη πιστευω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Jairo, Χατζη, Σκόνδρας, Τζιόλης και Antonis. Διαλέξτε. Νομίζω οι πρώτοι 3 είναι οι πιο πιθανοί αν ισχύει το παραπάνω.Petros1988 έγραψε:Εχω πληροφορηση οτι σημερα ο ΠΑΟΚ θα δωσει σε ομαδες του εξωτερικου 3 παικτες 2 δανεικους και 1 ελευθερο μεχρι το βραδυ θα χουμε ανακοινωσεις.Μαρεσουν πολυ αυτες οι τελευτεες μερες των μεταγραφων.
Κρίμα ήθελα Ισπανό
Θ δω καν ματς της ραγιο τωρα
Θ δω καν ματς της ραγιο τωρα
μας εχετε μουρλάνει.............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 30 Αύγ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποφάσισε λεει ο γ σαββιδης
Παλι τις μλκια αρχισαμε
Παλι τις μλκια αρχισαμε