Οποίος θελει ας δει ραγιο χεταφε
Παιζουν κ οι δυο συν κρεσπο κ συζητάμε παράλληλα κ διαλέγουμε

έγραψα πολλά σήμερα.... σας κούρασαobanebane έγραψε:Αφού ψηθηκε ο Μανιακ εχω και geo με το μέρος μου,μένει ο simba να μας δώσει τα φώτα του.
Η πλειοψηφία πάντως προτιμάει τον 31χρονο γυρολογο.
πιλοτε μη μου τη χαλάς τώρα που ψηθηκα,γαμω την Εσπανιολ,έχουν και φράγκα αυτοί οι φουστηδες.
Συνδεεις τον παίχτη με τον Κικε Φλόρες,που ήταν προπονητής του στην Χετάφε και τώρα είναι της Εσπανιολ φαντάζομαι.
Ο νεοσσος θα ειναι μαζι του στο...ριαλιτυ. οτι γινει μεχρι αποψε !!!Asimos έγραψε:Τι ωρα κλειδαμπαρώνεται ο Ιβαν για τις αδειες; Ο Μιχελ εχει δικαιωμα τελικης αποφασης και οκ; Υπογραφης; Στα μπαμ μπουμ φουιτ θα εχει λογο ο νεοσος Σαββιδης;
MANIAKOS έγραψε:Δίνω κ λινκ φιλοτιμηθεί τε
obanebane έγραψε:Χαρτάκια,τρολαρεις ρε;
γιατι δεν βαζεις κι εμενα με τα οσα που απο την αρχη ταχθηκα στο πλευρο του καταλαν?obanebane έγραψε:Αφού ψηθηκε ο Μανιακ εχω και geo με το μέρος μου,μένει ο simba να μας δώσει τα φώτα του.
Η πλειοψηφία πάντως προτιμάει τον 31χρονο γυρολογο.
πιλοτε μη μου τη χαλάς τώρα που ψηθηκα,γαμω την Εσπανιολ,έχουν και φράγκα αυτοί οι φουστηδες.
Συνδεεις τον παίχτη με τον Κικε Φλόρες,που ήταν προπονητής του στην Χετάφε και τώρα είναι της Εσπανιολ φαντάζομαι.
καμια σχεση μαριανο. σκετη ξενερα σε σχεση με το μπαντ. στα λεω ως παθωνMarianov6 έγραψε:αποχωρω και εγω γιατι θα ξεκινησω το The Pacific μιας και προσφατα ειδα το Band of Brothers![]()
αντε καλη συνεχεια παιδες, αν βγει κατι απο Ισπανια μερια θα το πεταξω