Στοιχηματζης ειναι αλλα με ενδιαφερει τη λεει ο Ραγκατσης που αναφερει....Δε νομιζω να ξερει την Ισπανια καλυτερα απο αυτον αλλος....obanebane έγραψε:BlackBlockAttack έγραψε:Απο FB
Nikos Koulianos B
Λοιπόν απ αυτούς που βγήκαν σήμερα στην φόρα...και δεν ειναι λίγοι. ΜΙΚΟΥ...με κλειστά ματια...Παίχτης που κάνει την διαφορά.Οι δυο Ισπανοί μου , τα βουνά, μου(Τεριακης - Ραγκα) εγραψαν επι λεξη: ότι GAMAEI...
ΥΓ.Μάλιστα ο δεύτερος, μου έγραψε και κάτι για το...μόριο του και τον Πειραιά ,αλλά δεν γίνεται να το αναφέρω...
Αυτος ο κουλιανος στοιχηματζης ειναι;
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- john4serres
- paokovios1974
Αντε ανακοινωστε να τελειωνουμε.
Ο Ιβαν δινει αλλη μαχη αυριο,ισως πιο μεγαλη.
Ο Ιβαν δινει αλλη μαχη αυριο,ισως πιο μεγαλη.
john4serres έγραψε:Ποιος Μικού ;
προτιμώ Μαντζιο.
Συν ΙΕ
Δεν υπάρχει ρεπόρτερ στην Ελλάδα που να ξέρει καλύτερα την Ισπανία από τον Ραγκάτση.
Αν λέει οτι ο Μικου μαμαει,καλώς να έρθει.Εγώ τον εμπιστεύομαι.
Αν λέει οτι ο Μικου μαμαει,καλώς να έρθει.Εγώ τον εμπιστεύομαι.
Ετσι... παρακολουθει χρονια ισπανια ο ραγκατσης, απο τοτε που πρωτοβγηκε το στοιχημα στον οπαπ. Κ την κατε`ει την μπαλιτσα, δεν ειναι κουτουρου...BlackBlockAttack έγραψε:Στοιχηματζης ειναι αλλα με ενδιαφερει τη λεει ο Ραγκατσης που αναφερει....Δε νομιζω να ξερει την Ισπανια καλυτερα απο αυτον αλλος....obanebane έγραψε:BlackBlockAttack έγραψε:Απο FB
Nikos Koulianos B
Λοιπόν απ αυτούς που βγήκαν σήμερα στην φόρα...και δεν ειναι λίγοι. ΜΙΚΟΥ...με κλειστά ματια...Παίχτης που κάνει την διαφορά.Οι δυο Ισπανοί μου , τα βουνά, μου(Τεριακης - Ραγκα) εγραψαν επι λεξη: ότι GAMAEI...
ΥΓ.Μάλιστα ο δεύτερος, μου έγραψε και κάτι για το...μόριο του και τον Πειραιά ,αλλά δεν γίνεται να το αναφέρω...
Αυτος ο κουλιανος στοιχηματζης ειναι;
Τον εφερε ο Roman με τα ποδιαnavigator11 έγραψε:3) Κι αν ναι, τα μεταφορικά ποιός τα πλέρωσε;;;RoMaN έγραψε:Κάτσε, δημοπρασία είπαμε...
sic-4 έγραψε:παοκοβιε, αν θελεις ακουσε την εξηγηση μου γιατι δεν παει ετσι οπως το θετεις...
Λες λοιπον (και σωστα) πως οπως εσυ δεν τον εχεις δει ετσι και οσοι ειναι υπερ του δεν τον εχουν δει ωστε να ξερουν. Δεκτον μεχρι εδω. Αρα λοιπον κι οι δυο "πλευρες" ειναι ασχετες. Δεν ξερουν για τον παικτη. Οποτε λοιπον σε αυτην την περιπτωση τι θα ηταν λογικο; Κατα τη γνωμη μου, να σκεφτουμε πως εχουμε δυο ανθρωπους (Ιβιτς-Μιχελς) που ασχολουνται επι χρονια επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο, ο ενας μαλιστα νιωθει πολυ καλα απο ΠΑΟΚ και οι οποιοι μεχρι στιγμης μας παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες μεταγραφικες περιοδους που εχουμε δει. Οποτε μια και ειμαστε και οι δυο ασχετοι οσον αφορα τον παικτη, το πιο λογικο δεν ειναι να εμπισευτουμε την κριση αυτων των δυο και να θεωρησουμε οτι εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζομαστε παρα να λεμε οτι δεν κανει;
paokovios1974 έγραψε: Εαν ανακοινωθει θα συμφωνησω μαζι σου και τελος.

- ΑποστόληςΑ
- paokovios1974
Για τον βασκεθ τι ειπε ο ραγκατσης που παρακολουθει ισπανια.
- The_Stalker
Τι έγινε με τις γριές;paokovios1974 έγραψε:Ενος λεπτου σιγη για τις κολογριες.
Αναμεσα σε αλβαρο και μικου ο δευτερος ειναι καλυτερος ..
Απλα ο ενας ειναι 25 με προοπτικη για υπεραξια .. ενω ο δευτερος ειναι πιο "εδω και τωρα" επιλογη.
Απλα ο ενας ειναι 25 με προοπτικη για υπεραξια .. ενω ο δευτερος ειναι πιο "εδω και τωρα" επιλογη.
- Μπαρκαρούτσος
9 Σεπτέμβρη το φιλικό με CSKA και το εισιτήριο είναι 10€. Γεμίστε το.

- paokovios1974
Τιποτα ανασα να μην παρουνThe_Stalker έγραψε:Τι έγινε με τις γριές;paokovios1974 έγραψε:Ενος λεπτου σιγη για τις κολογριες.