Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε: Απαιτώ τοποθέτηση Maezono Masakiyo. Υπάρχει τέτοιο πουλέν στο φόρουμ και δεν το είχα πάρει γραμμή; Να 'ναι καλά ο φίλος, με έκανε μόνο λόγω νικ και ειλικρινά γέλασα με την ψυχή μου. Τι όμορφες εποχές θυμήθηκα ...

Maezono Masakiyo!!!! τι ειπες τωρα ρε φιλε!
υπαρχει πραγματι τετοιο μελος... λολ ρε
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τα στοιχεια του δε μοιαζουν ιδιαιτερα με Κλαους. Εχει μια Α' τεχνικη και ικανοτητα προσωπικης ενεργειας (οχι και Ντιντιε αλλα κααατι κανει), γυριζει λιγο πισω να παιξει με τα χαφ και δε περιμενει μονο στο κουτι

Δεν ειναι αντιγραφο του Κλαους σε πολλα κομματια του παιχνιδιου του
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κοιτα περα απο τους ψευτοαρδ δε μου φαινεται περιεργο να αγοραστει ο μικου η ο βασκεθ κ να παρεις κ τιαμ δανεικο μιας κ παιζει εξτρεμ....
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Περιμένω άρθρο απάντηση του 24 "Οχι για μικου, αλλα για Μιτσου πάει ο ΠΑΟΚ"

http://www.transfermarkt.de/michu/profil/spieler/70789
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

το λατρευω αυτο το τοπικ!ανα μεταγραφικη κινηση οι μισοι γκρινιαζουν και οι αλλοι μισοι χαβαλεδιαζουν και τουμπαλιν!
Μονο ΠΑΟΚ θα μπορουσαμε να ειμαστε ολοι μας!
Για ρετσινες να παμε θα καταφερουμε να μαλωσουμε για την κοκα κολα!οι μισοι θα θελουν green cola και οι αλλοι μισοι coca cola!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vothratzis

Δημοσίευση από vothratzis »

obanebane έγραψε:
vothratzis έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα Βαθκεθ...Παει Γαλατασαραι
Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.

Εσυ σιγουρα ανηκεις στην ομαδα των στοκων του paokvoice,σε εχω παρει χαμπαρι καιρο.
Δε ντρεποσαστε ρε να πουλατε παπα στο κοσμο,δε φτανει το σαιτ σας το κανετε και εδω μεσα.
Ο Μπεργκ ποτε ερχετε ειπαμε;
Αντε να μη πω καμια βαρια κουβεντα βραδιατικα.
Μπανε αραξε καταρχας εγω απλως εγραψα αυτο που ειδα στην αρχικη μου χωρις να δωσω κλικ και λινκ στους παπαδες.
Και δεν ανηκω σε ομαδα στοκων ουτε μπετατζηδων..μια επιχειρηση εκκενωσεων εχω
Peace και για να ειμαι στο κλιμα των ημερων ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

buffalobill4 έγραψε: επισης μιλας για παικτη καλυτερο του κλαους που καλως για μενα εχει 4 μυρια στο τρανσφερμαρκτ και μου λες για τιαμ με 1,5 μυριο (ουτε καν τον γνωριζω τον παικτη) ενω ο βαθκεθ εχει 3.
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα Μπιλλ? Οτι ο Κλαους ειναι Ελληνας, παιζει στην σουπαλιγκ και εχει 4 ενω ο Βασκεθ ειναι Ισπανος, παιζει στην Πριμερα και εχει 3. Αν ο Βασκεθ ηταν Ελληνας και επαιζε στην Ελλαδα, τοτε η αξια του θα ηταν κανα 500αρι. Γενικα το τρανσφερμαρκτ δεν ειναι ενδεικτικο της πραγματικης αξιας του παικτη γιατι παιζουν ρολο πολλα πραγματα εκει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7sins, ABALAEA2, Alchemist, Ale, Apegner, astnord, ΑποστόληςΑ, BigBaby, BlackBlockAttack, buffalobill4, che4, Demir, desperando, Dimg4, farmak76, giapas, GoMaRoS, Google Adsense [Bot], grg80, jibbie, johnys999, Josey Wales, joshua, kataramenos5, kerk, maceio, Maezono Masakiyo, Marianov6, Mīngus, nasos66, navigator11, obanebane, P.A.O.K.jim, PanKan, paokovios1974, Petros1988, pgetsos, potamda, ramolimendo, ron-swanson, seaman, Sera4, sic-4, slidar, slowcrow, sn0ufel4, stelyk, TheCursed, Theios, trouman, user4, vothratzis, WestBlock4 και 1 επισκέπτης

Ευρετήριο Δ. ΣυζήτησηςΠαρακολούθηση θέματοςΠροσθέστε στους σελιδοδείκτεςΔιαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 1 ώρες [ DST ]
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

pgetsos έγραψε:Τα στοιχεια του δε μοιαζουν ιδιαιτερα με Κλαους. Εχει μια Α' τεχνικη και ικανοτητα προσωπικης ενεργειας (οχι και Ντιντιε αλλα κααατι κανει), γυριζει λιγο πισω να παιξει με τα χαφ και δε περιμενει μονο στο κουτι

Δεν ειναι αντιγραφο του Κλαους σε πολλα κομματια του παιχνιδιου του
Πετρο τα σχολια σου ειναι Ναι μεν αλλα.
Ε δεν ηθελα καποιον που ειναι ναι μεν αλλα.
Ηθελα καποιον που λες .Ναιιιιιιιιιιι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pgetsos έγραψε:
RoMaN έγραψε: Πάμε να χτυπήσουμε το Ricardo.gr, θα τη βάλω σε δημοπρασία. Αρχική τιμή 100€ και με μεταφορικά δικά σας. Με 150€ τη φέρνω με τα πόδια σε οποιοδήποτε σημείο, ακτοπλοϊκά δικά σας.
Α ρε Ρομαν, μ'αρεσει οτι εισαι μεσα στα πραγματα

Εχει κλεισει 2 χρονια τωρα :opaokara:
ηταν μαλλον αλλος ενας μυθος που κατερριψε η μπουλντοζα :twisted:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Gospi έγραψε:το λατρευω αυτο το τοπικ!ανα μεταγραφικη κινηση οι μισοι γκρινιαζουν και οι αλλοι μισοι χαβαλεδιαζουν και τουμπαλιν!
Μονο ΠΑΟΚ θα μπορουσαμε να ειμαστε ολοι μας!
Για ρετσινες να παμε θα καταφερουμε να μαλωσουμε για την κοκα κολα!οι μισοι θα θελουν green cola και οι αλλοι μισοι coca cola!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Green cola κερασμένες απο μένα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επιμενω παντως ,δεν εχουν λογικη ονοματα οπως ο Βασκεζ η ο Μικου,τουλαχιστον οχι χωρις ντομινο.Ειναι καθαρα φορ χωρις να ειναι ξεκαθαρα καλυτεροι αυτων που εχουμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Marianov6 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: επισης μιλας για παικτη καλυτερο του κλαους που καλως για μενα εχει 4 μυρια στο τρανσφερμαρκτ και μου λες για τιαμ με 1,5 μυριο (ουτε καν τον γνωριζω τον παικτη) ενω ο βαθκεθ εχει 3.
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα Μπιλλ? Οτι ο Κλαους ειναι Ελληνας, παιζει στην σουπαλιγκ και εχει 4 ενω ο Βασκεθ ειναι Ισπανος, παιζει στην Πριμερα και εχει 3. Αν ο Βασκεθ ηταν Ελληνας και επαιζε στην Ελλαδα, τοτε η αξια του θα ηταν κανα 500αρι. Γενικα το τρανσφερμαρκτ δεν ειναι ενδεικτικο της πραγματικης αξιας του παικτη γιατι παιζουν ρολο πολλα πραγματα εκει.
Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

vothratzis έγραψε:
obanebane έγραψε:
vothratzis έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα Βαθκεθ...Παει Γαλατασαραι
Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.

Εσυ σιγουρα ανηκεις στην ομαδα των στοκων του paokvoice,σε εχω παρει χαμπαρι καιρο.
Δε ντρεποσαστε ρε να πουλατε παπα στο κοσμο,δε φτανει το σαιτ σας το κανετε και εδω μεσα.
Ο Μπεργκ ποτε ερχετε ειπαμε;
Αντε να μη πω καμια βαρια κουβεντα βραδιατικα.
Μπανε αραξε καταρχας εγω απλως εγραψα αυτο που ειδα στην αρχικη μου χωρις να δωσω κλικ και λινκ στους παπαδες.
Και δεν ανηκω σε ομαδα στοκων ουτε μπετατζηδων..μια επιχειρηση εκκενωσεων εχω
Peace και για να ειμαι στο κλιμα των ημερων ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.

δακρυσα ειναι η αληθεια χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Marianov6 έγραψε:
ΜαριανοΒ :lol: εγω δεν κρινω απο το τρανσφερμαρκτ απλα το εφερα ως αντιπαραβολη για συγκριση μεταξυ τιαμ και αλβαρο στο φιλο μου τον ακμεντ που το δουλευει (και καλα κανει)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”