Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Mīngus »

paokovios1974 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το ινπαοκ ο Μίκου εκ Βενεζουέλας είναι το Plan B αν δεν μας κάτσει ο Βελάθκουεθ ή όπως αλλιώς τον λένε
Χα χα και για το βοις ο βαθκεθ ειναι το πλαν β του μικου
Καλά αυτοί γράψανε μέχρι και για Μπεργκ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε:
vothratzis έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα Βαθκεθ...Παει Γαλατασαραι
Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.
Του Πορκυ αδειαζεις ή του Μιχελ? :mrgreen:
Του μιχελ εχει λογικη αλλα του πορκυ του ΠΟΡΚΥ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.

Εσυ σιγουρα ανηκεις στην ομαδα των στοκων του paokvoice,σε εχω παρει χαμπαρι καιρο.
Δε ντρεποσαστε ρε να πουλατε παπα στο κοσμο,δε φτανει το σαιτ σας το κανετε και εδω μεσα.
Ο Μπεργκ ποτε ερχετε ειπαμε;
Αντε να μη πω καμια βαρια κουβεντα βραδιατικα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έκανες τη σύνδεση λόγω νικ, Μπάνε;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

RoMaN έγραψε:Καλά ρε, όλοι είστε μέσα για να πάρετε τηλεόραση; Δεν ξανάγινε...
Aggeliopolis και βλακείες...

Πάμε να χτυπήσουμε το Ricardo.gr, θα τη βάλω σε δημοπρασία. Αρχική τιμή 100€ και με μεταφορικά δικά σας. Με 150€ τη φέρνω με τα πόδια σε οποιοδήποτε σημείο, ακτοπλοϊκά δικά σας.
με σωζεις ρε ρομαν, εκλεισε! 150 σου δινω.... αα μενω βιεννη, σε ποσο το κανεις με τα ποδια?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

vs αδερφε μου ή ακμεντ οπως αρεσκομαι να σε αποκαλλω, φιλικα στο λεω και ξερεις οτι σε συμπαθω.

δεν εχεις αδικο. κι εγω αν εναν παιχτη που τον εχω καψουρα πηγαινε σε αλλη ομαδα θα το εγραφα μεχρι να σπασουν τα πληκτρα των γραμματων του ονοματος του (βλεπε Γιορεντε πχ). εγω προσωπικα σε πιστευω οτι τον εχεις παρακολουθησει τον εν λογω παικτη και πιστευεις οτι μπορει να κανει διαφορα στην ελλαδα. δεκτα ως τωρα ολα. και αυτα που λες για παιχτες ανταγωνιστων. συμφωνω μαζι σου.

μην μηδενιζουμε ομως παιχτες που ενδιαφερομαστε εμεις χωρις καν να τους εχουμε δει. εγω πιστευω οτι ο αλβαρο ειναι οτι θελουμε. οταν λεν οτι ψαχνουν επιθετικο που να παιζει και πλαγια δεν εννοουν να παιζει εξτρεμ σαν τον γκαρι. εννοουν να παιζει οσο μπροστα επαιζε ο μακ πχ. καθολου πριν ερθει σε μας. θελουν τα στοιχεια του για να μπορει να συνυπαρξει με τον κλαους αν παρουσιαστει αναγκη ή τον φανουρη στην επιθεση. κλαους και φανουρης ΔΕΝ μπορουν να συνυπαρξουν στην επιθεση. κλαους και καρντοζο ουτε. καλους και κουλουρης οχι. και γενικα δεν γινεται να κανουμε κανεναν συνδυασμο με τους υπαρχοντες φορ.

ο βαθκεθ οσο (λιγο) τον εχω δει και καθαρα απο στοιχηματικο ενδιαφερον και μιας καποιας αγαπης για τη λα λιγκα εχει αυτα που θελουμε. τι δηλαδη? ειναι γρηγορος που δεν ειναι κανενας αλλος σεντερ φορ μας. εχει τεχνικη οσο κανενας αλλος φορ μας. εχει τακτικη του ισπανου επιθετικου που ξεχωριζουν κυριως για το ομαδικο παιχνιδι τους και οχι για τη δυναμη λογου χαριν που συναντας στην ιταλια. τωρα παμε και στην επενδυση. 3 μυρια για 25χρονο ισπανο με χρονιες στη λα λιγκα ειναι οκ ποσο. Ισπανος παιχτης που εχει παιξει λα λιγκα ΔΕΝ μενει απουλητος. τον πουλας οπως και οποτε θελεις. δεν ειναι δα και τοσο τραγικο ποσο.

επισης μιλας για παικτη καλυτερο του κλαους που καλως για μενα εχει 4 μυρια στο τρανσφερμαρκτ και μου λες για τιαμ με 1,5 μυριο (ουτε καν τον γνωριζω τον παικτη) ενω ο βαθκεθ εχει 3.

φιλικα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτσε, δημοπρασία είπαμε...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

RoMaN έγραψε: Πάμε να χτυπήσουμε το Ricardo.gr, θα τη βάλω σε δημοπρασία. Αρχική τιμή 100€ και με μεταφορικά δικά σας. Με 150€ τη φέρνω με τα πόδια σε οποιοδήποτε σημείο, ακτοπλοϊκά δικά σας.
Α ρε Ρομαν, μ'αρεσει οτι εισαι μεσα στα πραγματα

Εχει κλεισει 2 χρονια τωρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:

Εσυ σιγουρα ανηκεις στην ομαδα των στοκων του paokvoice,σε εχω παρει χαμπαρι καιρο.
Δε ντρεποσαστε ρε να πουλατε παπα στο κοσμο,δε φτανει το σαιτ σας το κανετε και εδω μεσα.
Ο Μπεργκ ποτε ερχετε ειπαμε;
Αντε να μη πω καμια βαρια κουβεντα βραδιατικα.

Σωστός ο μπανε

Ετσι που κανουν θα με κανουν να θελω τον τιτικινιο νο2
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovios1974 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
Αυτα ειναι ολα και ολα εδω που τα λεμε.
Λες αυτα να ειδε ο μιχελ;;;
Δεν διαφωνω τα παιδια που λενε οτι εχει τα στοιχεια που ζηταμε απο που το ειδαν?

παοκοβιε, αν θελεις ακουσε την εξηγηση μου γιατι δεν παει ετσι οπως το θετεις...
Λες λοιπον (και σωστα) πως οπως εσυ δεν τον εχεις δει ετσι και οσοι ειναι υπερ του δεν τον εχουν δει ωστε να ξερουν. Δεκτον μεχρι εδω. Αρα λοιπον κι οι δυο "πλευρες" ειναι ασχετες. Δεν ξερουν για τον παικτη. Οποτε λοιπον σε αυτην την περιπτωση τι θα ηταν λογικο; Κατα τη γνωμη μου, να σκεφτουμε πως εχουμε δυο ανθρωπους (Ιβιτς-Μιχελς) που ασχολουνται επι χρονια επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο, ο ενας μαλιστα νιωθει πολυ καλα απο ΠΑΟΚ και οι οποιοι μεχρι στιγμης μας παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες μεταγραφικες περιοδους που εχουμε δει. Οποτε μια και ειμαστε και οι δυο ασχετοι οσον αφορα τον παικτη, το πιο λογικο δεν ειναι να εμπισευτουμε την κριση αυτων των δυο και να θεωρησουμε οτι εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζομαστε παρα να λεμε οτι δεν κανει;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pgetsos έγραψε:
RoMaN έγραψε: Πάμε να χτυπήσουμε το Ricardo.gr, θα τη βάλω σε δημοπρασία. Αρχική τιμή 100€ και με μεταφορικά δικά σας. Με 150€ τη φέρνω με τα πόδια σε οποιοδήποτε σημείο, ακτοπλοϊκά δικά σας.
Α ρε Ρομαν, μ'αρεσει οτι εισαι μεσα στα πραγματα

Εχει κλεισει 2 χρονια τωρα :opaokara:

*άμησέ τα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:Έκανες τη σύνδεση λόγω νικ, Μπάνε;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :opaokara: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Σιγα μην παρουμε τον ιντεγε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

RoMaN έγραψε:Κάτσε, δημοπρασία είπαμε...

1) Στην Τσεχία δεν τον στείλαμε;
2) Μας τον επέστρεψαν;
3) Κι αν ναι, τα μεταφορικά ποιός τα πλέρωσε;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και επιφυλάττομαι παντός νομίμου, ανακλήσεως συμπεριλαμβανομένης, δικαιώματός μου!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

παοκοβιε, αν θελεις ακουσε την εξηγηση μου γιατι δεν παει ετσι οπως το θετεις...
Λες λοιπον (και σωστα) πως οπως εσυ δεν τον εχεις δει ετσι και οσοι ειναι υπερ του δεν τον εχουν δει ωστε να ξερουν. Δεκτον μεχρι εδω. Αρα λοιπον κι οι δυο "πλευρες" ειναι ασχετες. Δεν ξερουν για τον παικτη. Οποτε λοιπον σε αυτην την περιπτωση τι θα ηταν λογικο; Κατα τη γνωμη μου, να σκεφτουμε πως εχουμε δυο ανθρωπους (Ιβιτς-Μιχελς) που ασχολουνται επι χρονια επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο, ο ενας μαλιστα νιωθει πολυ καλα απο ΠΑΟΚ και οι οποιοι μεχρι στιγμης μας παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες μεταγραφικες περιοδους που εχουμε δει. Οποτε μια και ειμαστε και οι δυο ασχετοι οσον αφορα τον παικτη, το πιο λογικο δεν ειναι να εμπισευτουμε την κριση αυτων των δυο και να θεωρησουμε οτι εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζομαστε παρα να λεμε οτι δεν κανει;[/quote]

Εαν ανακοινωθει θα συμφωνησω μαζι σου και τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”