Δεν κατάλαβες! Την έσπασε από τα νεύρα του για τα παλτά που φέρνουμε.Gospi έγραψε:κλαιω με λυγμους! [FACE WITH TEARS OF JOY]RoMaN έγραψε:Τώρα που κοιτάζει κόσμος...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Τηλεόραση Philips 32'' 100€, λόγω αγοράς καινούριας.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω καποιος να ειπε αυτο.Tolaros έγραψε:Δηλαδή ο παίκτης έχει συμμετοχές εθνικής τιτκίνιο με 180 παρουσίες λα λίγα κ μας δε μας κάνει?
Επιμένεις ακόμα??

-
Δεν υπαρχει θεμα Βαθκεθ...Παει Γαλατασαραι
Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.
Αντιθετως σχεδον κλεισμενος ειναι ο "Μαμινιο" Τιαμ και εγινε προταση και στον Μικου.
- ΑποστόληςΑ
Mīngus έγραψε:Αν στην ΠΑΕ είχαν χιούμορ, θα έφερναν παίκτη τον οποίο έχει αναφέρει ο ΠΟΡΚΥ, και θα μας έστελναν όλους αδιάβαστους, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου.

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τα γνωστα...πεοβληματαzissos έγραψε:σε πλήρη οργασμό το τόπικ, σε φάση κορύφωσης. Και όποιον πάρουν τα σκάγια..
Εκτός απο χρυσό μεμπερ θελω και κοπιραιτ απ το σάιτ
Οσο για το νεο τιτικινιο για όσους αγχώνονται ενα θα πω αν ερθει θα αναλάβω δράση
Το σίγουρο ειναι οτι θ βγαλει φράγκα η παε
Η ιστορία θα γράψει. Εγώ δε θυμάμαι κανέναν να είπε πω τι παικταρά πήρε για Φορ η αεκ. το 95% γελάμε. Δεν είδα κανέναν να λέι πω τι τέλειο αριστερό μπακ πήρε ο βάζελος. Δεν είδα κανέναν να λέει: πώ ρε φούστη μου ο βάζελος παίρνει τον Σίντελφελντ. Δεν είδα κανείς να λέει πω λρε γμτ ο βάζελος παίρνει τον Γουακάσο. Υπάρχουν αντικειμενικά οι κακοί παίκτες, οι μέτριοι, οι καλοί και οι σούπερ. Από όλες τις μεταγραφές του Βάζελου ή μόνη αξιόλογη έως τώραα (όχι σούπερ ντούπερ) είναι του Ιμπάρμπο. Αν πάρουν τον Μποκού θα βάλω την προσωπική μου άποψη που τον είδα σε πολλά παιχνίδια, ότι είναι σούπερ κίνηση. Συνολικά ο ΠΑΟΚ εννοείται έχει κάνει καλύτερες κινήσεις: Μόνο το δεξί μπακ που πήραμε... Έχουμε τέρμα, Βαρέλα. Μέχρι και ο Κρέσπο μας βγήκε. Στο φορ όμως γιατί να μη θέλουμε παίκτη πιο ποιοτικό από τον Κλάους? Αν είναι να μείνουμε με τον Κλάους που είναι μια χαρά φορ και παστελώνει σταθερά. Το ίδιο και ο Φακούντο. Έχουν ρίξει πολλά άτομα μου φαίνεται την αξία του Κλάους. 4Μ τον εχει το τράνσφερ και καλά τον έχει! Θέλω καλύτερο αν όντως επιθυμώ να του πάρει τη θέση κάποιος.Odi έγραψε:sic-4 έγραψε:Αυτος ο καινουριους της ζελας που λιγουρευονται παλι, αν ακουγοταν για μας θα επεφτε γκρινια και θα ακουγαμε: "Ο βαζελος πηρε με 3 μυρια τον Βασκεζ τον παικταρα απο τη χεταφε με γεματες χροξνιες στην Πριμερα στα 25 του. Εμεις δεν μπορουσαμε;"WestBlock4 έγραψε:Εχετε φαγωθει με τους παιχτες του βαζελου ... αμφιβαλω οσοι γκρινιαζετε αν τους εχετε δει ποτε να παιζουν... οσοι καυλωσατε με τη ζελα πουλανε ακομα διαρκειας στη λεωφορο..
Πιο στάνταρ δεν γίνεται.
- Petros1988
Αν δεν ανακοινωθει επισημα δε πιστευω τιποτα!
λοιπόν αν δεν έχουν πάρει υπογραφή μέχρι τώρα, λογικά ο παίκτης μένει Ισπανία.
Αύριο θα φανεί, έκλεισαν εκεί τα γραφεία πάνε για παέγια
Αύριο θα φανεί, έκλεισαν εκεί τα γραφεία πάνε για παέγια
- ΑποστόληςΑ
buffalobill4 έγραψε:μου ελεγε η γιαγια μου
παιδι μου,
αμυντικο απο ιταλια
κεντρικο απο γαλλια
επιθετικο απο ισπανια
ε ενα τερματοφυλακα βρες τον μονος σου.

- ilovegame27
ο Ιταλός Στέφανο Οκάκα της Άντερλεχτ στην Γουτφορντ!Επειδή ακούστηκε το μεσημέρι!
- ΑποστόληςΑ
says who?vothratzis έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα Βαθκεθ...Παει Γαλατασαραι
Απολυτα δικαιολογημενος Αποστολη μου!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κατάλαβες! Την έσπασε από τα νεύρα του για τα παλτά που φέρνουμε.Gospi έγραψε:κλαιω με λυγμους! [FACE WITH TEARS OF JOY]RoMaN έγραψε:Τώρα που κοιτάζει κόσμος...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Τηλεόραση Philips 32'' 100€, λόγω αγοράς καινούριας.
Εγω σκεφτομαι να παρω διαρκειας στον παπαναστασιακο μηπως και δω λιγη σωστη μπαλα!
ακομη και ο ρουλης καλυτερο φορ θα εχει! [FACE WITH TEARS OF JOY]
- Μπαρκαρούτσος
Kostas_Peraia4 έγραψε:....Τωρα,αν τελικα υπογραψει ο παικτης,θα εχεις Κλαους,Βασκεζ,Φακουντο και Περειρα.
Εγω πιστευω η ο Φακουντο η ο Περειρα θα παει δανεικος....

- ΑποστόληςΑ
Στο βιντεάκι που έχει ο ΠΑΟΚ24 για τον Μίκου δεν είδα κάτι το τρομερό. Γκολ του στυλ που βάζει ο Αθανασιάδης με φάνηκαν.