Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Από sdna.gr: Το SDNA επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Άλβαρο Βάθκεθ, Χοσέ Μαρία Ορομπίτγ, και μίλησε με ανθρώπους της Χετάφε για να μάθει τι συμβαίνει με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό παίκτη.
Πρόκειται για παίκτη που απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» εδώ και καιρό. Το φλερτ έγινε πιο έντονο τις τελευταίες ημέρες και βρισκόμαστε πια στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές: ΠΑΟΚ - Χεταφε - ποδοσφαιριστή.
Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει, λοιπόν, πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Βάθκεθ και υπάρχει, επίσης, σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. ΠΑΟΚ και Χετάφε σχεδόν τα έχουν βρει σε όλα, με τον ισπανικό σύλλογο να βάζει στα ταμεία του, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ποσό περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το SDNA μίλησε με τη Χετάφε, οι άνθρωποι της οποίας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. «Δουλεύουμε σε αυτό και πιστεύουμε πως θα καταλήξουμε θετικά σύντομα» ήταν τα λόγια τους.
Κατόπιν, το SDNA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Στην επικοινωνία μας, ο Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά υπάρχει ακόμα διάσταση της πλευράς του παίκτη με τον ΠΑΟΚ. «Διαπραγματευόμαστε. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία καθώς υπάρχουν θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν τόσο σε σχέση με τη διάρκεια του συμβολαίου όσο και σχετικά με το οικονομικό σκέλος» ήταν η λακωνική δήλωσή του.
Μένουν, λοιπόν, ελάχιστες ώρες για να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κάνει δικό του τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος συζητά επίσης και με την Γαλατασαράι, που του προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Πρόκειται για παίκτη που απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» εδώ και καιρό. Το φλερτ έγινε πιο έντονο τις τελευταίες ημέρες και βρισκόμαστε πια στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές: ΠΑΟΚ - Χεταφε - ποδοσφαιριστή.
Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει, λοιπόν, πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Βάθκεθ και υπάρχει, επίσης, σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. ΠΑΟΚ και Χετάφε σχεδόν τα έχουν βρει σε όλα, με τον ισπανικό σύλλογο να βάζει στα ταμεία του, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ποσό περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το SDNA μίλησε με τη Χετάφε, οι άνθρωποι της οποίας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. «Δουλεύουμε σε αυτό και πιστεύουμε πως θα καταλήξουμε θετικά σύντομα» ήταν τα λόγια τους.
Κατόπιν, το SDNA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Στην επικοινωνία μας, ο Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά υπάρχει ακόμα διάσταση της πλευράς του παίκτη με τον ΠΑΟΚ. «Διαπραγματευόμαστε. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία καθώς υπάρχουν θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν τόσο σε σχέση με τη διάρκεια του συμβολαίου όσο και σχετικά με το οικονομικό σκέλος» ήταν η λακωνική δήλωσή του.
Μένουν, λοιπόν, ελάχιστες ώρες για να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κάνει δικό του τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος συζητά επίσης και με την Γαλατασαράι, που του προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
-
Να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη
Δεν ξέρω ποιον χτυπαμε
Ξέρω όμως ότι η χρονιά είναι ορόσημο
Είτε θα μπούμε του χρόνου στο CL, ειτε θα περιμένουμε να ανέβει δύο κλάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο...Με τη φτώχεια και την κρίση που βαράει την ελληνική κοινωνία, ζήσε Μάι μου
Κι αυτό γιατί από το 2018 οι ομάδες που θα μπαίνουν στο CL από τα περιφερειακά πρωταθλήματα θα μειωθούν δραματικά
Η ταν ή επί τας
Φέρτε έναν παίκτη τύπου Σισε να γάμα και να δέρνει στη μικρή περιοχή του αντιπάλου.
Εναντίον των δεκατριών κωλοομαδων της Σούπερ Λιγδας (συμπεριλαμβανομενης της αεκ ) εκεί θα παίζεται το παιχνίδι...
Όλα τ'αλλα είναι να'χαμε να λέγαμε
Πρωτάθλημα και CL η φέτος η ποτε (όχι εν ευθετω χρόνω τέλος πάντων )
Δεν ξέρω ποιον χτυπαμε
Ξέρω όμως ότι η χρονιά είναι ορόσημο
Είτε θα μπούμε του χρόνου στο CL, ειτε θα περιμένουμε να ανέβει δύο κλάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο...Με τη φτώχεια και την κρίση που βαράει την ελληνική κοινωνία, ζήσε Μάι μου
Κι αυτό γιατί από το 2018 οι ομάδες που θα μπαίνουν στο CL από τα περιφερειακά πρωταθλήματα θα μειωθούν δραματικά
Η ταν ή επί τας
Φέρτε έναν παίκτη τύπου Σισε να γάμα και να δέρνει στη μικρή περιοχή του αντιπάλου.
Εναντίον των δεκατριών κωλοομαδων της Σούπερ Λιγδας (συμπεριλαμβανομενης της αεκ ) εκεί θα παίζεται το παιχνίδι...
Όλα τ'αλλα είναι να'χαμε να λέγαμε
Πρωτάθλημα και CL η φέτος η ποτε (όχι εν ευθετω χρόνω τέλος πάντων )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:15, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!RoMaN έγραψε:agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
Θέλω πρωτάθλημα τίποτα λιγότερο...
Από τη στιγμή που Ivic & Michel είπαν "ΟΚ", τότε δεν είναι ερωτηματικό... Ειδικά όταν πρόκειται να δώσουμε χρήματα cash στην ομάδα του.
Μια ζωή άσχετους τεχνικούς διευθυντές Κ προπονητές στα μεταγραφικά.ρε σου δίνουν 3 μύρια Κ φέρνεις Αλβανό βαθκεθ? Φέρε ρε τον φευξωσρξβγδγηωφ ξφδφβξξφσγξξβψφ να το πάρουμε από Οκτώβρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρωτάθλημα θέλω κα λέω το ίδιο πράγμα. Δε θέλω και εκεί στοίχημα. Θελω να μπορεί να μου φέρει το πρωτάθλημα. Ο Βάσκεζ πως τον λένε ξέχασα είναι σε επίπεδο Φακούντο. Αν ήταν τσάμπα, για πάγκο, δε θα με έννοιαζε.Unpsofable78 έγραψε:Αδερφε τι πιανεσαι απο την αποψη του Αγιου.Καμια σχεση με τη δικη σου.Εσυ μηδενιζεις τελειως τον Αλβαρο και αποθεωνεις Εμποκου και Τιαμ.Οι Εμποκου και Τιαμ δεν θα ηταν ερωτηματικα δηλαδη?vs40 έγραψε:agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Να αγιάσει το στόμα σου άγιε. Αυτό ακριβώς. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάναμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ κινήσεις, αλλά λείπει ο ένας που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και υποτίθεται αυτό ακούγαμε κάθε μέρα.
Α και να ξερεις οτι κινδυνευεις να εκτεθεις τρελα σε περιπτωση αποκτησης απο μας Αλβαρο η Τιαμ απο εμας και Εμποκου απο Βαζελο.Παιζει και να δικαιωθεις...αλλα η μηδενιστικη κριτικη σου μονο να σε εκθεσει μπορει.
Αλλα πραγματικα το να λες οτι ο Κλαους ειναι 5 φορες καλυτερος ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να εχεις δει τον παικτη ειναι απιστευτο...
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!RoMaN έγραψε:agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
Από τη στιγμή που Ivic & Michel είπαν "ΟΚ", τότε δεν είναι ερωτηματικό... Ειδικά όταν πρόκειται να δώσουμε χρήματα cash στην ομάδα του.
Έχουμε ξανασυμφωνήσει.
Πίστευα κι εγώ τον Παπάζογλου, αν θυμάσαι!
θα πω δυο πραγματα κι ας θυμωσετε μερικοι...
1ον
οσοι φαντασιωνεστε ετοιμο παιχταρα μπομπερ επιθετικο των 10+ γκολ την σεζον που να παιζει και στα πλαγια και να ειναι κατω των 30 μαλλον δεν εχετε μεγαλη επαφη με την πραγματικοτητα!Τα ποσα που παιζουν για αυτες τις περιπτωσεις ξεπερνανε κατα πολυ τα 6 μυρια π πηραμε αππ τον Λουκας!
2ον
Δοξα τω Θεω εχουμε Ιβιτς και Μιχελ στο τιμονι και οχι καποιον απο μας και υπαρχει πιθανοτητα να ερθει κανονικος ποδπσφαιριστης!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1ον
οσοι φαντασιωνεστε ετοιμο παιχταρα μπομπερ επιθετικο των 10+ γκολ την σεζον που να παιζει και στα πλαγια και να ειναι κατω των 30 μαλλον δεν εχετε μεγαλη επαφη με την πραγματικοτητα!Τα ποσα που παιζουν για αυτες τις περιπτωσεις ξεπερνανε κατα πολυ τα 6 μυρια π πηραμε αππ τον Λουκας!
2ον
Δοξα τω Θεω εχουμε Ιβιτς και Μιχελ στο τιμονι και οχι καποιον απο μας και υπαρχει πιθανοτητα να ερθει κανονικος ποδπσφαιριστης!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Λες αυτα να ειδε ο μιχελ;;;paokovios1974 έγραψε:Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
Αυτα ειναι ολα και ολα εδω που τα λεμε.
vs40 έγραψε:Ο Κλάους έχει 5 φορές τα γκολ του για αυτό το λέω έτσι εμφατικά. Ο Τιαμ δεν είπα πουθενά ότι είναι φοβερός παίκτης. Μου κάνει όμως. Ο Εμποκού το λέω ξεκάθαρα: σου δίνει πρωτάθλημα. Άποψή μου.
Ρε συ vs αν σκόραρε σαν κλαους πως θα ερχότανε ;
Κ εμποκου εγω δεν κτλ βαίνω γιατι Τον αγοράσανε κ τον δανείζουν με τη μια
Φαινεται οτι ο στραμα ειναι παιδι μανατζαρεων
- ΑποστόληςΑ
Πάντως ο Μίχελ με τον Βλάνταν τον εξέτασαν καλά πριν τον επιλέξουν και όχι μόνο από youtube θέλω να πιστεύω.paokovios1974 έγραψε:Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
- paokovios1974
Δεν διαφωνω τα παιδια που λενε οτι εχει τα στοιχεια που ζηταμε απο που το ειδαν?sourmenetes έγραψε:Λες αυτα να ειδε ο μιχελ;;;paokovios1974 έγραψε:Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
- ΑποστόληςΑ
Αν ένας παίκτης σου δίνει πρωτάθλημα θα έπρεπε να παίζει στην Bayern ή την Man U.vs40 έγραψε:Ο Κλάους έχει 5 φορές τα γκολ του για αυτό το λέω έτσι εμφατικά. Ο Τιαμ δεν είπα πουθενά ότι είναι φοβερός παίκτης. Μου κάνει όμως. Ο Εμποκού το λέω ξεκάθαρα: σου δίνει πρωτάθλημα. Άποψή μου.
έχει βίντεο και στο dailymotion έβαλε ένας πριν 15-20 σελίδεςΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως ο Μίχελ με τον Βλάνταν τον εξέτασαν καλά πριν τον επιλέξουν και όχι μόνο από youtube θέλω να πιστεύω.paokovios1974 έγραψε:Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
Ειναι αστεια η ΑΕΚ; Η κυπελλουχος ελλαδος ΑΕΚ; Που εκανε πλακα στον Πρωταθλητη Ελλαδος Ολυμπιακο;vs40 έγραψε: Rizla βάλε τόνους στο πότε. Πότε ή ποτέ? Η αεκ του Μπάγιεβιτς που έπαιρνε πρωταθλήματα ήταν σπουδαία, όπως και εκείνη του Τσιάρτα-Ντέμη-Ζαγόρ-Ζήκο-Δέλλα. Είχε μια ακόμη καλή κάπως ομάδα με Σκόκο-Κυριάκο-Τσιμπούρ. Από κει και πέρα είναι αστεία αν τη δεις ως διεκδηκήτρια τίτλου. Σταθερά κάτω από 60 βαθμούς. Αν δεν περάσει τους 65 δε μπορώ να την δω για αντίπαλο στην κατάκτηση πρωταθλήματος.
Που εχει προεδρο τον Δημητρη Μελισσανιδη και ειναι φαβορι ο Παναθηναικος που για να παρει πρωταθλημα το 2010 με Σισε και δεν συμμαζευεται,επρεπε να με περασει 8 χειρουργια...
Ακουστηκες.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Μαλλον εννοεις Κουλουρη αντι 2 φορες Περειρα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον,ας γραψω κι εγω την αποψη μου.Ο Βασκεζ σιγουρα μπορει να μην εντυπωσιαζει με τα νουμερα του,αλλα εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν.Εχει την ατομικη ενεργεια,εχει την εκρηξη στα πρωτα μετρα,εχει σουτ απο μεση αποσταση και τελος εχει κρατημα μπαλας.
Δεν λεω οτι ειναι Ο παιχταρας,αλλα σιγουρα μπορει να βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.Θα ειναι μια καλη επιλογη αν τελικα υπογραψει.
Εγω θα ευχηθω να ειναι αυτος.
Το εχω πει πολλες φορες παιδια.Ο ΠΑΟΚ πλεον εχει αλλαξει επιπεδο.Καποτε παιζαμε μπροστα με Αναστασακους και Χουσεν.Τωρα,αν τελικα υπογραψει ο παικτης,θα εχεις Κλαους,Βασκεζ,Φακουντο και Περειρα.