Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
-
ΔΕΝ υπάρχει πρόταση 2,5 εκ. ευρώ απο Ρετζίνα για Κοντρέρας... Μην τρώτε παπά... Αν υπήρχε πρόταση 2,5 εκ. και πάνω, κατα πάσα πιθανότητα (όσο και αν μας στεναχωρεί αυτό), ο παίκτης θα πωλούνταν. Γιατί η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν είναι 2,5 εκ. ευρώ, γιατί έχει περάσει τα τριάντα, γιατί είναι ξένος, γιατί του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος, γιατί με τόσα λεφτά βρίσκεις και καλύτερο και νεότερο...
Όμως ΔΕΝ υπάρχει τέτοια πρόταση... Απλά ρώτησε ένας μάνατζερ που ήθελε να μεσολαβήσει για λογαριασμό της Ρετζίνα αν πωλείται ο παίκτης και πόσο και η απάντηση ήταν ότι ο παίκτης ΔΕΝ πωλείται.
Έπειτα, το 2,5 εκ. ευρώ ήταν απλά η κρίση του εν λόγω μάνατζερ σχετικά με το ποιό θα ήταν το μέγιστο ποσό που ίσως θα μπορούσε να προσφέρει η Ρετζίνα για τον παίκτη...
Αυτά...
Όμως ΔΕΝ υπάρχει τέτοια πρόταση... Απλά ρώτησε ένας μάνατζερ που ήθελε να μεσολαβήσει για λογαριασμό της Ρετζίνα αν πωλείται ο παίκτης και πόσο και η απάντηση ήταν ότι ο παίκτης ΔΕΝ πωλείται.
Έπειτα, το 2,5 εκ. ευρώ ήταν απλά η κρίση του εν λόγω μάνατζερ σχετικά με το ποιό θα ήταν το μέγιστο ποσό που ίσως θα μπορούσε να προσφέρει η Ρετζίνα για τον παίκτη...
Αυτά...

δε νομιζω αυτη την στιγμη να επιστρεψει παιδια.....μακαρι να κανω λαθος αλλα πιστευω πως θελει να παει εξωτερικο και οπως συμβαινει συνηθως μετα απο μια αποτυχημενη πορεια θα θελει να γυρισει στον ΠΑΟΚ μας....SHREK έγραψε:ronaldo έγραψε:Και εγώ θα ήθελα πίσω Σαλπι και το ότι δεν ανανεώνει θέλω να πιστεύω είναι για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.
Αλλωστε είναι απο τους λίγους παίχτες που έχουν δηλώσει οπαδοί του ΠΑΟΚ ενώ βρίσκονταν σε αθηναική ομάδα.
Πιστεύω όλη η κόντρα με τους οργανομένους οφείλονταν σε παρεξήγηση που διογκώθηκε
Κάποια στιγμή θα γυρίσει έχω την απαίτηση να μάθω την αλήθεια,
Εάν δεν πει τίποτα, μέχρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπάω τούμπα το διαρκείας κανονικά θα το παίρνω όμως
απλά...
ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

Να μην ξεχναμε οτι εχουμε διοικηση Ζαγορακη και οι εποχες των περιφανων πωλησεων ανηκουν στο παρελθον. Σε μια τετοια περιπτωση σιγουρα ο παιχτης που θα ερχοταν θα ηταν ισης ή μεγαλυτερης αξιας. Προσωπικη μου γνωμη η μεγαλυτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ ειναι ο Ζησης Βρυζας που με την σταση του και τον τροπο δουλειας του εχει καταφερει με το μικροτερο δυνατο κοστος να φερει πολυ καλους ποδοσφαιριστες στην ομαδα μας.
-
κοιταξτε εκφραση ο recoba στο γκολ του Jimenez!!! Παιχταρας...
http://www.youtube.com/watch?v=E09mq22hs9M
http://www.youtube.com/watch?v=E09mq22hs9M