Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Και οπως ειμαστε ολοι μαζεμενοι σκαι και η βομβα.
" Νταρμπο στον Π.Α.Ο.Κ εμαθε μπαλα ολα αυτα τα χρονια και εγινε παικταρας"
Και δωστου ολοι τα πυρηνικα και τις βομβες.
" Νταρμπο στον Π.Α.Ο.Κ εμαθε μπαλα ολα αυτα τα χρονια και εγινε παικταρας"
Και δωστου ολοι τα πυρηνικα και τις βομβες.
Μαριανοsexi Β' κατά μέσο όρο τότε...Εύηχο, ευάερο και ευήλιο...και κατά την Ρόμαν-σχολή...Μαριανοβεξι στα ελληνικα, Μαριανοβσεις στα ισπανικα (αν και οχι τοσο ευηχο)Ale έγραψε:Μαριανοβ δεν το λένε το παιδί;
Δάσκαλε Ρόμαν, τα σέβη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Αύγ 2016, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
αν τα παιρνετε απο ταRoMaN έγραψε:Και από ταpaokovios1974 έγραψε:Παιρνουν ποσοστα απο τις εικονικες επισκεψιμοτητες.παίρνουμε ποσοστά, γι'αυτό με έβαλαν mod, να γράφω ανέκδοτα για το PAOKmania..

γοραν νο οφφενς αδερφε.
Θα φέρει μεταγραφή τον Καψή.barlow4 έγραψε:τωρα που μπηκε ο ιβαν στο σπιτι του bιg brother σιγουρα μπορει να γινει μεταγραφη?
Τώρα ο Άνθιμος θα είναι, ο Μανώλης θα είναι, ο Μιχάλης θα είναι;
Θα σε γελάσω.
- Μπαρκαρούτσος
goran 64 έγραψε:Μαριανοsexi Β' κατά μέσο όρο τότε...Εύηχο, ευάερο και ευήλιο...και κατά την Ρόμαν-σχολή...Μαριανοβεξι στα ελληνικα, Μαριανοβσεις στα ισπανικα (αν και οχι τοσο ευηχο)Ale έγραψε:Μαριανοβ δεν το λένε το παιδί;
Δάσκαλε Ρόμαν, τα σέβη μου...

buffalobill4 έγραψε:αν τα παιρνετε απο ταRoMaN έγραψε:Και από ταpaokovios1974 έγραψε:Παιρνουν ποσοστα απο τις εικονικες επισκεψιμοτητες.παίρνουμε ποσοστά, γι'αυτό με έβαλαν mod, να γράφω ανέκδοτα για το PAOKmania..
και γενικα απο τα emoticons μπορειτε να μετονομασετε το forum σε γοραν64 ως φορο τιμης στον μεγα ευεργετη σας.
γοραν νο οφφενς αδερφε.
Bill όχι, είπαν μόνο ένα emoticon.. Ήμασταν ανάμεσα στο

Και να οι διακοπές Μύκονο...
- paokovios1974
Τον ανακοινωσε το transfer το ιδιο ειναι.
Στις 100 σελιδες θα αρχισω να ψιλιαζομαι πως κατι παιζει..paokovios1974 έγραψε:Θα γραφονται σελιδες και θα ειναι σνα να μην γραφονται.Indio έγραψε:Παλαιοτερα με 15 σελιδες ποστς απο τοτε που ειχες να μπεις σημαινε μεταγραφη...
τωρα δε σημαινει απολυτως τιποτα...![]()

η σιωπη ειναι χρυσος -> ο χρυσος ειναι χρημα -> με το χρημα κανεις μεταγραφη -> αρα?barlow4 έγραψε:τωρα χωρις πλακα.γιατι μαζευτηκαν τοσο πολλοι?παιζει οντως μεταγραφη?ειναι τοσο σιγουρο?
Εγώ ήμουν ο 1 επισκέπτης. Όποτε είμαι ανενεργός, μετά από κάποια ώρα με αποσυνδέει. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχω Chrome. Μπράβο στην Άντερλεχτ, έκανε πολύ καλή επένδυση για Στάντσιου. Ο παίκτης αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία θα πάρει ξανά μεταγραφή με ποσό κοντά στα 20εκ. Ο Μπεκάλης δε νομίζω να ήθελε να τον πουλήσει, αλλά αναγκάστηκε, μιας που αποκλείστηκε από το Τσουλου. Πάντως αγοράζει φοβαρά ταλέντα και τον δικαιώνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Αύγ 2016, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- teo4giannitsa
εχουμε μαλλον παππα απο το μετροπολις λενε οτι ειναι γιουγκοσλαβος και εχει ενα χαρακτηριστικο που τον κανει ξεχωριστο(οπως πχ αυτο που εχει ο λεσκοτ)
Ποιόν;paokovios1974 έγραψε:Τον ανακοινωσε το transfer το ιδιο ειναι.
Ξύλινο πόδι;paoktzis έγραψε:εχουμε μαλλον παππα απο το μετροπολις λενε οτι ειναι γιουγκοσλαβος και εχει ενα χαρακτηριστικο που τον κανει ξεχωριστο(οπως πχ αυτο που εχει ο λεσκοτ)
- ilovegame27
vs40 έγραψε:Εγώ ήμουν ο 1 επισκέπτης. Όποτε είμαι ανενεργός, μετά από κάποια ώρα με αποσυνδέει. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχω Chrome. Μπράβο στην Άντερλεχτ, έκανε πολύ καλή επένδυση για Στάντσιου. Ο παίκτης αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία θα πάρει ξανά μεταγραφή με ποσό κοντά στα 20εκ. Ο Μπεκάλης δε νομίζω να ήθελε να τον πουλήσει, αλλά αναγκάστηκε, μιας που αποκλείστηκε από το Τσουλου. Πάντως αγοράζει φοβαρά ταλέντα και τον δικαιώνουν.
Περίπτωση Torje μου κάνει!