ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- ПÐРТИЗÐÐ
- Alexakisg4
-
- sakisPAOK1926sweden
- salonikiog4
KALO TA3IDI ALE3ANDRE , KALO TA3IDI PALLIKARI AIWNIA SOU I MNIMI .
RE FLWROI EIS MNIMI TOU TA SPATE ? ?EIS MNIMI TOU MIKROU G@MISATE 5000 ELLINES POU TWRA EINAI XWRIS DOULIA ? ?
KATW TA XERIA SAS GIATI THA SAS KOPOUN ! ! O MIKROS THA SAS AHDIASE NA TO 3ERETE !
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
RE FLWROI EIS MNIMI TOU TA SPATE ? ?EIS MNIMI TOU MIKROU G@MISATE 5000 ELLINES POU TWRA EINAI XWRIS DOULIA ? ?
KATW TA XERIA SAS GIATI THA SAS KOPOUN ! ! O MIKROS THA SAS AHDIASE NA TO 3ERETE !
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- Pablo_Garcia
Καλό ταξίδι Αλέξη.lefis έγραψε: Τι να πω? Συλλυπητήρια? Και??
Να πω οτι λυπάμαι? Λυπάμαι. Και?
Να πω κουράγιο στους δικούς σου?
Να πω οτι τους νιώθω ? Αποκλείεται.
Κάθομαι αποσβολωμένος και κοιτάω τι κάνουν κάποιοι στο όνομά της δολοφονίας σου. ξεσηκώθηκαν πολλοί αυό είναι το θετικό κάποιοι άλλοι όμως είπαν να τα σπάσουν έτσι για να σε τιμήσουν. Και οι άλλοι οι μ@λ@κες που σε σκότωσαν τώρα κάθονται και κοιτάνε τα αποτελέσματα. Τελικά Αλέξη βρήκα τι να σου πω: Εκεί που πας έχει 6 ΠΑΟΚτσάκια που έφυγαν και αυτά άδικα, έχει 21 γαύρους που έφυγαν και αυτοί άδικα, σε μια γωνιά θα είναι και η ξαδέλφη μου που κι αυτή έφυγε άδικα στα 8 της χρόνια .................... πες τους χαιρετίσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zorro4 την Τρί 09 Δεκ 2008, 20:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ПÐРТИЗÐÐ
paok_triandria έγραψε:lefis έγραψε:Τι να πω? Συλληπυτηρια? Και??
Να πω οτι λυπαμαι? Λυπαμαι. Και?
Να πω κουραγιο στους δικους σου?
Να πω οτι τους νιωθω ? Αποκλειεται.
Καθομαι αποσβωλομενος και κοιταω τι κανουν καποιοι στο ονομα της δολοφονιας σου. ξεσηκωθηκαν πολλοι αυτο ειναι το θετικο καποιοι αλλοι ομως ειπαν να τα σπασουνε ετσι για να σε τιμησουν. Και οι αλλοι οι μ@λ@κες που σε σκοτωσανε τωρα καθονται και κοιτανε τα αποτελεσματα. Τελικα Αλεξη βρηκα τι να σου πω : Εκει που πας εχει 6 ΠΑΟΚτσακια που εφυγαν και αυτα αδικα, εχει 21 γαυρους που εφυγαν και αυτοι αδικα, σε μια γωνια θα ειναι κια ξαδερφη μου που κι αυτη εφυγε αδικα στα 8 της χρονια .................... πες τους χαιρετισματα.
αυτο με εκφραζει απολυτα. εγω να σας πω την αληθεια περισσοτερο λυπαμαι για τα ατομα που καποιοι τους καταστρεφουν τα σπιτια, παρα για τον αλεξανδρο.γιατι αυτος "την εκανε..." ειναι καλα εκει που ειναι. αυτοι οι ανθρωποι τωρα πως θα ζουν? ....
λοιπον το φιλοσοφισα το θεμα
Ολοι οι αλητες, οι οποιοι ειναι εκβιαζμενοι απο την αστυνομια κατεβηκαν να τα σπασουν ολα ετσι ωστε οι ειρηνικοι διαδηλωτες να βγουν οι κακοι της υποθεσης, ειδικα τωρα που ο μπασταρδος σκοτωσε το παιδι, τον γενναιο που θυσιαστηκε για χαρη της δημοκρατιας(ελπιζουμε ολοι να γινει πιο δημοκρατικη η κατασταση στην Ελλαδα μετα απ'αυτο), οι μπατσοι πρεπει καπως να κανουν τον κοσμο να τους ξαναζητησει πισω, γι'αυτο καιγονται τα παντα τωρα και γι'αυτο πρεπει να συνεχισετε ολοι να μισητε την αστυνομια.
επεισης κοφ'τις μαλακιες, ανθρωπος πεθανε, 15 χρονων, συμμαθητης μου μπορει να'ταν.