Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:Αλί μπεκ...
Συριος που θα βάλει τα μπεκ στην μεσημβρια για να μαλακώσει το έδαφος να σταματήσουν οι θλάσεις...

Εχει και η Μακάμπι θλάσεις και θέλει μπεκ για πότισμα;

Sent from my mind using boobs power
Μλκ κλαίω!!!!!!!!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δυο ειναι Πιλ. Ειναι και ο Cotsos στην μεση.

Μπορει και τρεις. Εχω Μινο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σωστά ο Cotsos ,έπιασε κότσο τους Ουκρανός και πούλησε παπά και εκεί

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Eνας ειναι ο γκουρου.

[youtube]PmF7QopMG60[/youtube]
zerv

Δημοσίευση από zerv »

H εσωστρέφεια μερικών με ξεπερνάει. Στάσου ρε φίλε να δούμε τις ομάδες . Είναι δυνατόν η επιχειρηματολογία σου να στηρίζεται στο βιντεάκι του youtube? το ρόστερ μας είναι ανώτερο τουλάχιστον στα χαρτιά . αυτό φαίνεται από τις ονομαστικές αξίες των παικτών (από το transfermarkt δεν έχουμε και τίποτε άλλο να συμβουλευθούμε). Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο βάζελος γίνε βάζελος ρε μεγάλε .

παίκτες με 300 και 400 χιλιάδες κλείνει . θέλω να πιστεύω ότι αν θέλαμε μπορούσαμε να πάρουμε 20 τέτοιους.

Από εκεί και πέρα ΥΠΟΜΟΝΗ !

Μερικούς που το ΑΡΔ το έχουν κάνει καραμέλα, ας πάψουν πρώτα τα refresh στα sites των ΑΡΔ Και μετά το συζητάμε. το να βρίζετε τον καθένα από αυτούς αλλά να μου περιμένετε άγρυπνοι στις 3.30 το πρωι το εξώφυλλο των ΑΡΔ , ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Περιμένω πως και πως Γιώργο Μινο στην ετ3 το απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μετά την λήξη των μεταγραφών θα θέλουμε δυο μήνες διακοπές από το φόρουμ.

SM-G935F
traveller65

Δημοσίευση από traveller65 »

tzoker έγραψε:
vs40 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Λοιπόν... Τέλος το κοντρόλ της διαιτησίας απο την ΕΠΟ (όπως και των δικαστών). Τους το κόβει τελείως η ΦΙΦΑ.

Με καθαρό πρωτάθλημα, ούτε καν με νοιάζει αν θα πάρουμε φορ γιατί είμαστε καλύτεροι. Δεν χρειάζεται πια να κερδίσουμε και τους δια(ι)τητές (ΑΑ).
Δηλαδή ο Γκάρι είναι καλύτερος από Εμποκού?
Ο Τζαλμά καλύτερος του Ιμπάρμπο?
Ο Μύστα (ή Ζάιρο) καλύτερος του Γουακάσο? (στο ροτέεισον)
Ο Κλάους καλύτερος του Μπεργκ?

Στο κεντρο είμαστε καλύτεροι πιστεύω, και έχουμε δεμένη άμυνα και λόγω του σοβαρου Ίβιτς. Ο Γκάρυ είναι πολύ ασταθής και χαλάει ένα κάρο επιθέσεις και πάλι βγαίνει ο MVP μας. Όταν θα δέσουν οι ομάδες και θα χαθεί το πρωτάθλημα από το βάζελο, ειδικά αν είναι 50-50, εκεί να δω αντιδράσεις.

Αυτή τη στιγμή αν τους πάρεις μέσα από τα χέρια τον Εμποκού είναι σαν να κάναμε 2 μεταγραφές, γιατί τους τον πήραμε. Σε σύγκριση θα λέω:
Αρ. Εξτρέμ: Έχω Εμποκού, πολύ καλύτερος απο το Βασικό σου Γουακάσο
Έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα στη σύγκριση Τζαλμά Ιμπάρμπο
έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα στο Μπεργκ έναντι του Κλάους
Εχω πλεονέκτημα στο 3ο εξτρέμ Γκάρυ Ροντρίγκες έναντι του δικού σου Λέτο ή ποιον άλλον έχουν.
Η επίθεση οπότε έρχεται στα μέτρα μας. Γινόμαστε ξεκάθαρα καλύτεροι μόνο με μια μεταγραφή. Μετά βάλε και τη ψυχολογική νίκη με τέτοιο τρύπημα. Τους δειχνεις ποιος είναι το αφεντικό και ποια η μικρή ομάδα.

Edit: GoMaRoS, αν διώξουν το Στραματσόνι θα είναι κέρδος για αυτούς. Ήδη πολλοί τους λένε κάνε τις μεταγραφές (κορόιδο) και μετά θα πάρουμε και προπονητή (Οκτώβρη-Νοέμβρη).

Μην τρελενεσαι.Θα φανει στην πορεια ποιος ειναι καλυτερος.Απλα να δωσουμε επιτελους πανω απο 6 μηνες χρονο στην ομαδα.Κανεις δεν ξερει αν ο ιμαρμπο που εχει να παιξει 2 χρονια ειναι καλυτερος απο το Τζαλμα που τον μαθαμε πριν ενα μηνα.Οι μισοι λενε εχουμε χειροτερη ομαδα, οι αλλοι μισοι εχουμε καλυτεροι.Ε τοτε ας παιζεται το πρωταθλημα στα χαρτια.Με ενα ματς καταλαβαμε ολοι ποιος ειναι καλυτερος.Ο Σαχοφ πχ που πρωτη φορα βγηκε τα συνορα αν προσαρμοστει με βαση τα αθλητικα προσοντα που εχει και τα στοιχεια θα θελει 2 λεντεσμα και ενα ζεκα.Ισχυει και το αντιθετο, οτι αν δεν βγει με 3 παικτες θα παλευουμε 40+ παιχνιδια.Υπομονη, γινεται για πρωτη φορα σωστη δουλεια.Με ονοματα οπως το εχουμε εμεις στο μυαλο μας ομαδα δεν θα κανουμε ποτε.Στα χαρτια ο Μπερμπατοφ ηταν καλυτερος απο το Κλαους, αλλα ο Κλαους σε βοηθησε.
Ναι ο Κλάους βοήθησε φοβερά. Αφου να φανταστείς βάλαμε τον Μπερμπάτοφ να παίζει 10αρι και πίσω απο το σέντερ φορ για να παίζει ο Κλάους.
Σκέψου τώρα να φέρεις παιχταρά που παίζει σε ολη τη καριέρα του σέντερ φορ(σε ομαδάρες) και ξαφνικά στα 35 του να του λές να παίξει δεκάρι!!!
Γειά σου ρε Κλάους παιχταρά....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εγω παντως και μαντζιο να ανακοινωσουν τα πυρηνικα θα τα ριξω.
Αει στα διαλα τοσο καιρο τα κραταω σκουριασανε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

MANIAKOS έγραψε:Να ανοίξουμε τοπικ απο αθηναϊκές ομαδες τι είστε
Άβαταρ μέλους
Thanix

Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Δημοσίευση από Thanix »

https://youtu.be/JfIyDmnrUcE

Εγω λεω να τον πάρουμε παντως τον αλιμπεκ... Τέτοιες λαβές έχω να δω απο εποχή σάλπι!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Δευ 29 Αύγ 2016, 15:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ale έγραψε:

Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο πρώην προεδρούλης με τις τιράντες ήταν δυνατή μορφή.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ανακοινωθεί ποδοσφαιριστής τώρα, τι θα κάνουμε 2 μέρες;;;;;;;; Δεν θα έρθει 6άρι;;;;;;;;;;;;;;;;; :o
Με τον ψηλό στο μπάσκετ τι θα γίνει;;;; Με τον ακραίο στο βόλλεϋ;;;;

pilotos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ δεν έλεγες ότι θα δώσουμε χρόνο στον Κουλούρη;

Ειμαι μεγάλος παπατζης
Χαχαχαχαχα

Τελείωσε η βάρδια, ήρθε ο Ρομάν;

SM-G935F

Άσε, στο πρώτο 5λεπτο έσκασαν κάτι τουρίστριες και έχω μπει στο λεωφορείο (78) και θα κατεβώ όπου κατέβουν...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έτοιμος να ολοκληρώσει την δεύτερη σοβαρή του επένδυση!

Ο ΠΑΟΚ όπως σας ενημερώσαμε από τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει δύο γενναίες επενδύσεις. Μία στην θέση του στόπερ (αγορά Βαρέλα) και μία στη θέση του επιθετικού (αγορά και πάλι). Για να μην κάνω τον έξυπνο, ούτε εγώ γνωρίζω το όνομα του εκλεκτού, έχω όμως στα χέρια μου κάποιες πληροφορίες που ενδεχομένως σας φέρουν πιο κοντά. Ο Δικέφαλος απέρριψε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης (Ρόσι, Φαν Πέρσι, Αντεμπαγιόρ, Εντουάρδο κτλ) κι αποφάσισε να επενδύσει σε έναν ποδοσφαιριστή κάτω των 30 που το όνομά του δεν θα κάνει τόσο μεγάλο γκελ στον κόσμο, ούτε θα χαρακτηριστεί μπαμ εφάμιλλο του Μπερμπάτοφ. Η αγορά του θα κοστίσει μεταξύ 2-2.500.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή μας και θα έχει μεταπωλητική αξία. Επομένως λογικά είναι κάπου ανάμεσα σε 26-28, αν διαβάζω σωστά το ρεπορτάζ. Αναμένεται δε να υπογράψει κι αυτός τριετές συμβόλαιο με περίπου 800.000-850.000 ευρώ ετήσιες απολαβές. Χωρίς να παρεκλείνει δηλαδή του πλάνου, που έχει τεθεί από Μίχελ-Ίβιτς Το συνολικό deal μαζί με τα μπόνους και τις προμήθειες μάνατζερς θα ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, εφόσον εξαντληθεί το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Αυτά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, που δεν αποκλείεται μέχρι το πρωί της Τρίτης να έχουν ονοματεπώνυμο.
PNG
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:https://youtu.be/JfIyDmnrUcE

Εγω λεω να τον πάρουμε παντως τον αλιμπεκ... Τέτοιες λαβές έχω να δω απο εποχή σάλπι!!!

Αυτός με πορτοκάλι είναι, που κάθεται και κοιτάει;

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”