Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Marianov6

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εμενα παντως μου κολλησε στο μυαλο κατι που ειπαν στην συνεντευξη
Για την ενίσχυση στη θέση του ακραίου: "Θα καλυφθεί κι αυτή η θέση, άλλα έχουμε την άνεση του χρόνου.

και απο τοτε αρχισα να σκεφτομαι οτι μηπως το αφησουν για Ιανουαριο για τον ακραιο
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Δε γινετε να το κανουμε καθε χρονο αυτο και να μας βγαινει....Δεν ειναι σωστη λειτουργια ομαδας αν και νομιζω οτι καπου διαβασα δηλωσεις οτι θα παρουν σιγουρα ακραιο και δε θα το αφησουν για το Γεναρη
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Το μονο που εμαθα οτι καναμε προταση κ συζηταμε για τα χρηματα ειναι ενας αμερικανος ξερω και ονομα αλλα μην πέσουμε στην προηγουμενη λομπα που φαγαμε το ακυρο. Δεν θελω να σας απογοητευσω γιατι ηξερα για 2 στοχους δυνατους. Τωρα η συγκεκριμενη περιπτωση δεν με ικανοποιει. Με λιγα λογια δεν τον ηξερα. Ας περιμενουμε. Θ εβαζα γριφο αλλα θ το βρειτε κ θ κανουμε μάγκες τ ΜΜΕ οποτε να πανε να μαμηθουνε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήταν συμπαίκτης του Lee στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αν θέλεις απάντησε, δεν με πειράζει...

Αν δεν το κάνεις, ban 6 μήνες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αυτος aver??? Garrett Muagututia
Miltos Nero

Δημοσίευση από Miltos Nero »

Aver μη βάλεις γρίφους...εγώ τουλάχιστον δεν θα επιχειρήσω να κάνω τον έξυπνο αυτή τη φορά...Απλά πες μας μόνο αν υπήρξε ποτέ μέλος της εθνικής Αμερικής...έστω και στο παρελθόν...όχι για να τον ψάξουμε , αλλά για να έχουμε μια πρώτη αίσθηση για το επίπεδο - καριέρα του...Γιατί το γεγονός , ότι δεν ενθουσιάστηκες εσύ στο άκουσμα του , αυτό εμένα ήδη με προβληματίζει...!!!
Miltos Nero

Φίλε Metagrafakia , αν ήταν αυτός που γράφεις δε νομίζω να δήλωνε απογοητευμένος ο Aver...Ο συγκεκριμένος που γράφεις είναι σχετικά γνωστός , έχει υπάρξει και μέλος της εθνικής Αμερικής με καλές εμφανίσεις στο world league του 2014 , έχει παίξει και στο Τουρκικό Πρωτάθλημα και γενικότερα έχει καλό ύψος και καλά χαρακτηριστικά...!!!
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος άσχετα με την κλάση του ειναι ένας ακραίος ποιο πολύ σε στυλ Σαφράνοβιτς με αμυντικές αρετές δηλαδή.Ακούστηκε και πέρυσι γι αντικαταστάτης του Χάρτλεϊ
Maezono Masakiyo

RoMaN έγραψε:Ήταν συμπαίκτης του Lee στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αν θέλεις απάντησε, δεν με πειράζει...

Αν δεν το κάνεις, ban 6 μήνες. :mrgreen:

Αν ήταν δεν νομίζω να λεγε οτι δεν τον ικανοποιεί
Miltos Nero

Μάλλον σαν όνομα και καριέρα θα προσεγγίζει πιο πολύ στον άσημο Χάρτλεϊ , που ανέφερε κι ο Maezono...Μια μικρή κρυάδα μετά το μήνυμα του Aver την έχω πάρει...!!!
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εγω παλι εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε τσαλοπουλο και ειδικα σε καλμα!!!ο ανθρωπος ξερει πολλα κιλα βολλει ξερει ακριβως τι χρειαζεται η ομαδα για να χτυπησει τον γαβρο δεν θα πηγαινε σε επιλογη ασημου αμερκανου απο κολλεγιο χωρις εμπειρια....δεν μπορει να γινει αυτο μετα τις προχθεσινες δηλωσεις οτι παμε και φετος για πρωταθλημα και οτι πεταει το χτυπαμε......πιστευω δεν θα μας απογοητευσουν...στην τελικη για να ακυρωσαν τον χιμενεζ που ηταν πουλεν πολλων μεσα στη ομαδα μαλλον πανε για καποιον καλυτερο!!!!
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Και γω εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην διοικηση δεν το συζηταμε καν αυτο.
Ηξερα οτι μιλουσαμε με 3-4 περιπτωσεις ονοματα δεν ηξερα απλα με ενημερωσαν οτι η δυο ειναι βομβες. Καταφερα εμαθα ονομα του Αμερικάνου η αληθεια ειναι οτι δεν τον ξερω στο ακουσμα του ονοματος. Εψαξα δεν πρεπει να εχει παιξει εθνικη μπορει να βρωμησε ετσι στα αυτια μου ετσι ωστε να γινει καλυτερα η δουλεια.
Miltos Nero

Μακάρι να μην κλείσουν αυτόν που έμαθες aver....μακάρι η διοίκηση να έχει ανοιχτή επαφή και με κάποιον άλλο αθλητή...γιατί οι Αμερικανοί συνηθίζουν στην εθνική τους σε κάθε διοργάνωση , να παίρνουν μαζί τους ακόμη και 20 αθλητές...αν δεν βρέθηκε ποτέ σε κάποια κλήση της εθνικής τους όπως λες , τότε δεν θα πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό....αρκεί να σκεφτεί κανείς , ότι ο Γιαμπλόνσκι (που οι περισσότεροι δεν τρελάθηκαν με την παρουσία του πέρυσι και ζητούν κάτι ακόμη καλύτερο) έχει κληθεί επανειλημμένως στην εθνική Αμερικής σε διεθνείς διοργανώσεις...!!!
Maezono Masakiyo

όντως...για παράδειγμα κι ο Κλάρκ που έπαιζε πρόπερσι στον γαύρο παρόλο που δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο(μια κλάση κάτω απο Εγκλεσκανς) είχε αρκετές συμμετοχές στην εθνική Η.Π.Α
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν υπάρχει βολλεϋμπολίστας Κλαρκ, ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ.! Θα αρχίσουν να έρχονται άτομα 15-25 ετών και σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών, να βλέπουν volley.

Είναι αστείο που αφορά κυρίως τη νεολαία και το "κλαρκ" (το γνωστό φορτωτικό μηχάνημα) σαν έννοια, θα το εξηγήσω μετά αν θέλετε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”