barlow4 έγραψε:αν μου ορισεις την ουσια της προοδου κ της εξελιξης βαζω κ το κεφαλι μου.
καποιοι ειναι γεννημενοι για να πανε μπροστα καποιοι για να μεινουν εκει που ειναι.
συμβιβασμοι γινονται κ θα γινουν πολλοι.η συγχρονη εξελιξη ομως χρειαζεται κ θεληση.
δεν απεχω πολυ ουτε απο τα 47 ουτε απο αυτα που χαρακτηριζουν τον 47χρονο.
Δε μίλησα Κεν για εξέλιξη και πρόοδο, αδυνατώ δε να την ορίσω......έχω δει μονήρη ανθρωποειδή με βαρυσήμαντες λεζάντες και σημαίνουσες θέσεις, τους κατά σύστημα εξελιγμένους δηλαδή, που θα τα ταξινομούσα άνετα στους πιθήκους και πολυσχιδείς -κατά το σύστημα- πουθενάδες που τη γνωριμία μου μαζί τους δε θα την άλλαζα με τίποτα.......οπότε μη βγάζεις νύχια, δεν εννοώ πως στα 47 σου θα γίνεις καλύτερος.......απλά το άθροισμα των γεγονότων θα έχει βαρύνει λίγο περισσότερο τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό θα σε κάνει αναπόφευκτα λίγο πιο μειλίχιο με τους ανθρώπους, θα ξεφτίσει λίγο τις ταμπέλες, το εμείς και οι άλλοι απέναντι, το πρόχειρο και βολικό καδρόνι, τους έξτρα απορροφητικούς φιλελέδες και τα υπόλοιπα παραμορφωτικά κατά την άποψη μου στοιχεία μιας άσβηστης φλόγας που εκτός από το να ζεσταίνει και να φωτίζει, ξεχνάμε πολλές φορές πως καίει κιόλας και αφήνει στάχτες πίσω της.
Θα διαφωνείς σε πολλά φαντάζομαι, αλλά δεν πειράζει. Δεν ανακαλώ. Και για το ξεμπέρδεμα, δεν έχω ψηφίσει ποτέ κόμμα εξουσίας. Ούτε αξιωματική αντιπολίτευση έχω βγάλει. Πιθανά να είμαι και ο Μπογδάνος, δηλαδή......καληνύχτα φίλε.