Παειace79grpaok έγραψε:Ποιος μοτιγκ βρε παιδια ?βασικός ήταν χθες .
10€ ότι Δεν θα πάρουν φορ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πριν λιγο ρωτησε καποιος σε ποστ του τοσσκιτση αν τελικα θα επιλεγει ο σεφεροβιτς ή ο χουντελαρ
και νομιζω ο χουντελαρ ειχε ακουστει στις αρχες καλοκαιριου για μας...
Καλος παιχτης αυτος ο σεφεροβιτς?
και νομιζω ο χουντελαρ ειχε ακουστει στις αρχες καλοκαιριου για μας...
Καλος παιχτης αυτος ο σεφεροβιτς?

- Kostas_Peraia4
που ακριβώς ;BlackBlockAttack έγραψε:Στα σοσιαλ μιντια αρχισαν οι φωτο με τον Robin van Persie και υπονοουμενα περι μεταγραφης....
Αυτος ειχε ερθει περσυ και ειδε ματς στη Τουμπα?
μέχρι σήμερα το βράδυ λογικά θα βγει το όνομα
- BlackBlockAttack
Πεταξαν 2-3 τη φωτο....οχι καποιος ΑΡΔgergeo4 έγραψε:που ακριβώς ;BlackBlockAttack έγραψε:Στα σοσιαλ μιντια αρχισαν οι φωτο με τον Robin van Persie και υπονοουμενα περι μεταγραφης....
Αυτος ειχε ερθει περσυ και ειδε ματς στη Τουμπα?
-
Χμμ καλη ιδεα ο Σεφεροβιτς. Τον πουλαει η Φρανκφουρτη με 5 εκατομμυρια και παιζει αυτο που ψαχνουμε (φορ και στα πλαγια). Ειναι και σε καλη ηλικια.
http://www.blick.ch/sport/fussball/inte ... 10522.html
http://www.blick.ch/sport/fussball/inte ... 10522.html
Εχε χαρη που σε λυπαμαι μεσημεριατικα και δεν θα σε βαλω να ποσταρεις καρτελα απο το φμ!Kostas_Peraia4 έγραψε:Πολυ δυνατο φορ ο Σεφεροβιτς
Σε εμπιστευομαι παντως... για να λες εσυ οτι ειναι καλος!
Ελπίζω να εχει γίνει ο σχεδιασμός και να καταλήξουμε σε παίκτη.Τέτοια ευκαιρία δεν έχει ξαναδωθει για το πρωτάθλημα, ελπίζω να την αξιοποιήσουμε.Αλλιώς δεν μας φτάιει κανένας.
- anekfrastos
Πραγματικά τωρα συζητάμε(νε) σοβαρα για παίκτες επιπέδου κονοπλιανκα, τσουπα μουπες, Αντριάνο, μπαλοτρελι κλπ ή μας έχει βαρέσει η (μεταγραφική) αγαμία στο κεφάλι;
Τελικά ίσως ο Κόνοπας να ήταν αντιπερισπασμός (ξέρω γράφτηκε αλλά δεν θυμάμαι από ποιόν).
Νομίζω τα 4 είναι με την εφορία, η οποία δεν ξέρω πόση είναι στην Ισπανία. Για Ελλάδα να υπολογίζουμε σχεδόν τα διπλάσια της καθαρής αμοιβής. Γι' αυτό οι μεγάλες αγορές παικτών με μέτρια συμβόλαια συμφέρουν στο στάδιο που βρισκόμαστε.Ettien έγραψε:Αν μου έθετε κάποιος το ερωτημα δανεικος για ένα χρόνο με 4 μύρια (και βάλτε και την εφορία μέσα ε ?) ή με αυτά τα λεφτά ταλαντούχος με κανονική μεταγραφή (αλλά άμεσα έτοιμος για την πρωτη ομάδα) θα τα έδινα ασυζητητί στον δεύτερο. Πίστευω ότι με αυτά τα φράγκα μπορείς να βρείς κάτι το πραγματικά ... εκλεκτό.Λαέρτης έγραψε:Λούκας και Μακ καλύτεροι του Κονοπλιάνκα αυτήν τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι το ξενο φαίνεται πιο καλό. Αν δώσουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε μισθό θα είναι πολύ παράξενο. Ας τα σκάσουν σε ομάδα για αγορά ταλαντούχου παίχτη.
-