Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Δεν βγάζει νόημα το ενδιαφέρον μας για Κανοπλιάκα, αν ισχύει. Αν είναι να δώσουμε 4εκ σε μισθό, ας κρατούσαμε το Μακ και να του δίναμε όσα ήθελε στην ανανέωση συμβολαίου. Δε νομίζω να ήθελε πάνω από 1,5Μ. Υποτιθεται ότι ψάχνουμε για Φορ.. Δε με ενθουσιάζει καθόλου ο Κανοπλιάκας. Θεωρώ ανώτερό του αυτή τη στιγμή τον Μακ γιατί είναι σε καλύτερη ηλικία. Το value που έχει το τράνσφερμαρκετ είναι πέρα για πέρα ότι να ναι. Μέχρι 8Μ είναι η αξία του σήμερα και δε μιλάω την τιμή που μπορεί να πιάσει σε πώληση, γιατί αν τρελαθούν οι Άγγλοι για έναν παίκτη μπορούν και τα σκάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 28 Αύγ 2016, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Despe δεν ξερω για τον Λουκαας, αλλα για Μακ εχω εγκυροτατη ενημερωση απο αυτον που τον εφερε πως ο Βρυζας ηταν αρνητικος και παρθηκε με εισηγηση αλλου...desperando έγραψε:αστο ρε τσε μην χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα γιατον λουκαςche4 έγραψε:Και γιατι ρε ντεσπε δεν περιμένεις λιγο
Ο Βενγκέρ έδωσε και ενα σκασμό για τον μουσταφι ... Πες μου οτι θεωρεις οτι αξίζει αυτά ο μουσταφι
Απο κει και πέρα εχω αναλύσει πολλές φορές το θεμα μου με λουκας οποτε δε με πειράζουν τα ειναι παιχταρας κτλ γιατι ειναι αλλα ειναι και η μεγαλύτερη Τιτίκα που εχω δει στον ΠΑΟΚ
Εκτός αν βρεις ματς που έβαλε τα πόδια στη φωτιά στον ΠΑΟΚ
θυμαμαι ακομακαι το πρωτο σου ποστ για τονλουκας πριν ακομα τον κλεισουμε
υγ και επειδη εγγω τον βρυζα απο την μερα που παραιτηθηκε πριν τον επαναλυπτικο με φενερ τον περνουσα με καθε ευκαιρια γενεες 14,οφειλω να του πω ενα μπραβο τουλαχιστον που δυο ποδοσφαιριστες του εφεραν στα ταμια πανω απο 10 μυρια
οχι τπτ αλλο αλλα τελευταια πιστωνεται ο Βρυζας τα παντα!και αυτο δεν παει σε σενα, αλλα σε καποιους αρδ της πολης που ξερουν αλλα σκοπιμα διαστρεβλωνουν τα δεδομενα!
Οσο για Αντριανο απ οσο ξερω δεν υπαρχει καν στο μυαλο του Μιχελ...
good luck my friendilovegame27 έγραψε:Εγώ ψηφίζω πάντως Λουις Αντριανο που μάλλον είναι η 2η επιλογή μετά τον Ουκρανο!
Επισης οφτοπικ έχω ποντάρει διπλό Λουκέρνη και βλέπω το ματς και πάγωσα για λίγο γιατί διέκρινα στην άμυνα της ένα παλιό μας γνώριμο του Ρικάρντο Κόστα!
Ελπίζω να μην κουβαδιαστω από νωρίς!

- desperando
- Επικοινωνία:
Με εισήγηση ποιανού του Άγγελου?Gospi έγραψε:Despe δεν ξερω για τον Λουκαας, αλλα για Μακ εχω εγκυροτατη ενημερωση απο αυτον που τον εφερε πως ο Βρυζας ηταν αρνητικος και παρθηκε με εισηγηση αλλου...desperando έγραψε:αστο ρε τσε μην χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα γιατον λουκαςche4 έγραψε:Και γιατι ρε ντεσπε δεν περιμένεις λιγο
Ο Βενγκέρ έδωσε και ενα σκασμό για τον μουσταφι ... Πες μου οτι θεωρεις οτι αξίζει αυτά ο μουσταφι
Απο κει και πέρα εχω αναλύσει πολλές φορές το θεμα μου με λουκας οποτε δε με πειράζουν τα ειναι παιχταρας κτλ γιατι ειναι αλλα ειναι και η μεγαλύτερη Τιτίκα που εχω δει στον ΠΑΟΚ
Εκτός αν βρεις ματς που έβαλε τα πόδια στη φωτιά στον ΠΑΟΚ
θυμαμαι ακομακαι το πρωτο σου ποστ για τονλουκας πριν ακομα τον κλεισουμε
υγ και επειδη εγγω τον βρυζα απο την μερα που παραιτηθηκε πριν τον επαναλυπτικο με φενερ τον περνουσα με καθε ευκαιρια γενεες 14,οφειλω να του πω ενα μπραβο τουλαχιστον που δυο ποδοσφαιριστες του εφεραν στα ταμια πανω απο 10 μυρια
οχι τπτ αλλο αλλα τελευταια πιστωνεται ο Βρυζας τα παντα!και αυτο δεν παει σε σενα, αλλα σε καποιους αρδ της πολης που ξερουν αλλα σκοπιμα διαστρεβλωνουν τα δεδομενα!

Ο ζήσης ήταν τότε Τ.Δ αυτός θα πάρει τα εύσημα
Όλα τ αλλά είναι απλά γκοσιπ νιους
Αν παρουμε τον Μοτινγκ θα εχω προβλημα με το αβαταρ...πως θα χωρεσουν Βαρελα&Μοτινγκ;
Εγω σου λεω τι μου ανεφερε εις εκ των μανατζερ του...
Δεν ειμαι ανθρωπος που γραφει εδω μεσα συχνα "πληροφοριες"
Και γενικοτερα αποφευγω το ανυποστατο γκοσιπ οσον αφορα στον ΠΑΟΚ!
Βεβαια ο καθενας μπορει να αποδωσει οπου θελει τα ευσημα
Και εννοειται οτι δεν παω μια τον Αγγελο, για να μην θεωρηθει οτι προσπαθω να ανεβασω τον Αγγελο!
Δεν ειμαι ανθρωπος που γραφει εδω μεσα συχνα "πληροφοριες"
Και γενικοτερα αποφευγω το ανυποστατο γκοσιπ οσον αφορα στον ΠΑΟΚ!
Βεβαια ο καθενας μπορει να αποδωσει οπου θελει τα ευσημα

Και εννοειται οτι δεν παω μια τον Αγγελο, για να μην θεωρηθει οτι προσπαθω να ανεβασω τον Αγγελο!
ο Luc Castaignos που γράφτηκε εδώ μέσα εκτός αποστολής και πάει Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Οσο η ευρωπαικη αγορα ψαχνει καλα φορ εμεις θα ειμαστε σφιχτοι!
Ποιος θα προτιμησει το ελληνικο απαξιωμενο πρωταθλημα, που δεν ξερουμε ποτε θα ξεκινησει και με ποιους ορους, αντι οποιουδηποτε αλλου αξιοπρεπους και σοβαρου πρωταθληματος???
Γ αυτο λεω... σουπερ Μαριο!Με εξτρα κινητρο οτι δεν θα παιξει πρωταθλημα και κυπελο τουλαχιστον για το επομενο διμηνο οποτε εχει απλετο χρονο για να ανακαλυψει τις ομορφιες του Μαρκιζ!
Ποιος θα προτιμησει το ελληνικο απαξιωμενο πρωταθλημα, που δεν ξερουμε ποτε θα ξεκινησει και με ποιους ορους, αντι οποιουδηποτε αλλου αξιοπρεπους και σοβαρου πρωταθληματος???
Γ αυτο λεω... σουπερ Μαριο!Με εξτρα κινητρο οτι δεν θα παιξει πρωταθλημα και κυπελο τουλαχιστον για το επομενο διμηνο οποτε εχει απλετο χρονο για να ανακαλυψει τις ομορφιες του Μαρκιζ!

Ο Βρυζας λοιπον ηταν ο ΤΔ οταν ηρθε ο Λουκας και θα του αποδοθουν τα ευσημα.
Ο Αρνεσεν ηταν ο ΤΔ οταν μπηκε αυτο το 30% και δεν θα του αποδοθουν τα ευσημα.
Ετσι μαλιστα, εχει καποια λογικη
Λούκας και Μακ καλύτεροι του Κονοπλιάνκα αυτήν τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι το ξενο φαίνεται πιο καλό. Αν δώσουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε μισθό θα είναι πολύ παράξενο. Ας τα σκάσουν σε ομάδα για αγορά ταλαντούχου παίχτη.
Πολκια λογικη αγαπητε!Marianov6 έγραψε:Ο Βρυζας λοιπον ηταν ο ΤΔ οταν ηρθε ο Λουκας και θα του αποδοθουν τα ευσημα.
Δηλαδη και ο φορτουνης ειναι καλυτερος απο το χαμες ροντριγκες με την ιδια λογικη ε?Λαέρτης έγραψε:Λούκας και Μακ καλύτεροι του Κονοπλιάνκα αυτήν τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι το ξενο φαίνεται πιο καλό. Αν δώσουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε μισθό θα είναι πολύ παράξενο. Ας τα σκάσουν σε ομάδα για αγορά ταλαντούχου παίχτη.
Τι διαβαζουμε ρε
Με ζηση όπως κ ολους κανουμε αφορισμούς απόλυτους Γιβαθτο κ τους βγάζουμε κ θα τους βγάζουνε ολους άχρηστους φεύγοντας
Ναι εφερε κ καλούς παικτες ο ζησης κ ναι ο αρνεσεν εβαλε το 30 ενω αλλος ιςως πάλευε για κανα 400 000 παραπανω
Ειπαμε το απόλυτο κακο κ καλο μονο σινεμά (σχεδον)
Κ μπραβο στον αγγελο που απογοήτευσε το λουκας κ έφυγε λα κορουνια
Ολοι συνέβαλαν
Τεσπα ...
Το να παρεις τοσα λεφτα περα απο καλο ειναι κ τεστ ηρεμίας αντανακλαστικών κ οργανωτικότητας της διοικησης οποτε θα βγάλουμε κ κπ συμπεράσματα
Ναι εφερε κ καλούς παικτες ο ζησης κ ναι ο αρνεσεν εβαλε το 30 ενω αλλος ιςως πάλευε για κανα 400 000 παραπανω
Ειπαμε το απόλυτο κακο κ καλο μονο σινεμά (σχεδον)
Κ μπραβο στον αγγελο που απογοήτευσε το λουκας κ έφυγε λα κορουνια
Ολοι συνέβαλαν
Τεσπα ...
Το να παρεις τοσα λεφτα περα απο καλο ειναι κ τεστ ηρεμίας αντανακλαστικών κ οργανωτικότητας της διοικησης οποτε θα βγάλουμε κ κπ συμπεράσματα