Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από che4 »

Ντεσπε γραψε για το λουκας μετα το πρώτο τζαρτζαρισμα στην πρεμιέρ

Κάποιος που ειναι αστέρι στην ομαδα που παλεύει να σωθεί στην Ισπανία γιατι ειναι καλύτερος απο βασικό παίχτη ομάδας των οκτώ του τσουλου δεν το καταλαβαινω

Επειδή έδωσε η Άρσεναλ 20

Ξερεις καλυτερα απο μένα πόσοι παιχτες κόστισαν τοσο και δεν έπαιξαν ποτε

Οπως επίσης 16 κόστισε ο πουλιδο :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Έντουαρντο είναι αυτό που χρειαζόμαστε? Ο ορισμος του εξτρεμοφορ.
Μέσα στους παίκτες που έχω γραψει ότι θα με κάλυπταν στη θέση αυτή είναι και ο Εντουάρντο που ανέφερες αν μιλάμε για τον ίδιο παίκτη (της Σαχτάρ). Είναι περίπτωση Ματέους.

Οι υπόλοιποι είναι Μποκανι, Μπαμπακαρ, Λέαντρο Φερντάντεζ και ο Γιοργκενσεν που πήρε μεταγραφή. Καλή φάση και ο Μπαχούι (που δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί περιμεναν και είναι ίσως η πιο εύκολη περίπτωση).
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Μήπως είμαστε κοντά σε Καρντόσο γι' αυτό και χάλασε το ντιλ με τον Ολυμπιακό;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μου φαίνεται απίστευτο το να μην πάρουμε κανένα φορ.
Και αν γκρινιαξει ο κόσμος δεν θα έχει και άδικο.
Πάρε έστω Ταμ Ταμ από Γιουβέντους.

Θα μιλάμε για αυτοκτονία. Όπως εκείνη την εποχή που δεν πήραμε στόπερ λόγω Κατσικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καπετάνιος έγραψε:Διαβασα οτι ο ΠΑΟΚ καλυπτει 4 εκ συμβολαιο ή κανω λαθος? Σας ικετευω πειτε μου οτι κλεινει καπου αλλου ο κονοπλιανκα.
Τα γκαφρα δεν ειναι το προβλημα..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:Ντεσπε γραψε για το λουκας μετα το πρώτο τζαρτζαρισμα στην πρεμιέρ

Κάποιος που ειναι αστέρι στην ομαδα που παλεύει να σωθεί στην Ισπανία γιατι ειναι καλύτερος απο βασικό παίχτη ομάδας των οκτώ του τσουλου δεν το καταλαβαινω

Επειδή έδωσε η Άρσεναλ 20

Ξερεις καλυτερα απο μένα πόσοι παιχτες κόστισαν τοσο και δεν έπαιξαν ποτε

Οπως επίσης 16 κόστισε ο πουλιδο :lol:
τσε σορρυ κι ολας αλλα εισαι ο κλασικος ελληνας,που δεν μπορει ουτε στον εαυτο του να παραδεχτει οτι...ναι ρε φουστη μου ειχα λαθος κριση.
περιμενεις και παρακαλας να μην παιξει στην αρσεναλ για να βγεις να πανηγυριζεις για τον τιτικινιο.

δεν ξερω ανθα πιασει στην αρσεναλ ή οχι. για να πιασει μια μεταγραφη καπου παιζουν πολλα ρολο.εδω δεν επιασε καποτε ο ανρι στην γιουβε.
αυτο που ξερω στα σιγουρα ειναι οτι ο ΄΄τιτικινιο΄΄ εκανε μια ομαδα σαν την αρσεναλ και εναν προπονητη σαν τον βεγκιερ να ασχοληθουν μαζι του και ακομα περισσοτερο νατον ενταξουν στην ομαδα τους στην αρσεναλ με το ποσο των 20 εκατομμυριων (θα τα γραφω συνεχεια για οσους δεν εχουν συνειδητοποιησουν ακομα σε πια ομαδα θα παιζει ο λουκας και με ποσα λεφτα πηρε μεταγραφη).
μια ομαδα που μπορει να παρει οποιον ποδοσφαιριστη στον κοσμο θελει πλην απο 20 ονοματα.

πραγματικα τσε μπορεις να συνεχισεις να γραφεις οτι θες γιατον δικος σου ΄΄τιτικινιο΄΄ το μονο πουκαταφερνεις ειναι να εκτιθεσαι περισσοτερο στα ματια μου.για μενα εχουν αξια δηλωσεις οπως αυτες του προπονητη της αρσεναλ και ενα απο τα καλυτερα ποδοσφαιρικα ματια στον πλανητη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έρχεται η "αποδόμηση " Βενγκερ...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Απο το να διαθεσεις ένα τετοιο τεράστιο ποσό για πάρεις δανεικό ένα παίκτη που του χρονου θα σε χαιρετίσει, δεν είναι προτιμότερο να τα δώσεις για να φέρεις με κανονικές μεταγραφές ένα ή δύο παίκτες ηλικίας ας πουμε 20-25 χρονών για να κλείσεις τα κενά σου ? Που θα είναι παίκτες δικοί σου, περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

sourmenetes έγραψε:
Καπετάνιος έγραψε:Διαβασα οτι ο ΠΑΟΚ καλυπτει 4 εκ συμβολαιο ή κανω λαθος? Σας ικετευω πειτε μου οτι κλεινει καπου αλλου ο κονοπλιανκα.
Τα γκαφρα δεν ειναι το προβλημα..
Μ κανεις πλακα? Μη μου πεις για το ffp. Μπρουμε να δαπανησουμε 4 μυρια και θα τα δαπανησουμε για ενα χρονο κονοπλιανκα?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Και γιατι ρε ντεσπε δεν περιμένεις λιγο

Ο Βενγκέρ έδωσε και ενα σκασμό για τον μουσταφι ... Πες μου οτι θεωρεις οτι αξίζει αυτά ο μουσταφι

Απο κει και πέρα εχω αναλύσει πολλές φορές το θεμα μου με λουκας οποτε δε με πειράζουν τα ειναι παιχταρας κτλ γιατι ειναι αλλα ειναι και η μεγαλύτερη Τιτίκα που εχω δει στον ΠΑΟΚ

Εκτός αν βρεις ματς που έβαλε τα πόδια στη φωτιά στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ενώ τα έβαλε στην Κορούνια;

Μπακ είναι; κοφτης;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πολλά λεφτά για έναν Παίκτη δανεικό τα 4 εκ!Μεγαλος παίκτης δε λέω αλλα δεν αξίζει καλύτερα να αγοράσουμε κάποιον παίκτη και να τον εχουμε δικό μας!Με 4εκ φέρνεις παικταρά για τα ελληνικα δεδομένα!Εχει καιρό που σκέφτομαι επιθετικί που λείπει στην ομάδα!Ότι λεφτα πάρεις απο λούκας τα σκάς για τον Μπερκ και φέρνεις έτοιμο δοκιμασμενο παικταρα!Ελπίζω παντως αν φάμε ακυρο απο Κονοπλιανκα να μην μείνουμε ετσι και να φέρουνε αλλον!Κρίμα είναι να μην πάρουμε επιθετικό!
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ο Λουκάς δε θα έπαιζε ποτε στον ΠΑΟΚ και η απόδοση του εδω δεν εχει καμια σχεση με την απαξίωση κάποιων απεναντι του. Σιγα μην ασχολήθηκε ο Λουκάς. Οσο εξωστρεφής και να ηταν ο ΠΑΟΚ ο Λουκάς δεν ηθελε να παιξει ελλαδα. Απλα χρησιμοποίησε τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπάτι.
Το ιδιο ισχυει για Νομπόα που πιστευω η πορεια του να παει στη ροστωφ ηταν προδιαγεγραμμένη γι αυτο δεν έβαλε ποτε τα ποδια του στη φωτιά μ εμας.
Ο Νατχο που ηταν πιο τίμιος απο αυτους επαιξε καλυτερα αλλα κι αυτος εδειξε απο την αρχη οτι ηθελε να ερθει για έξι μηνες ωστε να μην ειναι εκτος ρυθμού και οχι για να μεινει.
Κανεναν δεν απαξιώνει ο ΠΑΟΚ μαλλον το αντιθετο γινεται γι αυτο και ειχαμε τις δηλώσεις τουντορ οτι θα παρουμε παικτες που θελουν να παιξουν για μας.
Οπως και να το κανουμε ουτε καλο πρωταθλημα εχουμε ουτε τοπ ομαδα ειμαστε οταν γινουμε (και ειμαστε σε καλο δρομο) τοτε θα έρχονται και μεγαλύτεροι παικτες.
Προς το παρον θα ελεγα να αφήσουμε τους κολοπλιακες και να βρουμε εναν παικτη με τα χαρακτηριστικα που λείπουν απο την επίθεση ο οποιος δε θα εχει τριπλάσιες αποδοχές απο τους υπολοιπους γιατι αν παρουμε τέτοιον παλι θα αναρωτιόμαστε γιατι δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:Και γιατι ρε ντεσπε δεν περιμένεις λιγο

Ο Βενγκέρ έδωσε και ενα σκασμό για τον μουσταφι ... Πες μου οτι θεωρεις οτι αξίζει αυτά ο μουσταφι

Απο κει και πέρα εχω αναλύσει πολλές φορές το θεμα μου με λουκας οποτε δε με πειράζουν τα ειναι παιχταρας κτλ γιατι ειναι αλλα ειναι και η μεγαλύτερη Τιτίκα που εχω δει στον ΠΑΟΚ

Εκτός αν βρεις ματς που έβαλε τα πόδια στη φωτιά στον ΠΑΟΚ
αστο ρε τσε μην χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα γιατον λουκας
θυμαμαι ακομακαι το πρωτο σου ποστ για τονλουκας πριν ακομα τον κλεισουμε

υγ και επειδη εγγω τον βρυζα απο την μερα που παραιτηθηκε πριν τον επαναλυπτικο με φενερ τον περνουσα με καθε ευκαιρια γενεες 14,οφειλω να του πω ενα μπραβο τουλαχιστον που δυο ποδοσφαιριστες του εφεραν στα ταμια πανω απο 10 μυρια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

πολύ σωστός ο desperando. με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”