Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Kono, αρνήθηκε λένε...
και στο καπάκι δημοσίευμα από ουκρανία, λέει ότι μπορεί να γυρίσει εκεί.
και στο καπάκι δημοσίευμα από ουκρανία, λέει ότι μπορεί να γυρίσει εκεί.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω αυτο βλεπω..αλλα να παει ουκρανια σε ποια ομαδα;;;δηλαδη τον καλυπτει το ουκρανικο πρωταθλημα;;
- Sick Bastard
4 μέρες έμειναν.
Καλά που δεν έχει πρωτάθλημα.
Καλά που δεν έχει πρωτάθλημα.
- ace79grpaok
Βλέπω να μην παίρνουμε κανέναν και να γίνεται ροντεο ο κόσμος .Το ξαναλέω ,έχεις πάρει 10 από πωλήσεις και χρειάζεσαι το κερασάκι στηυν τούρτα ,αν δεκν το πάρεις θα έχεις μια γκρίνια και αμφισβητηση σε μιχελς ,ιβιτς ,ιβαν ενώ μέχρι τώρα τα έχουν πάει περιφημα στον σχεδιασμού της ομάδας.
εγω το ξαναλεω λυπαμαι τον παιχτη που θα ερθει στο τελος (αν τελικα ερθει καποιος)...
οι προσδοκιες απο τα φετινα εσοδα και η ονοματολογια που αναπτυχθηκε εχουν ανεβασει ψηλα τον πηχη...και εγω προσωπικα θα ηθελα μια σοβαρη επενδυση με τα φετινα χρηματα...
παρολα αυτα παρακολουθωντας τη μεταγραφικη πολιτικη της παε τοσο φετος (που ειναι και το σημαντικοτερο) οσο και τα προηγουμενα χρονια του σαββιδη διαπιστωνουμε μια σφιχτη οικονομικη πολιτικη με χαμηλα ποσα...
προσωπικα δεν τη βλεπω αυτη την πολιτικη να αλλαζει στο τελος...καλυτερα προσγειωθειτε καποιοι γιατι και η πτωση απο τα συννεφα ειναι πιο επιπονη και η απογειωση απο τη γη πιο εντυπωσιακη...
υγ πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι πιστευετε οτι ο ΠΑΟΚ που στοιχηματισε σε κομβικες θεσεις για οικονομικους λογους (με πιο χαρακτηριστικη περιπτωση αυτη του 10αριου), θα δωσει 2-3-4 μυρια για να δανειστει παιχτη σε θεση που δεν ποναει και τρομερα....
οι προσδοκιες απο τα φετινα εσοδα και η ονοματολογια που αναπτυχθηκε εχουν ανεβασει ψηλα τον πηχη...και εγω προσωπικα θα ηθελα μια σοβαρη επενδυση με τα φετινα χρηματα...
παρολα αυτα παρακολουθωντας τη μεταγραφικη πολιτικη της παε τοσο φετος (που ειναι και το σημαντικοτερο) οσο και τα προηγουμενα χρονια του σαββιδη διαπιστωνουμε μια σφιχτη οικονομικη πολιτικη με χαμηλα ποσα...
προσωπικα δεν τη βλεπω αυτη την πολιτικη να αλλαζει στο τελος...καλυτερα προσγειωθειτε καποιοι γιατι και η πτωση απο τα συννεφα ειναι πιο επιπονη και η απογειωση απο τη γη πιο εντυπωσιακη...
υγ πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι πιστευετε οτι ο ΠΑΟΚ που στοιχηματισε σε κομβικες θεσεις για οικονομικους λογους (με πιο χαρακτηριστικη περιπτωση αυτη του 10αριου), θα δωσει 2-3-4 μυρια για να δανειστει παιχτη σε θεση που δεν ποναει και τρομερα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 28 Αύγ 2016, 11:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πιστευω και να μην θελουν να κανουν μεταγραφη η μεταγραφη θα ερθει να υπογραψει απο μονη της .... δεν μπορω να πιστεψω οτι με τοσες ευνοικες συνθηκες δεν θα κανει το μπαμ ο προεδρος. Εκτος αν παμε σε υποθεσεις x files
εβγαλε πωλητήριο μια ουκρανική 2 φορ της, αλλά δεν νομίζω να κινηθούμε προς τα κει...
καθομαι κι εγω και βλέπω τα άπειρα ποστς και σκέφτομαι ποσο ΠΑΟΚ ειμαστε που ενω η προηγουμενη μεταγραφη που κάναμε ηταν πριν κανα μήνα ξερωγω εχουμε γράψει τα μαλλιά μας κι ακομα σεντε φορ γιοκ
διαβαζοντας το ποστ περι του γαμου κτλ με θυμισε κατι αντιστοιχο περυσι οταν ο κολλητος μου (Αριανος) βαριοταν τη ζωη του σε ενα γαμο κι οσο ηταν στο γλέντι με τον κοκορα που σφαχτηκε κτλ ειδε σε σαιτ και με το εστειλε οτι ερχεται ο Μπερπα καπάκι στέλνω μηνυμα σε εναν απο τους τοπ 3 ραδιοφωνατζηδες της πολης που ειμαστε φιλοι και το διαβαζει στον αερα με μια σχετική αμηχανία καθως κι αυτός έκραζε οτι μέχρι εκείνη τη στιγμή οτι θα μείνουμε με Κλαους και τις γνωστές μίρλες .σημειωτέον 1 σεπτέμβρη εχω τον αθλο της γέννησης μου οποτε με έκατσε προς στιγμήν βέβαια δώρο που τελικά αποδείχτηκε άδωρο..
πλησιάζει παλι η ημερομηνία και για φέτος απο τον Αι Ιβάν θα ήθελα μια φοράκλα υδραυλικό τουρμπίσιο με 2 καρμπιτατερ διχρονο με ιντζεκτιον με βαλβετρονικ και μέθοδο άμεσης έκχυσης καυσίμου κυροζίνης για να δουμε κανα πρωτάθλημα όσοι δεν ειδαμε ποτε οσο ζουμε ως Παοκτσηδες
τωρα θα ναι ο μαυρος νορβηγος θα ναι ο κονο-blanca απο το streetfighter θα ναι ο σουπερ μάριο η ο shinobi δεν ξέρω απλά θέλω να ναι σε στυλ video game η φαση του..να νιώθεις οτι θα μπεί στο μάτς και θα παστελώνει ..και θα ρίχνουθμε όλοι τα 50νταρικα αβέρτα μετά..
δεν μπορώ να ξέρω αν θελουμε υδραυλικο κοντπουτανο που θα παίζει και στα πλάγια η πιο βαρύ φορ target man τυπου να παιζει με πλατη να σπαει μπαλες η δοκάρια η τα αρχ μας μεχρι να έρθει
απλά έλα ρε φορακλα
γυρνα πίσω η εστω τηέφωνα η φαση
διαβαζοντας το ποστ περι του γαμου κτλ με θυμισε κατι αντιστοιχο περυσι οταν ο κολλητος μου (Αριανος) βαριοταν τη ζωη του σε ενα γαμο κι οσο ηταν στο γλέντι με τον κοκορα που σφαχτηκε κτλ ειδε σε σαιτ και με το εστειλε οτι ερχεται ο Μπερπα καπάκι στέλνω μηνυμα σε εναν απο τους τοπ 3 ραδιοφωνατζηδες της πολης που ειμαστε φιλοι και το διαβαζει στον αερα με μια σχετική αμηχανία καθως κι αυτός έκραζε οτι μέχρι εκείνη τη στιγμή οτι θα μείνουμε με Κλαους και τις γνωστές μίρλες .σημειωτέον 1 σεπτέμβρη εχω τον αθλο της γέννησης μου οποτε με έκατσε προς στιγμήν βέβαια δώρο που τελικά αποδείχτηκε άδωρο..
πλησιάζει παλι η ημερομηνία και για φέτος απο τον Αι Ιβάν θα ήθελα μια φοράκλα υδραυλικό τουρμπίσιο με 2 καρμπιτατερ διχρονο με ιντζεκτιον με βαλβετρονικ και μέθοδο άμεσης έκχυσης καυσίμου κυροζίνης για να δουμε κανα πρωτάθλημα όσοι δεν ειδαμε ποτε οσο ζουμε ως Παοκτσηδες
τωρα θα ναι ο μαυρος νορβηγος θα ναι ο κονο-blanca απο το streetfighter θα ναι ο σουπερ μάριο η ο shinobi δεν ξέρω απλά θέλω να ναι σε στυλ video game η φαση του..να νιώθεις οτι θα μπεί στο μάτς και θα παστελώνει ..και θα ρίχνουθμε όλοι τα 50νταρικα αβέρτα μετά..
δεν μπορώ να ξέρω αν θελουμε υδραυλικο κοντπουτανο που θα παίζει και στα πλάγια η πιο βαρύ φορ target man τυπου να παιζει με πλατη να σπαει μπαλες η δοκάρια η τα αρχ μας μεχρι να έρθει
απλά έλα ρε φορακλα
γυρνα πίσω η εστω τηέφωνα η φαση
- ace79grpaok
Ποιους? Δώσε λινκpilotos έγραψε:εβγαλε πωλητήριο μια ουκρανική 2 φορ της, αλλά δεν νομίζω να κινηθούμε προς τα κει...
Μποκανί που πάει μάλλον Γαλατά και Κράβετς
- ace79grpaok
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Έντουαρντο είναι αυτό που χρειαζόμαστε? Ο ορισμος του εξτρεμοφορ.
Sera4 έγραψε:εγω το ξαναλεω λυπαμαι τον παιχτη που θα ερθει στο τελος (αν τελικα ερθει καποιος)...
εδώ δεν μπόρεσε, τί ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, να "διώξει" αυτούς που δεν θέλει ο προπονητής... τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα;
από την άλλη για να είμαστε δίκαιοι, μια αρρώστεια δεν γιατρεύεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Που πάμε με ρόστερ 34!!!παίκτες οεο;
καλημερα μαγκες!
Πιλοτε δεν ειναι ευκολο να διωξεις τους παιχτες που δεν χρειαζεσαι οταν πληρωνονται τοσο καλα απο σενα!
Που θα βρει ο σκονδρας και ο καθε σκονδρας τα λεφτα που παιρνει απο μας, και μαλιστα εγγυημενα!?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιλοτε δεν ειναι ευκολο να διωξεις τους παιχτες που δεν χρειαζεσαι οταν πληρωνονται τοσο καλα απο σενα!
Που θα βρει ο σκονδρας και ο καθε σκονδρας τα λεφτα που παιρνει απο μας, και μαλιστα εγγυημενα!?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το γνωρίζω για αυτό φωνάζω από την πρώτη ώρα, ΔΙΩΞΤΕ πρώτα για να μπορέσετε να αγοράσετε μετά... τώρα θα μείνουν να σκουπίζουν τον πάγκο
Ειναι μεγαλο θεμα οτι δεν εχει γινει τιποτα για Σαμπο,Σκονδρα,Αντωνη,Χατζη και Τζιολη.