Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Aφηστε τα πεοβλήματα και πατε καποιος να σώσει τον ace εχουν περασει 20 λεπτά απο το τελευταίο του ποστ και φοβάμαι πως τον σηκώσανε τελικα για χορό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Κυρ 28 Αύγ 2016, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Vasilis pap
Ρε παιδια τα πρωτοσελιδα τι ωρα βγαινουν ξερει κανεις?
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παροτι δεν καταλαβα Χριστοφορο Κολομβο, θα ανακαλεσω κι γω για να παω με το κυμα της μοδας.
Και καποιος να παει να παρει απο το γλεντι τον Εις γιατι θα εχουμε θυματα.
Και καποιος να παει να παρει απο το γλεντι τον Εις γιατι θα εχουμε θυματα.
ο Ζαίρης απόψε δεν θα μας γράψει κανένα 1.2.3.4.5.6.....223234 στο φβ;;
panta έγραψε:Aφηστε τα πεοβλήματα και πατε καποιος να σώσει τον ace εχουν περασει 20 λεπτά απο το τελευταίο του ποστ και φοβάμαι πως τον σηκώσανε τελικα για χωρο
ποιος μωρε ο εις θα εχει μαζεψει καμια δεκαρια παοκσακια στο τραπεζι και θα κανει αναλυσεις ... αν ριξει και κανα ποτηρι παραπανω θα αρχισει για τα πανερια της λαικης και θα γινει χαμος
θα τον φωναζει η γυναικα να φυγουν και αυτος θα αναλυει
- Vasilis pap
Με στοχ και λουιζ αντριανο θα ημουν υπερχαρουμενος απο ιβαν και μιχελ. Ειναι ακριβος οτι θελουμε στο στυλ που θελουμε. Στοχ ντριπλαδορος εκξτρεμ στυλ ζαιρο. Λουιζ αντριανο φορ που εχει αλλα χαρακτηριστικα απο τους τωρινους.
Υ.Γ. Ο πορκυ που χαθηκε?
Υ.Γ. Ο πορκυ που χαθηκε?
ασε γιατι θα ακολουθησει ο γκοραν και θα φτασει στο 7.895.916 και θα ζηταει απ τον κγεο να απαντησει ενα ενα και με αναλυση τα θεματα τουGoMaRoS έγραψε:ο Ζαίρης απόψε δεν θα μας γράψει κανένα 1.2.3.4.5.6.....223234 στο φβ;;
βρε σαταναδες πατε να βαλετε φωτια και σ αυτο το τοπικ???
Ξανα????
ας ασχοληθουμε με τα πεοβληματα καλυτερα, αν και ευχομαι να μην εχουμε απο αυτα!
να ανακαλεσετε αμεσα παρακαλω!
Ξανα????
ας ασχοληθουμε με τα πεοβληματα καλυτερα, αν και ευχομαι να μην εχουμε απο αυτα!
να ανακαλεσετε αμεσα παρακαλω!
Τουλαχιστον ας του στείλει καποιος πόντιος κανα κοτσαρι for dummies μη γινει κ ρεζιλι.panta έγραψε:Aφηστε τα πεοβλήματα και πατε καποιος να σώσει τον ace εχουν περασει 20 λεπτά απο το τελευταίο του ποστ και φοβάμαι πως τον σηκώσανε τελικα για χορό
Εγω σας λεω αυτο θα γινει η νεα βρισια του φορουμ. Θα εχουμε καμια αντιπαραθεση καμια φορα και θα γυρισει κανενας να πει τον αλλον "Αντε ρε πεοβλημα" και θα εχουμε ντραβαλα.
- efthimis_paok
Tωρα ομως ρε Ευθυμη θα βρεθει καποιος να σου πει να ανακαλεσεις και θα εχει και δικιο ο ανθρωπος.
Ετσι παει και ανακαλουνται για τα καλα τα τοπικς και φωναζει μετα ο Ρομαν.
Ετσι παει και ανακαλουνται για τα καλα τα τοπικς και φωναζει μετα ο Ρομαν.
- Aigle_Noir
Εντάξει, σήμερα διάβασα πολλά πετυχημένα (thanx Μπάρλοου) αλλά με αυτό δάκρυσα...Kostas_Peraia4 έγραψε:To ηξερα οτι εισαι προστυχομουτρο,αλλα οχι και ετσι ρε Che.
Και αν μας πετυχουν τα πεοβληματα,ποιος θα μας καθαρισει μετα?
- Kostas_Peraia4
Βγηκε το πρωτοσελιδο της Μετροσπορτ.
Δεν λεει τιποτα το καινουριο.Στην ουσια λεει οτι ειναι υπερβολικα δυσκολη περιπτωση,πως ενδιαφερεται και η Σαλκε γι'αυτον,και πως ειμαστε διατεθειμμενοι να καλυψουμε ολο το συμβολαιο του,το οποιο ανερχεται στα 4 εκατομμυρια.
Επισης γραφει πως προταθηκε το πουλεν μου,ο Μαουρο Ζαρατε
Δεν λεει τιποτα το καινουριο.Στην ουσια λεει οτι ειναι υπερβολικα δυσκολη περιπτωση,πως ενδιαφερεται και η Σαλκε γι'αυτον,και πως ειμαστε διατεθειμμενοι να καλυψουμε ολο το συμβολαιο του,το οποιο ανερχεται στα 4 εκατομμυρια.
Επισης γραφει πως προταθηκε το πουλεν μου,ο Μαουρο Ζαρατε