Σορρυ...kataramenos5 έγραψε:... αλλα μου το χαλασες ρε γμτ![]()
Αν θελεις παντως, μπορω να ανακαλεσω.
Σορρυ...kataramenos5 έγραψε:... αλλα μου το χαλασες ρε γμτ![]()
Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύωGuitarman έγραψε:Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντιαace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω![]()
Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύωGuitarman έγραψε:Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντιαace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω![]()
Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Εγώ λέω να το πούμε 'Purgatory' προς τιμήν των Maiden.......Guitarman έγραψε:Ρε μην ανακαλείτε εδώ μεσα. Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να μας φτιάξουν ειδικό τόπικ "Ανακαλητήριο" (*από το "Εξομολογητηριο").cellophan έγραψε:Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα. Παρακαλώ να σημειωθεί πως δεν τρόλαρα ούτε μια φορά Goran, παρόλο που ο άνθρωπος με έχωσε και σφήνα έμμεση αναφορά στα κείμενα του και για αυτό τον ευχαριστώ. Μακάρι να είχα τέτοια τσιταρίσματα και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα είχα καλύτερο h-index. Με το ίδιο θάρρος, ομολογώ πως τρόλαρα Che, Ken, Κύριο Πιγκέτσο & Κιθαρίστα. Λυπάμαι πολύ και ανακαλώ.
Το κοτσαρι δεν στα έμαθε καλά η πόντιαace79grpaok έγραψε:Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύωGuitarman έγραψε:Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντιαace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω![]()
Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Φόρος ανάκλησης;Rizla έγραψε:Πες τα ΚΑτ, εγω μπηκα κι σε εξοδα...
Μιση ωρα πριν το επομενο Ευρωπαικο θα ειμαι εξω απο την μπουτικ.Dimg4 έγραψε:Ε να σας πω, καμια συναντηση σαλονικα θα κανουμε? Ειναι μαλακια να μιλαμε χρονια με καποιους και να μη γνωριστουμε. Θα πεσει πολυ γελιο. Γκοραν εσενα δε θελω να σε γνωρισω γιατι θα αναλυεις ποση ωρα εκανε η σερβιτορα να φερει τον καφε
Marianov6 έγραψε:και μολις παμε εκει, θα δουμε μια μεγαλη πινακιδα απ'εξω που θα γραφουν οι μοντ "Ανακαλουμε το ιβεντ"