Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Κι εγω δεν ειπα να τα παίρνουμε ολα σοβαρα ενα μετρο ειπα να εχουμε. Ακομη κι αν καποιος δεν το εχει, η απαντήση δεν ειναι να το χάσουν και ολοι οι υπολοιποι. Νομιζω δε διαφωνούμε ουσιαστικα. Επιπλέον πραγματικα ειναι και οφτοπικ ολο αυτο υπαρχει κ το καφενείο.
- ace79grpaok
Guitarman όλα καλά με τα παιδια? ΈκαναΝ καλή δουλεία? Να τα στείλω και στον γκοραν να ησυχάσουμε κάνα νανοσεκοντ?
σας είπα κάντε με μόδ αλλα εσείς αγρόν αγοράσετε γατάκια ,νιάου ρε

aquila έγραψε:Κι εγω δεν ειπα να τα παίρνουμε ολα σοβαρα ενα μετρο ειπα να εχουμε. Ακομη κι αν καποιος δεν το εχει, η απαντήση δεν ειναι να το χάσουν και ολοι οι υπολοιποι. Νομιζω δε διαφωνούμε ουσιαστικα. Επιπλέον πραγματικα ειναι και οφτοπικ ολο αυτο υπαρχει κ το καφενείο.
Βρε ας πλησίαζε ο κονοπλιανκα και θα σου λεγα εγω ποιος θα ασχολούνταν με το γκοραν
Εστω ο Μπαλοτέλι ο στόχ ο ντεβιτς κατι ρε Μιχελ δωσε λιγο τροφή
ξεφτιλιστηκα δευτερη φορα σημερα.αυτα παθαινεις αν καθεσαι πολλη ωρα εδω μεσα.
Εις παίχτηκε το παρακάτω σκηνικό...ace79grpaok έγραψε:Guitarman όλα καλά με τα παιδια? ΈκαναΝ καλή δουλεία? Να τα στείλω και στον γκοραν να ησυχάσουμε κάνα νανοσεκοντ?![]()

Αυτο που ειπε ο δεν ανακαλω μπαρλοου προηγουμενος, χαβαλες ηταν απλα με αφορμη το ανακαλω-ανακαλεις, μ@λ@κια της στιγμης βρε παιδι μου, πως το λενε. Δεν ειχε να κανει με τον Γρηγορη ολο αυτο, απλα ετυχε να γινει σε αυτο το τοπικ και την ιδια στιγμη ο Γρηγορης ηθελε να κανει σοβαρη κουβεντα. Εμενα μου φανηκε και σαν προσπαθεια να ελαφρυνει λιγο το κλιμα σε καποιο σημειο αλλα οκ, διαφορετικο mood, απλα ετυχε.
Ηταν ωραια παντως ολος ο χαβαλες, καλα περασαμε και μπραβο και στους μοντς που δεν το εκοψαν. Χρειαζονται και αυτες οι στιγμες μερικες φορες, δεν ειναι ολα σοβαρα σοβαρα σοβαρα. Παιρνετε αριστα σημερα
Ηταν ωραια παντως ολος ο χαβαλες, καλα περασαμε και μπραβο και στους μοντς που δεν το εκοψαν. Χρειαζονται και αυτες οι στιγμες μερικες φορες, δεν ειναι ολα σοβαρα σοβαρα σοβαρα. Παιρνετε αριστα σημερα

Αστα και μη χειροτερα να λεςbarlow4 έγραψε:ξεφτιλιστηκα δευτερη φορα σημερα.αυτα παθαινεις αν καθεσαι πολλη ωρα εδω μεσα.
- ace79grpaok
Μαλακα ,κλαιωωωωωωωGuitarman έγραψε:Εις παίχτηκε το παρακάτω σκηνικό...ace79grpaok έγραψε:Guitarman όλα καλά με τα παιδια? ΈκαναΝ καλή δουλεία? Να τα στείλω και στον γκοραν να ησυχάσουμε κάνα νανοσεκοντ?![]()
![]()
![]()
Για την ιστορια παντως, καποια στιγμη με το "ανακαλω" μου κολλησε να αρχισω το "το αμφισβητω" σαν δευτερος κυκλος 

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ήθελα να το κάνω και avatar το ανακαλώ, μετά με λένε τα παιδιά (οι συνάδελφοι) "Μη ρε μλκ, mod είσαι" και λέω "Α ναι...
"
Πάντως ειλικρινά, μη συνεχίζετε το off-topic, πηγαίνετε στο Καφενείο...

Πάντως ειλικρινά, μη συνεχίζετε το off-topic, πηγαίνετε στο Καφενείο...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κλεοοοοοο!sporos123 έγραψε:Σοβαρα τωρα?
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η ομαδα των μοντς,μετα και την προσφατη προσθηκη και του ΚωσταΠεραια,ειναι πολυ καλη.
Φατσούλα με ένα δάκρυ να γλιστράει στο μάγουλο
Μαλάκα μου, δίκιο είχε ο Ρόμαν..........προφήτης!!!!Gospi έγραψε:Αν και δεν εχω καμια διαθεση να εμπλακω στην αντιπαραθεση σας, ειλικρινα ρε φιλε κλαιω!barlow4 έγραψε:πισω εχει ο γκοραν την ουρα.εχει ραμματα για τις γουνες ολων μας.ξεκινησε διαβασμα απο το 2008.
θυμασαι κεν που χοροπηδουσες τοτε που ηρθε ο μαλαδενης στις 13-8-2005 12.32πμ
θυμασαι dimg4 τοτε που εφυγε ο σαλπιγγιδης για τη ζελα τι ειχες πει?μηπως οτι δε θα ξαναπαιξετε πλεη στεσιο ξανα στο σπιτι σου?8-8-2008 13.14πμ .παιζετε τωρα?
θυμασαι τσε που ειχες πει πως μονο με το γιωργο τον καλυβα θα παει ψηλα ο ΠΑΟΚ?7-11-2007 03.15μμ
θυμασαι κγεο που ελεγες οτι αν φερει κ το γιο του ο γκαγκατση εσυ δεν ξαναασχολεισαι?23-12-2010
θυμασαι κυριε πιγκετσο που ελεγες οτι αν αποκλειστουμε απο τη γκρασχοπερς δε θα πιεις το γαλα σου?
θυμασαι ρομαν που ελεγες οτι ο δωνης ειναι ο καλυτερος ελληνα κοατς?28-2-2012 19.33αμ
ολα γραμμενα ειναι.τα γραπτα μενουν και ο γκοραν το ξερει.
υγ.γκοραν μη βγεις ετσι.ζακετα να παρεις.