Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από cellophan »

Guitarman έγραψε:
barlow4 έγραψε:ηθελα να βαλω το σημα του firefox αλλα παιζουν περιορισμοι copyright και βρηκα οτι πιο κοντινο στην κωμμωση του.
να ανακαλεσω το αβαταρ μου δηλαδη?
Τι θα έλεγες για κάτι πιο ξανθό?

Εικόνα

ή για κάτι πιο συμμετρικο?

Εικόνα

Μια που πόσταρες το έκτρωμα......

http://tinypic.com/r/34j2o0p/9
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

για μπερνι σαντερς σε κοβω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αναρχοαπλυτος
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ένας μοντ να μεταφέρει τις ανακλησεις Δεν υπάρχει;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ασε τωρα που τον εβαλα στη γωνια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

barlow4 έγραψε:αντε γκοραν πες κ εσυ καμια μαλακια να μπαινεις στο νοημα.μην τις λεμε μονοι μας.

εφερα ποπκορν και εφυγε

Dimg4 έγραψε:Ωχ.....
τζαμπα το ωχ κυριε της συντονιστικης
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

pgetsos έγραψε:Ένας μοντ να μεταφέρει τις ανακλησεις Δεν υπάρχει;
Τι επιθεση ειναι αυτη στους μοντ? Ανακαλεσε αμεσα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κυριε πιγκετσο κανε ενα τοπιτς "να ανακαλεσεις" να τα βαλουμε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

cellophan έγραψε: Μια που πόσταρες το έκτρωμα......

http://tinypic.com/r/34j2o0p/9
Κατάντια στο Αμερικα. Από την μια να εχεις τον σιχαμενο και απο την άλλη την ψυχοπαθη... Ποιος ξέρει τι μας περιμενει...

Και δεν ανακαλεί και κανείς εδώ μεσα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:Ένας μοντ να μεταφέρει τις ανακλησεις Δεν υπάρχει;
Παρακαλω οχι υποδειξεις κατα των μοντς. Οι αχρειαστες προτροπες θα οδηγησουν σε ανακληση του διπλωματος οδηγησης.
Εκ μερους της νεοσυστατης συντονιστικης επιτροπης
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μεταξύ μας, προτιμώ τραμπ ανάμεσα στους δύο
barlow4 έγραψε:κυριε πιγκετσο κανε ενα τοπιτς "να ανακαλεσεις" να τα βαλουμε.
Το κύριος για τον σελοφαν μόνο
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Μονο ο Βεγκερ δεν πρεπει να ανακαλεσει
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Marianov6 έγραψε:Μονο ο Βεγκερ δεν πρεπει να ανακαλεσει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Marianov6 έγραψε:Μονο ο Βεγκερ δεν πρεπει να ανακαλεσει
αστο αυτο το εχω αναλαβει εγω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

barlow4 έγραψε:goran εχω την αισθηση οτι απομονωσες μονο οσα μπορουσες ευκολα να απορριψεις.
μπορει το κειμενο του σελοφαν να ειναι βαρυ αλλα αντικατοπτριζει την εικονα που δινεις σε μεγαλο βαθμο.ουσιαστικα ολα οσα λεει δεν ειναι ψυχογραφημα δικο σου αλλα δικο του.δικο μου.οποιουδηποτε ενοχλειται απο τους ρυθμους σου.
παλιοτερα ας πουμε ηταν ενας χρηστης του φορουμ που πρεπει να ηταν και παλιος και ηταν και κοκκινος.σε καποια φαση αρχισε να γραφει με εναν τροπο καπως συνωμοτικο για μεταγραφες για διοικητικα κλπ.δε λεω οτι ειχε κακη προθεση η καποια σκοπιμοτητα.το φορουμ ομως ειναι φορουμ.οι χρηστες ειναι ανωνυμοι και πρεπει να ειναι ανωνυμοι.αλλιως χανεται η μαζικοτητα του.λογοφερα μαζι του για πατροναρισμα.καποιοι ακομα συμφωνησαν.ωσπου σταματησε να γραφει στο φορουμ.δε λεω οτι εγω ημουν η αιτια.η αμφισβητιση ομως ηταν.οσο εγκυρα και αν ηταν αυτα που εγραφε.ηταν λαθος να ορμανε ολοι ξαφνικα να μπαινουν στο φορουμ μολις τον εβλεπαν για να δουν τι νεο θα τους πει.απο μαζικο φορουμ σε φασεις γινοταν το φορουμ του ενος.γιατι ολοι ψοφουσαν για ινσαηντ ινφορμεσιο.
λειτουργεις παρομοια οχι ως προς τον τροπο αλλα ως προς την ουσια της βλαβης που προκαλεις.απο τοτε που μπηκα ξανα στο τριπακι να ξαναγραψω ενοχληθηκα απο τους ρυθμους σουενοχληθηκα απο τους ρυθμους σου.αν εμπαινα για πρωτη φορα θα εβγαζα το συμπερασμα οτι προκειται για ενα φορουμ που εκανε μια μια μικρη παρεα ΠΑΟΚτσηδων και εισαι ο αρχηγος τους.αυτος που δινει το χαρακτηρα..θα σε κατηγορουσα για πατροναρισμα.για ηγεμονισμο.
υγ.επισης δεν εισαι ριψασπις οταν απορριπτεις κατι που σε βγαζει συχνα εκτος εαυτου.το ΠΑΟΚμανια δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.ενα φορουμ ΠΑΟΚτσηδων ειναι που μπορει να απαρτιζεται μονο απο μαλακες ΠΑΟΚτσηδες.η μονο απο γαμω τα ατομα η απο οτιδηποτε.ριψασπις εισαι οταν απορριψεις τον ΠΑΟΚ οχι το ΠΑΟΚμανια.
Από την σελίδα 426 του παρόντος topic, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, ώρα 01:28...

@barlow, έχεις δίκαιο, δεν έγραψες ότι δεν πονάω το forum και το ανακαλώ όπως το ζήτησες!!

Ψάχνω φυσικά ακόμα το post σου που μου γράφεις ότι "ακόμα δεν έχεις φύγει από δω μέσα γιατί δεν λές κακά λογάκια" και άλλα επιθετικά σχόλια και δεν το βρίσκω, αλλά όταν το βρω (ελπίζω να βρω λίγο χρόνο ακόμα σήμερα ή αύριο) θα το παραθέσω κι αυτό στο topic που γράφτηκε, μιας και δεν κατέχω πως να κάνω μεταφορές posts απ το ένα topic στο άλλο!! (Ας προβληματιστεί πλέον λίγο κάποιος που ισχυριζόταν παλαιότερα ότι έχω ένα αρκετά καλό "Know how" στον χειρισμό των υπολογιστών...)...

Ερώτηση: @barlow, αυτά που γράφεις με τα τονισμένα γράμματα εννοούν ότι πονάω το forum δηλαδή και θέλεις μήπως να ανακαλέσω κι αυτό που έγραψα ότι μου επιτέθηκες ευθέως?

Θέλω να ξέρεις πλέον, γιατί όπως έχεις δηλώσει προτιμάς τα ωμά λόγια, ότι πολλές φορές δεν απαντάω σε γραφόμενα σου, όχι γιατί σε έχω φυσικά σε ignore mode, αλλά πρώτον γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι απόψεις σου μου είναι πλέον εντελώς αδιάφορες και δεύτερον επειδή πονάω και το forum και τους λοιπούς συμφορουμίτες και δεν θέλω να δημιουργούνται ανούσιες αντιπαραθέσεις ή έστω και συμφωνίες μαζί σου, δίχως μάλιστα τελειωμό!! Η ουσία της σωστής με βάση μια κοινή λογική λειτουργίας με ενδιαφέρει μονάχα κι έτσι όσες αντιπαραθέσεις γίνονται γι αυτήν μονάχα θεωρώ ενδιαφέρουσες και αρκετές από αυτές προκαλούνται (δίχως την δική μου θέληση) από δικά μου γραφόμενα!!

Υ.Γ. 2...Εντελώς ενημερωτικά για όλους τους συμφορουμίτες αναφέρω ότι: Πριν περίπου 8-9 μήνες, είχα κάνει τον κόπο να ανοίξω προσωπικά ένα topic αντιπαραθέσεων (κάτι σαν το "κλουβί με τις τρελές" που ανέφερες κι εσύ πιο πάνω @barlow), έτσι ώστε να μεταφέρονται εκεί μέσα όλες οι αντιπαραθέσεις και να μην "σέρνονται" σε πολλά και διάφορα topics κουράζοντας πολλούς "μη τακτικούς" συμφορουμίτες και τους απλούς επισκέπτες-αναγνώστες του forum, αλλά οι moderators το θεώρησαν άχρηστο μάλλον και το κλείδωσαν!! Την αφορμή δε, για να κάνω όλο αυτό το εγχείρημα, την πήρα αρχικά από κάποιες ανούσιες πιθανά αντιπαραθέσεις που είχα εξ αρχής με τον @Ace & τον @Dimg4, τις οποίες εκείνοι δίχως κανέναν λόγο τραβολογούσαν ως εκεί που δεν πήγαινε, όπως φαίνεται καθαρά πλέον εδώ και μήνες και απ τα συνεχόμενα εναντίον μου γραφόμενα και των δυο τους!!

Υ.Γ. 3...@ Guitarman, σ ευχαριστώ για την φιλική παρότρυνση, την λαμβάνω υπ όψιν μου και σου απαντώ ότι: Απ το να ασχολούμαι εντελώς άσκοπα και να τρελαίνομαι αν είναι ή όχι θεωρία συνωμοσίας το ότι ο Gaston Rodrigez θα υπογράψει ή όχι στον Π.Α.Ο.Κ. ή στην Πενιαρόλ, την ομάδα της καρδιάς του :mrgreen: , τις σημερινές συζητήσεις σ αυτό το topic τις βρίσκω προσωπικά πολύ πιο ενδιαφέρουσες και μου είναι σχεδόν αδιάφορο αν πολλοί δεν θέλουν να τις παρακολουθήσουν αγνοώντας με!! Άλλωστε είναι στο σωστό topic, το οποίο για πολλούς είναι βαρετό και δεν μπαίνουν καν να διαβάσουν...Ελπίζω δε όσοι διαβάζουν να μην παραπονιούνται μονάχα για να παραπονιούνται ή για να βαρύνουν με τα σχόλια τους το κλίμα, στοχοποιώντας μάλιστα συγκεκριμένο/α άτομο/α...Να είσαι καλά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”