27. Mirosław Sznaucner

Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

πολυ καλος...αν ειχε και λιγες επιθετικες αρετες παραπανω το καλυτερο μπακ του πρωταθληματος,μεσα στους τρεις σιγουρα...πολυ εργατικος και αθορυβος...η καλυτερη μεταγραφη μας εκ των εσω μαζι με μαλεζα...ανανεωση τωρα...

:?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Για αλλη μια φορα η σταση σναουτσνερ ειχε αρκετους πελατες...
Ζω για την στιγμη που καποιος θα καταφερει να τον περασει στο ενας με εναν. :) :)

Κανονικα οταν ο αντιπαλος βλεπει μπροστα του τον μιρο η τον γκαρσια πρεπει να ψαχνει αλη μερια για να περασει
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Aπό τους ουσιαστικότερους συντελεστές της ως τώρα πορείας της ομάδας μας..
Σταθερότατος και ουσιώδης..
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Ανανέωση πότε θα τον κανουμε αυτόνα?
Ζαγοράκη ξυπνα σε λέω........
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Παιχταράς. Φέτος είναι πραγματικά σταθερότατος. Λογικά θα ανανενώσει...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ δεν φοβάμαι πως μπορεί να φύγει .. Είμαι σίγουρος ότι το μέγιστο που μπορεί να πιάσει και αυτό υπό προϋποθέσεις είναι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Για μένα αποκλείεται να τον θέλουν οι βαζελόγαυροι.
Ειδικά λοιπόν τώρα που ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει και βγαίνει σίγουρα Ευρώπη και φυσικά είναι βασικός, ενώ η ΑΕΚ είναι ένα ρδελομπού ο Μίρο θα υπογράψει και με τα δύο χέρια μάλιστα για ανανέωση.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μα μπορει να φυγει και για το εξωτερικο Γιανκο...

Ολος ο κοσμος βλεπει ΠΑΟΚ τωρα πια, μη γινει καμια στραβη και ψαχνομαστε επειτα...

Και δεν ειναι μονο ο Ολιβαρες που θα χασει τα μαλλια του...παιζετε και το δικο μου το σκαλπ...
8)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

«Θα δικαιώσουμε τον Κωστένογλου»

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

H επόμενη μέρα της εντός έδρας «γκέλας» του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αισιόδοξο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Πολωνός αμυντικός του «δικέφαλου» μίλησε στο «Goal» με αφορμή την ισοπαλία της Κυριακής, απάντησε στα όσα είπε για τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κωστένογλου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα από το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

- Μίροσλαβ, τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε ενώ δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις από κάθε άλλο παιχνίδι;

«Για να φτάσεις σε μια νίκη δεν μετράει πόσες φάσεις δημιουργείς, αλλά πόσες τελειώνεις σωστά. Ο Αστέρας έκανε ουσιαστικά μόνο ένα σουτ και σκόραρε, ενώ εμείς είχαμε πολλές περισσότερες αλλά μόνο μία την κάναμε γκολ. Πιέσαμε σωστά, είχαμε καλή ανάπτυξη, αλλά αποδείχθηκε πως αυτό δεν έφτανε. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα κάναμε σχεδόν διπλάσιες φάσεις από ό,τι με τον Θρασύβουλο. Στην Αθήνα κερδίσαμε και με τον Αστέρα μείναμε στην ισοπαλία».

- Ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιαστεί στο γήπεδο μέχρι τώρα εφαρμόζοντας αρκετά συστήματα. Πόσο εύκολο είναι να προσαρμόζεται ένας παίκτης στις εναλλαγές συστημάτων;

«Κάθε μέρα στις προπονήσεις δεν πάμε απλά για να περάσει η ώρα. Δουλεύουμε. Ο προπονητής είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Μπορεί να ήρθαν πολλοί παίκτες, όμως από την πρώτη μέρα μας εξήγησε τι θέλει και πώς πιστεύει ότι θα το πετύχουμε. Και με τον Ολυμπιακό, που χάσαμε, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια φαίνεται η νοοτροπία μας και η δουλειά που έγινε.

- Ο Νίκος Κωστένογλου είπε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντέξει την πίεση της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Ο ίδιος θεωρεί ότι θα αντέξετε. Εσύ τι πιστεύεις;

«Αν εξέφρασε αυτή την άποψη, τότε πιστεύω πως θα τον δικαιώσουμε. Είναι λογικό να θέλουν όλοι να κερδίσουν τον δεύτερο. Ομως πιστεύω πως μπορούμε να κρατηθούμε ψηλά, αν και ξέρω πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας».

- Από την 1η Ιανουαρίου θα έχεις δικαίωμα να υπογράψεις σε άλλη ομάδα. Τι σκέφτεσαι; Είναι ο ΠΑΟΚ η πρώτη σου επιλογή;

«Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Συζήτησα με τον Βρύζα πριν από ένα μήνα και του είπα τι θέλω. Περιμένω. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής, παίζω συχνά και αυτό είναι καλό διότι μπορεί να έρθουν προτάσεις και τότε θα πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1565422
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Steenage έγραψε: «Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Συζήτησα με τον Βρύζα πριν από ένα μήνα και του είπα τι θέλω. Περιμένω. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής, παίζω συχνά και αυτό είναι καλό διότι μπορεί να έρθουν προτάσεις και τότε θα πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου».

τάσεις φυγης ή μου φαινεται? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Τον μπουλο βρε τωρα γιατι τα πηρα ...
Ποτε δεν τον συμπαθησα αυτον τον παιχτη ...
Και οπως ειπα και πιο παλια σε κανα 2 ποστ μου ,ναι φετος παει πολυ καλα
αλλα αμυντικα μονο ...Ο ΠΑΟΚ για να κανει μεγαλο βημα
θελει ενα Full Back ...Να ανεβαινει και λιγο να κανει και
καμια σεντρα της προκοπης ...Πασα στα 2 μετρα δεν μπορει να δωσει σωστη ...
Και αμα παρατηρησετε καλα οταν κανει τα αραουτ που συνηθως αυτος τα κανει
παντα καθυστερει πολυ και παντα 8/10 την δινει σε αντιπαλο
Η γνωμη μου ειναι ετσι ?Δεν γουσταρω να κραζω παιχτες αλλα με αυτον δεν αντεχω στα ισα ...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Steenage αδερφε αν εχεις καλυτερους απο τον σναουτσνερ πες τους μου γιατι οσο και να προσπαθω δεν μπορω να βρω καλυτερη λυση στα λεφτα που παιρνει, είτε εντος, ειτε εκτος ομαδας μας....ψυχραιμια!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Στην ομαδα δεν εχουμε καλυτερο αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτεροι ...
Αμα παρατηρησες στο αρθρο λεει συζητησα με τον Βρυζα πριν ενα μηνα και τον ειπα τι θελω ...
Αρα μαλλον θα εννοει οτι τον ειπε "ναι θελω να συνεχισω "
αλλα ο Βρυζας και το επιτελειο δεν εχουν παρει ακομα αποφαση
για το αν θα ανανεωσουνε το συμβολαιο του ...
Ετσι καταλαβα εγω μπορει και να ναι αλλιως ...
Απλα βρε φιλε εμενα δεν με αρεσει σαν παιχτης και ειδα και αυτο που ειπε στο τελος και τα πηρα ...
Άβαταρ μέλους
purs

Δημοσίευση από purs »

καλος παικτης δε λεω :!:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αν οχι το καλύτερο μπακακι στην Ελλαδα ενας απο τους 3 καλύτερους σιγουρα.
και με ελάχιστες αποδοχές.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χθες πέρασε από το μαγαζί μου.
Απλός, φιλικός και προσιτός προς όλους όσοι θέλησαν να του μιλήσουν για την εξαιρετική πορεία..

Πέραν όλων των άλλων είναι και ένα από τα πιο ήσυχα παιδιά στην ομάδα..
Με φιλότιμο και πάθος εκεί όπου χρειάζεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”