Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Guitarman »

Η κάψα για ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ είναι αντιστρόφως ανάλογη του χρόνου που περνάς ακούγοντας ραδιοφωνατζήδες και στημένους στραβοστόμηδες...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Ευτυχώς δν εχω ακούσει κανένα τους ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Good for you να ουμ'.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Τόσο χάλια;;;
Λογικό ειναι να ενισχυθούν κ οι ανταγωνιστές μας...

Το θέμα ειναι ποια ομάδα θα δέσει καλύτερα κ ποια θα εχει κάνει τις καλύτερος επιλογές...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο Παναθηναικος εκανε καλες κινησεις
και η ΑΕΚ κατι κανει,αλλα υπολειπεται και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναικου,ομως δεν εχει ευρωπη

θελουμε φορ που να παιζει πλαγια και να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας μας!
και μεσοαμυντικο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

eorptol έγραψε:Αυτοί που το κόψανε και δεν βλέπουν ΠΑΟΚ καλά κάνανε vs 40 αλλά στις χαρές όμως δεν θα πρέπει και τοτε να ασχολούνται ούτε να βγαίνουν στα ραδια τότε ναι θα τους παραδεχτώ .....ας αφήσουν τους 18000 που γουστάρουν και όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν να πάνε λόγω απόστασης κλπ να χαίρονται και να λυπούνται για τον ΠΑΟΚ. .....ο ΠΑΟΚ θέλει αντοχές όταν τον επιλέγεις σαν ομάδα σου αυτό το ξέρεις δεν σε έκανε κανένας με το ζόρι ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να ήταν οι ΠΑΟΚτσήδες όπως εσύ και να είναι πιο παθιασμένοι στα δύσκολα. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τεράστιο το κομμάτι του κόσμου που έχει χαλαστεί να μην έχει τίτλο 31 χρόνια. Μεγάλη ομάδα είσαι και οφείλεις να το αποδεικνύεις που και που στο χόρτο. Ξέρω πολλούς να μου λένε: μόνο πίκρα αυτή η ομάδα βαρέθηκα. Δε μπορείς να τους αποκλείεις. Βασικά δε ζητούν αυτοί σαν τους γαύρους πρωτάθλημα κάθε χρόνο, αλλά σου λένε κάθε δεκαετία θέλω ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο να γουστάρω. Γιατί μόνο λύπες και όσες χαρές να έρχονται από Ευρώπη? Δεν έχουν όλοι το χρόνο να αναλύουν το γιατί έρχονται οι πίκρες, ούτε όλοι ξέρουν το βάθος της παράγκας. Τελευταία έκανα ένα φίλο μου να ξαναασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και σιχάθηκε από τη σαπίλα. Όταν του τα έλεγα, από μέσα του κρατούσε μια πισινή, ότι τα βλέπω όλα με ασπρόμαυρα γυαλιά. Όταν ασχολήθηκε όμως σιχαθηκε. Νούμερο 1 προτεραιότητα είναι σίγουρα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, αλλά και επιτέλους να πάρουμε ένα τίτλο. Δε μας παίρνει να χάσουμε τη φουρνιά οπαδών/φιλαθλων που περιέγραψα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανανεώσει τη μάζα των φιλάθλων του όχι μόνο μέσα από γαλούχηση από τους γονείς. Χρειάζονται και επιτυχίες, χρειάζονται και ήρωες. Εγώ μικρός ένιωσα το πρωτάθλημα το 85', αλλά πάλι κάτι ήταν αυτό. Έζησα λίγο Σκαρτάδο και μετά τον αγαπημένο μου Μαγκντί που έπαιζε για τη φανέλα.

Όπως σου είπα μακάρι όλοι να ήταν σαν εσένα, αλλά ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να μεγαλώσει, και το νέο γήπεδο να γίνει από 35,000 και πάνω και να γεμίζει. Αν πηγαίνουμε 18,000 καλύτερα να μειωθεί η χωριτηκότητα και να μη φαίνεται μισό. Από 42,000 που ήταν παλιά και γέμιζε αρκετές φορές φτάσανε στις 28,000. Μικραίνουμε και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Σε 1η φάση να πάμε ξανά την Τούμπα να γεμίζει 35,000 (όχι μόνο στο παιχνίδι της χρονιάς). Δε μπορείς να πεις στον άλλον ή γίνε άρρωστος ΠΑΟΚτσής ή γίνε άλλη ομάδα. Πρέπει να αγκαλιάσουμε και τους φιλάθλους. Αν πας μια φορά στο γήπεδο γίνεσαι αρρωστάκι. έτι έγινα και εγώ από φίλαθλος οπαδός. Ας τους προσεγγίσουμε πρώτα με μια επιτυχία. Την κοπέλα μου (από Νότια Ελλάδα) την ειχα πάει 1η φορά γήπεδο στο 4-1 με βάζελο, τότε που τους κάναμε fair play με τον ΑΑ. Αμέσως έγινε ΠΑΟΚ. Με τα λόγια δε γίνεσαι ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να το αποδεικνύεις και με επιτυχίες. Δεν ξεχνώ πόσοι γίνανε ΠΑΟΚ με τα 2 κύπελλα του 2001, 2003 και ειδικά με το 1ο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν νομίζω για φέτος κανείς να υπολογίζει την αεκ για πρωτάθλημα. Έκανε ανύπαρκτες κινήσεις. Τη βλεπω χειρότερη από πέρυσι και ούτε θα έχει την ίδια υπομονή ο κόσμος της. Αυτό που κάνετε μερικοί όμως με το βάζελο δεν είναι σωστό. Το να κρίνεις σε σωστή βάση δεν είναι κακό. Αυτή τη στιγμή υπερέχουμε στην τετράδα της άμυνας που θα είναι η καλυτερη του πρωταθλήματος. Έχει και ταχύτητα και δέσιμο. Στο κέντρο υπάρχει ερωτηματικό. Ο Κάνιας δεν ξέρουμε που θα φτάσει. Είναι καλός παίκτης και ευτυχώς φαίνεται παίκτης ομάδας. Πήραμε δεκάρι που ξέρει μπάλα, αλλά πάλι ερωτηματικό για τη φυσική κατάσταση. Αν ο βάζελος εκεί πάρει τον Μποκού, άστα να πάνε - δε σταματιέται η επίθεση, γιατί στακάρουν τα χαρακτηριστικά τους επικίνδυνα. Έχουν πάρα πολύ δύναμη (physically) στην επίθεση. Τους βγήκε μια χαρά ο Γουακάσο, που είναι ένα κοντό θηρίο, όχι φόβητρο ποιοτικά, αλλά μέχρι και αυτός τους βγήκε. Μετά ο Ιμπάρμπο είναι παίκτης που σε παίρνει παραμάζωμα. Πάλι η γνώμη μου είναι ότι ο Μποκού είναι άλλο επίπεδο. Είναι ασταμάτητος. Ελπίζω να χαλάσει η μεταγρφή του.

Τώρα για εμάς, αν ο βάζελος καταφέρει να πάρει τους παίκτες που ακούγονται, μπορούμε να το πάρουμε, αλλά χρειάζεται αναβάθμιση με 2 παικταράδες (6 & φορ). Αυτή είναι η αλήθεια. Έχουμε ομάδα μαμάτη, όλοι το λένε και όλοι οι προπονητές. Δεν παίζουμε όμως μόνοι μας στο πρωτάθλημα. Παίζουν και οι ανταγωιστές. Φυσικά πρέπει να ενωθούμε και να στηρίξουμε την ομάδα ακόμη και αν δεν πάρουμε κανένα παίκτη. Δε χωράει γκρίνια & μουρμούρα στο γήπεδο φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

το 100% του κοσμου εχει χαλαστει με τον τιτλο που δεν πηραμε τα τελεταια 31 χρονια αλλα δεν φταιει μονο αυτο. Οταν περασανε Μπατατουδηδες και Γουμενοι, οταν απαξιωσανε οι ιδιοι τον ΠΑΟΚ δεν μας φταιει κανενας που δημιουργουνται γενιτσαροι.

Δυστυχως ή ευτυχως μονο οι επιτυχιες μπορουν να τραβηξουν τα παιδιακια που αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα λιγο πιο αθωα. Ευτυχως επι Ζ πηραμε λιγο τα πανω μας και τωρα μενει η σπιθα που θα γινει κατι καλο.

Αλλα οτι θα χασουμε οπαδους επειδη δεν θα παρουμε το πρωταθλημα 2016-2017 δεν μπορω να το δεχτω, δεν χωρα στη λογικη μου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν το πάρει ο γαύρος δε χάνεις οπαδούς. Αν το πάρει ο βάζελος χάνεις και μάλιστα πολλούς. Θέλεις να σε θυμίσω πόσους χάσαμε από την αεκ του Μπάγιεβιτς τότε? Εγώ τους είχα συμμαθητές και την έζησα την περίοδο. Υπάρχουν πολλοί που ψάνουν την εναλλακτική ομάδα που πολεμάει με πράξεις το κατεστημένο. Η προπαγάνδα και το σπρώξιμο από τα ΜΜΕ του βάζελου είναι γνωστό και δεδομένο. Θα το παρουσιάσουν σαν άθλος και γροθιά στο κατεστημένο. Πάρα πολλά παιδάκια θα γίνουν βαζελάκια στη Βόρεια Ελλάδα. Αν το πάρουμε εμείς, τότε θα καταλάβεις το τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο έρυσμα. 1 πρωτάθλημα μόνο χρειάζεται. Χαμός θα γίνει στη Β. Ελλάδα και μέχρι στην Αθήνα θα γίνουν πολλοί ΠΑΟΚ. Αν πάρουμε πρωτάθλημα θα μιλάμε για μια χρονιά που το γήπεδο θα είναι τίγκα σε κάθε αγώνα. ΠΑΟΚ πρωταθλητής ξεκινώντας από το άδικο -3 είναι σοκαριστικό νέο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ στο κύπελλο το 2001 έγινα πάντως
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προσωπικά άνθρωπο να αλλάζει ομάδα, έναν ξέρω κι αυτός χάνει λίγο. Τον άφησα στα 25 του Αριανό και τον ξαναπέτυχα στα 28 ΠΑΟΚτσή άρρωστο.

Να, στο σταυρό που σας κάνω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Χαχαχα

Ε κοίτα, εγώ 6 ήμουν. Ε σε εκείνη την ηλικία αλλάζεις πιστεύω
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Φίλε vs40, σε βρίσκω λίγο απαισιόδοξο.

Δεν τρέφω αυταπάτες για τα κέντρα αποφάσεων, όμως το πανηγύρι που έχει στηθεί δεν μπορεί να επαναληφθεί. Δεν αντέχει ο κόσμος νέα εο. Οι διαπλεκόμενοι στιλ μητσοτάκη (αν βγει), θα το σκεφτούν πολύ να ξαναστήσουν τέτοιου μεγέθους διαπλοκή. Και υπάρχει μια ευκαιρία εφόσον βγει ο Γραμμένος, να μπουν κάποια στεγανά - όποια μπορούν να μπουν - ώστε να μειωθούν κατά πολύ οι δυνατότητες αλλοίωσης αποτελεσμάτων.
Ας μην ξεχνάμε και τον μελισσανίδη, ο οποίος δεν είναι άγιος όπως ο Ιβάν και δεν πρόκειται να ανεχθεί στησίματα όπως τα ανέχονταν τα ανδρείκελα της κούλας μετά τον Ντέμη.
Επίσης ο Μίχελ δεν είναι Τζακ. Κράτα το αυτό για το μέλλον.

Αγωνιστικά, ένας παίκτης δεν δίνει πρωτάθλημα. Κάτσε να τον δούμε στο χόρτο τον Εμποκού και το βάζελο γενικώς και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Εγώ πιστεύω ότι αν η δική μας ομάδα έχει νοοτροπία νικητή, είναι ασταμάτητη.

Για τον κόσμο που λες, έχεις αρκετό δίκιο. Είναι πάντως μεγάλη κουβέντα. Για αρχή, εγώ θα ήθελα να φωνάζει και πάλι ΟΛΟ το γήπεδο. Μετά όλα γίνονται.

ΥΓ Απορώ που απορείτε για τα 15 εκ για Πουλίδο. Ο άνθρωπος έκανε brand name με τη συμμετοχή του στη σουβλακερί. Λίγο είναι να έχεις συμπαίκτη τον μάντζιο; :twisted:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μακάρι φίλε Stalker να μη ξαναδούμε ΕΟ. Βασικά δεν πρέπει να το ανεχτούμε. Εγω τα έχω πάρει πολύ και σκοτεινιάζει το μυαλό μου με την κατάσταση. Πέρυσι είχα θωλώσει με αυτά που γίνανε στο κύπελλο με γαύρο και ήθελα ανεξάρτητη Β.Ελλάδα. Η αδικία έχει ξεφύγει και είναι μαζεμένη από χρόνια. Ειδικά τρελάθηκα όταν διάβαζα γαύρους να πιστεύουν ότι αδικηθηκαν στον ημιτελικό, και ότι είμαστε κομπλεξικοί γκρινιάρηδες κ.α. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Θα χρειαστούν σοβαροί αγώνες νομίζω για να φέρουμε την ισονομία και στο μέλλον. Αν έρθει ο Μητσοτάκης ετοιμαστείτε για επικές καφρίλες. Θα μας βγάζουν παντού τρελούς. Εδώ σήμερα με τον Υπουργό μαζί μας, πάλι τα ΜΜε μας βγάζουν τρελούς και μαζί τον Υπουργό. Σκέψου τι θα γίνει όταν η κυβέρνηση θα είναι ένα με το σύστημα-σαπίλα. Δυστυχώς αναίμακτες επαναστάσεις δεν υφίστανται. Μου κάνει εντύπωση πόσο πόλεμο τρώει ο Σαββίδης από τα ΜΜΕ που είναι εθνικός ευεργέτης από τους λίγους στην Ελλάδα. Προτιμούν να μην πάρει κανείς άδεια για τηλεοπτικό σταθμό, φτάνει να μην πάρει ο Ιβάν. Θα δούμε επικά πράγματα με την επόμενη κυβέρνηση στο ποδόσφαιρο, αν δεν τους δείξουμε ότι θα τους φάμε τα λαρύγγια. Στο κύπελλο του 2001, αν η ατμόσφαιρα δεν ήταν του στιλ δε φεύγετε ζωντανοί, δεν πρόκειται να μας αφήνανε να το πάρουμε. Τους αναγκάσαμε και το πήραμε με το πολεμικό πάθος μας και για αυτό εκείνος ο τίτλος έκανε πολλά νέα ΠΑΟΚτσάκια.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Asimos έγραψε:Προσωπικά άνθρωπο να αλλάζει ομάδα, έναν ξέρω κι αυτός χάνει λίγο. Τον άφησα στα 25 του Αριανό και τον ξαναπέτυχα στα 28 ΠΑΟΚτσή άρρωστο.

Να, στο σταυρό που σας κάνω.
Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”