Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Guitarman »

Αν θυμάμαι σωστά πριν λίγο καιρό ο Εις ειχε μόνος του αναφέρει πως είχε κάποιες σοβαρές προσωπικές αναποδιές τον τελευταίο καιρό (αν κάνω λάθος Εις ζητώ συγγνώμη και θα σβήσω το ποστ). Εάν είναι έτσι, πως περιμένουμε να έχει ο άνθρωπος ψυχραιμία? Αν και πολλές φορές διαφωνώ με αυτά που γράφει και με τον τρόπο που τα γράφει, θεωρώ πως οι μοντς θα μπορούσαν να τον προστατέψουν λίγο παραπάνω συνυπολογίζοντας και όλες τις άλλες γνωστές παραμέτρους της περίπτωσης.

@Εις, αν χαλιέσαι τόσο πολύ ρε φίλε γιατί μπαίνεις? Και γιατί νοιώθεις ότι πρέπει να απαντάς σε όλους όσοι σε προβοκάρουν? Δεν είναι δυνατόν να τα πηγαίνουμε καλά με όλους (ουτε ολόκληρος παπάς δεν μπορεί!). Απλά προσπέρνα μετικά ποστ. Δεν θα άλλάξει η ζωή σου ;)

Φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εης το δικιο σου το βρηκες?οχι υποθετω.αυτο που εψαχνες εσυ τουλαχιστον.
πες οτι δεν εχεις διπλο λογαριασμο κ οτι γουσταρεις ιβαν κ ιβιτς κ τελος.
πως να σταθει η κατηγορια μετα.
ολοι εχουμε τα δειγματα μας εδω μεσα.δε θα επηρεαστει η γνωμη τοσο ραγδαια απο μια αντιπαραθεση.μη μασας.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τι σταματάω εδώ γιατί και άκρη δεν βγαίνει και κουράστηκα με κάνει ψυχογραφημα ο ένας και ο άλλος .Barlow και prist και κιθαριστα ευχαριστώ για την κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Εης

αν κ διαφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις, εκτιμώ την αγάπη σου για την ομάδα κ την αγωνία που βγάζεις για το καλύτερο...
Φιλικά προτείνω να πας παρακάτω...έχουμε μια νέα σεζόν γεμάτη όνειρα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ace, είναι ψέματα ότι έβριζες την ΠΑΕ (Και μοντς αλλά άστο αυτό) με τον άλλον λογαριασμό; Γιατί και ο ντεσπε σε παρελθοντικο χρόνο δε μίλησε;

Το μπαν δε το έφαγες μόνο για το βουλωσε το, είπες κάτι ακόμα που δε θυμάμαι τώρα (νομίζω) και συνέχισες να ασχολείσαι με το τι κακοί οι μοντ που εσένα θα τιμωρήσουν και Όχι το γκοραν κτλ

Θες να συνεχίσεις να λες ότι σε τιμωρούμε άδικα; Θες να συνεχίσεις να λες ότι έχουμε παιδιά και αποπαίδια; Ευχαρίστως να σε βγάλω αληθινό φίλε, γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τι κακοί είμαστε

Ούτε κλαψιαρη σε λέω. Λέω ότι αυτό που κάνεις είναι κλαψα, αυτό το συνεχές "δε με θέλετε εδώ μέσα"

Και τα μου είπαν μη μιλάω γιατί γύρισα από μόνιμο πάνε ΞΕΚΆΘΑΡΑ και ΜΌΝΟ στο θέμα "κολλήματος" με την πάρτη σου και αν σε θέλουμε η όχι εδώ μέσα

Αν δε καταλαβαίνεις δε πειράζει, συνέχισε να λες πως σε λέμε ανισορροπο και χαζό...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχοντας διαβάσει μαζεμένα προ ολίγου όλα τα παραπάνω σχόλια του topic των τελευταίων σελίδων και επειδή υπάρχει αναφορά στον @Δημήτρης17, θέλω να ενημερώσω ότι ο @Δημήτρης17 επικοινώνησε in private μαζί μου και με ενημέρωσε ότι έχει μπαναριστεί από την Πέμπτη νωρίς το βραδάκι, πριν τον αγώνα με την Ντινάμο Τιφλίδας στην Τούμπα, μέχρι την 1 Μαΐου 2017!!!!

Τονίζω ότι όσα ακολουθούν δεν γράφονται βέβαια με καμία προτροπή του Δημήτρη, αλλά κατόπιν προσωπικής μου απόφασης!!!!

Απευθύνομαι λοιπόν προς όλους τους moderators, όσους γνωρίζουν κάτι επί του θέματος, ρωτώντας:

1...Αληθεύει ότι ο @Δημήτρης17 έχει "τιμωρηθεί" με μπαν έως την 1 Μαΐου 2017?

2...Εάν αληθεύει, για ποιον λόγο δεν κοινοποιήθηκε η εν λόγω "τιμωρία" και ο λόγος της έως σήμερα?

Όσο για τους υπόλοιπους συμφορουμίτες, εκτιμώ ότι εφ όσον κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει, σωστότερο θα ήταν για όλους μας να μην τον σχολιάζουμε πλέον...

Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις στα ερωτήματα 1 και 2 να είναι αριθμημένες, απλές και κατανοητές όσο γίνεται και ευχαριστώ εκ των προτέρων γι αυτό._
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αληθεύει, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κοινοποιούνται τα μπαν, όπως και δεν γίνεται πάρα πολύ συχνά

Ο λόγος είναι γνωστός πάντως
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ότι έγινε έγινε ,έχεις δίκιο και συνεχίζω την χαζή ζωούλα μου.Η ζωή συνεχίζεται και όλα καλα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Nothu, γιατί έτσι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ace79grpaok έγραψε:Ότι έγινε έγινε ,έχεις δίκιο και συνεχίζω την χαζή ζωούλα μου.Η ζωή συνεχίζεται και όλα καλα
Ειδες τι ωραια που ειναι η ζωη?
Παντως οποιος θελει να νοιωσει την αξια της,μπορει να παει σε ενα νοσοκομειο
και να δει τι γινεται.
Εννοειται απο περιεργεια και οχι με θεμα δικου του ανθρωπου,οπως ετυχε σ' εμενα.

Θα αναθεωρησει πολλα πραγματα που τα θεωρει ουσιωδη,ενω στην πραγματικοτητα ειναι,να 'χαμε να λεμε.

Παντως καλο ειναι σ' αυτους που επανειλλημενα ριχνουν λαδι στην φωτια
καποιος να τους τραβηξει λιγο τ' αυτια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

barlow4 έγραψε:εδω γενικα επικρατει μια υπερβολικη ευθιξια.εγω προσωπικα δεν την καταλαβαινω.ολοι θιγονται πολυ.γιατι ετσι ρε παιδι μου..

Τι εννοείς "ολοι θιγονται πολυ";; Τι γενίκευση ήταν τώρα αυτή;; Περιλαμβάνεις και εμένα;;; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή, τι είναι αυτά τα πράγματα;!! Πού είναι οι mods τέλος πάντων;
Σε είπα δηλαδή εγώ κάτι για τον Νίκο Κωνσταντινίδη; Έπρεπε να με προσβάλλεις έτσι και να με πεις εύθικτο; Do us the favor...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για να κάνω το παράπονο μου πάτερ, το γραφικός έχει ειπωθεί πολλάκις για τον Γρηγόρη μα δε ζήτησες τράβηγμα αυτιών...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

RoMaN έγραψε:Επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά, ο spyretto έφαγε μόνιμο ban.
Από τις 4 Αυγούστου 2016, μόλις 23 μέρες πριν δηλαδή, στην σελίδα 423 του παρόντος topic...

@Pgetsos...
1...Αυτό το μπαν, παραδείγματος χάριν, γιατί ανακοινώθηκε και μάλιστα γράφοντας "επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά"?

2...Οι κανόνες που διέπουν το forum που υπάρχουν για να τους ρίξουμε μια ματιά?

Υ.Γ. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι ότι: Η ανακοίνωση του μπαναρίσματος του οποιουδήποτε συμφορουμίτη, για όποιο χρονικό διάστημα μάλιστα ισχύει, σε ξεχωριστό μάλιστα ενός moderator post (όπως ακριβώς το παραπάνω παρατιθέμενο), θα ειδοποιούσε πιθανά αρκετό κόσμο εδώ μέσα (ειδικά δε όσους δεν μπαίνουν να γράψουν σε καθημερινή βάση) ότι λείπει κάποιος και θα προστάτευε τον χ,ψ μπαναρισμένο συμφορουμίτη από μεταγενέστερες, ίσως υπερβολικές και πιθανά άστοχες αναφορές στο άτομο του για όσο "λείπει"!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αυτό είναι κάτι που έκανε ο Ρομαν. Μπορώ να σου πω και για μπόλικα άλλα διαρκείας η μόνιμα για τα οποία δεν ενημερώσαμε ποτέ και επιμένω πως δε βρίσκω τον λόγο, αν θέλει o μοντ που το έριξε το ανακοινώνει, απλά πράγματα

Εξάλλου, έτσι μας είπαν να λέμε, μη τα λες σε μένα :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ήταν κάτι που έκανα από μόνος μου, μετά από μια βραδιά που γινόταν χαμός και είχα διώξει 2-3 άτομα και I had to keep track για να μη χάνω τον μπούσουλα. Δεν είχα ενημερώσει τους mods, ενώ συνήθως δίνουμε μια απλή αναφορά ο ένας στον άλλον. Αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”