Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Σιμπα συμφωνω γιατι νομιζω το μεγαλύτερο προβλημα της 11 Αδας μπροςτα ειναι ο κλαους οποτε φοροεξτρεμ ....
Αν το πανε ζεστά πολυ κ φέρουν καναν στοχ η τον αλλον απο Βοσνία τον μικρο καλοδεχούμενο φυσικα
Αν το πανε ζεστά πολυ κ φέρουν καναν στοχ η τον αλλον απο Βοσνία τον μικρο καλοδεχούμενο φυσικα
Ακόμα και αν όλα τα αν και τα θα σινιγορουσαν υπέρ μας Δυστυχώς δεν βλέπω τον τρόπο να πείσεις έναν ποδοσφαιριστή σε τέτοια ηλικία και με τέτοια χρηματιστηριακή αξία να έρθει στην μαρινολινγκα .
Όπως και να έχει του ζαιρη του βγάζω το καπέλο αν μη τι άλλο είναι ειλικρινής Π.Α.Ο.Κ κσης.
Εγώ συνεχίζω να ονειρεύομαι τον ezequiel όπως και πριν από Χρόνια που είχα φαΐ τα λυσακα μου με τον alavaro και αυτός κατέληξε τελικά στην πλατιά .
Εύχομαι να μην το ξαναζήσω έκανα μια εβδομάδα να το χωνέψω.
Sent from my S55 using Tapatalk
Όπως και να έχει του ζαιρη του βγάζω το καπέλο αν μη τι άλλο είναι ειλικρινής Π.Α.Ο.Κ κσης.
Εγώ συνεχίζω να ονειρεύομαι τον ezequiel όπως και πριν από Χρόνια που είχα φαΐ τα λυσακα μου με τον alavaro και αυτός κατέληξε τελικά στην πλατιά .
Εύχομαι να μην το ξαναζήσω έκανα μια εβδομάδα να το χωνέψω.
Sent from my S55 using Tapatalk
Εκτος αν εχουν διαπιστωσει πως πιο ευκολα θα βρουν καλο εξτρεμ παρα καλο φορ και παμε σε σεναριο τζαλμα φορ (τον οποιο εχω κοψει καπως χασογκολη
)!

Θετικό που το προσπαθούμε αν μη τι αλλο αν κ για μενα φορ που να παιζει κ εξτρεμ κ οχι το ανάποδο , φυσικα αν βρεις ευκαιρία την τσιμπάς
Ωραιο ο Ζαΐρης παντως με υπογραφή το γραφει κ οχι να χαμε να λεγαμε διαρροές του κωλου
Υγ γκοσπι ναι
κ εχει χαρακτηριστικά φορ , δεν του παίρνεις ευκολα μπαλα τη σπάει καλα κ με πλατη
Ωραιο ο Ζαΐρης παντως με υπογραφή το γραφει κ οχι να χαμε να λεγαμε διαρροές του κωλου
Υγ γκοσπι ναι

Και παρολο που εχει το ενας με εναν δεν κανει τραβηγμενες προσπαθειες αλλα προσπαθει να παιζει εξυπνα και γρηγορα!
Σουλειμανι , μαικον, Ισλανδός , μπομπαντογια , αρι , μαντζιο ,στοχ + ντεβιτς
ρε συ Μανι μηπως ειναι καπως πολλα τα 6 φορ σε μια ομαδα?λεω τωρα εγω ρε φιλε... 

Τους δίνω επιλογές
Μην πουν οτι τους περιορίζω

Μην πουν οτι τους περιορίζω
Tο δικό σου απλά δεν το είχα δει, οπότε τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι περιττά και λανθασμένα συμπεράσματα!obanebane έγραψε:goran 64 έγραψε:Μπάνε, είδες πουθενά να γράψω ότι ο Μπερμπάτοφ πήρε 2 ή 3 εκατομμύρια και μάλιστα να το θεωρώ και να το πλασάρω ως θέσφατο ή ως επιχείρημα πάνω σε μία συζήτηση, ώστε να χρειάζεται να το αποδείξω κιόλας?
Τα ρεπορτΑΡΔ αυτά λέγανε πέρυσι και καμαρώναμε όλοι σαν γύφτικα σκεπάρνια ακριβώς μάλιστα γι αυτόν τον λόγο, δεν είναι έτσι? Οπότε, αφού το πίστευα 11 μήνες από τότε δίχως αποδείξεις, γιατί να το απορρίψω τώρα επίσης δίχως αποδείξεις?
Η ουσία του όλου θέματος είναι ότι, επειδή το forum αποτελεί μια κύρια μορφή ενημέρωσης πολλών συνοπαδών μας, πρέπει όταν με τα γραφόμενα μας αντικρούουμε κάτι που είχαμε όλοι παραδεχθεί ότι ισχύει στο παρελθόν, να προσκομίζουμε τις ανάλογες αποδείξεις, λάθος κάνω?
Χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις λοιπόν, προσωπικά θα το θεωρώ ανακρίβεια όποτε συμβαίνει!
Υ.Γ. Στις business υπάρχει και η χασούρα μέσα στο παιχνίδι!!
Δηλαδη για να καταλαβω,παραθεσες και ζητησες απο τον odi να σου αποδειξει οτι πηρε 650 ο Βουλγαρος μονο και μονο γιατι εγραψε συγκεκριμενο ποσο;
Απο εμενα ας πουμε που ξεκινησα την κουβεντα (γραφοντας οτι ο Μπερμπατοφ δεν πηρε οσα νομιζουν οι περισσοτεροι) απο την οποια πηρε αφορμη ο odi να γραψει το συγκεκριμενο ποσο,δε ζητας εξηγησεις;
Το μαμησαμε και ψοφησε,αστο ρε goran δεν υπαρχει λογος,κουραζουμε και τους υπολοιπους με ανουσια πραγματα.
Εχει πεσει γκρινια τελευταια γιατι οι αντιπαλοι ενισχυονται και εμεις ενω εχουμε λεφτα δε μπορουμε να κλεισουμε το μεγαλυτερο κενο του ροστερ.
Αυτο φταιει και ειμαστε ολοι στη τσιτα.
Προσωπικά δεν στοχοποιώ κανέναν, ορισμένες μόνο φορές κάποιους ατυχείς τρόπους επικοινωνίας!
Επίσης δεν είμαι καθόλου μα καθόλου στην τσίτα γιατί ούτε τους αντιπάλους μας βλέπω να ενισχύονται ούτε εμάς να μην μπορούμε να κλείσουμε το μεγαλύτερο κενό του ρόστερ μας!
Επειδή φέτος είναι μακράν η καλύτερη χρονιά από πλευράς προγραμματισμού και μεταγραφών, αλλά και για πολλά άλλα θέματα της ομάδας μετά το 2008-2009 τουλάχιστον, είμαι ηρεμότατος θαυμάζοντας καθημερινά το "κέντημα" του δίδυμου Ίβιτς-Μίχελ και πάρα πολύ αισιόδοξος εν όψει της σεζόν!!
Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν είχαν μπει στην μέση την τελευταία στιγμή και στο πούστικο οι παραλήδες Κινέζοι για τον Ματέους, το ρόστερ μας θα είχε ολοκληρωθεί με τον ερχομό του Βαρέλα, εδώ και έναν μήνα δηλαδή!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας δωσω και εγω μια επιπλεον επιλογη!
εχει και καλα στημενα!
https://www.youtube.com/watch?v=C2FiIwsUDmg
εχει και καλα στημενα!
https://www.youtube.com/watch?v=C2FiIwsUDmg
- Μπαρκαρούτσος
Σε ίδια ηλικία και στο παρά πέντε, ο Garcia είχε δεχτεί πρόταση από τον γαύρο και φυσικά αρνήθηκε, γιατί είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Π.Α.Ο.Κ.!
Ε, δεν είναι όλοι Garcia...
Λέω για το τελευταίο που λες για τους Κινέζους, Goran..
Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και με Contreras ή/και με Muslimovic..
Ε, δεν είναι όλοι Garcia...
Λέω για το τελευταίο που λες για τους Κινέζους, Goran..
Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και με Contreras ή/και με Muslimovic..

Αντε ας παρουμε φορακλα γιατι θα σκάσουμε
ρομαν νομιζω ο γκαρσια ηρθε στα 31 και οχι στα 33, δλδ σε ακομη καλυτερη ηλικια!
Βασικα φερτε μου εναν κονσεισαο και ας παιξω με φορ τζαλμα!