Kostas_Peraia4 έγραψε:
Προτεινω αναβαθμιση του Che σε gold member![]()
![]()
μανιακε τα καταφερα
να δω εσενα με τα λιμα που εχει αναλαβει
κωστα γματο μετα τους μπλε κοκκινους θα εχουμε και εναν χρυσο
Kostas_Peraia4 έγραψε:
Προτεινω αναβαθμιση του Che σε gold member![]()
![]()
paokovios1974 έγραψε:Ρε παιδια θα σκασω.
Απο χθες το βραδι ενας φιλος καρδιακος λιγο μετα το τελος του αγωνα με πηρε τηλεφωνο και πιασαμε την κουβεντα.
Σε καποια στιγμη αναποφεκτα η συζητηση πηγε στα μεταγραφικα.
Μου ειπε οτι εμαθε κατι χωρις να θελει να μου πει απο που και απο ποιον,αφορουσε το υποτιθεμενο ταξιδι του Ιβιτς μαζι με τον Μιχελ.
Ο λογος οπως μου ειπε ειναι οτι "αυτος" που πανε να ψησουν μιλαει σερβοκροατικα και οτι ο ιβιτς μπορει να συνενοηθει μαζι του.
Ειναι τεραστιο ονομα σχετικα ανενεργος την περασμενη χρονια,ελαχιστα παιχνιδια βασικος στα περισσοτερα που επαιξε μπηκε ως αλλαγη.
Ενταξει 99,9% δεν ισχυει αλλα ξυπνησα σημερα και βλεπω δημοσιευση για κονοπλιανκα και σκεφτηκα, μηπως οντως χτυπαμε κατι τοσο τρανταχτο.
Γιατι περι τετοιου προκειτε.
Μην μου ζητησετε να σας αποκαλυψω δεν προκειτε να πω κατι τωρα.
31 αυγουστου οτι θελετε.
Επισης επαναλαμβανω οτι λογικα δεν μπορει να ισχυει απλως θα ειναι πολυ ωραια να στοχευουμε ψηλα.
Λογικα κατι πολυ ομορφο θα μας κατσει.
Το ενδιαφερον ειναι υπαρκτο.δυσκολο βεβαια να γινει ο γαμος.το θεμα ειναι να αποκτηθει φορ.paokovios1974 έγραψε:Παντως μεγαλη εντυπωση μου προκαλει οτι ολοκληρη μερα δεν διαψευτηκε η ειδηση περι κονοπλιανκα.
Δημιουργουντε προσδοκιες ρε γμτ οταν αιωρουνται τετοια ονοματα στο ρεπορταζ της ομαδας μας.
Τι να πω μακαρι.
Στο κατω κατω ο Σαββιδης καποια στιγμη θα επιδιωξει να κανει την μεγαλυτερη μεταγραφη χρηματικα στην ιστορια του Π.Α.Ο.Κ.
Αν οχι τωρα ποτε.
che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Ρε παιδια θα σκασω.
Απο χθες το βραδι ενας φιλος καρδιακος λιγο μετα το τελος του αγωνα με πηρε τηλεφωνο και πιασαμε την κουβεντα.
Σε καποια στιγμη αναποφεκτα η συζητηση πηγε στα μεταγραφικα.
Μου ειπε οτι εμαθε κατι χωρις να θελει να μου πει απο που και απο ποιον,αφορουσε το υποτιθεμενο ταξιδι του Ιβιτς μαζι με τον Μιχελ.
Ο λογος οπως μου ειπε ειναι οτι "αυτος" που πανε να ψησουν μιλαει σερβοκροατικα και οτι ο ιβιτς μπορει να συνενοηθει μαζι του.
Ειναι τεραστιο ονομα σχετικα ανενεργος την περασμενη χρονια,ελαχιστα παιχνιδια βασικος στα περισσοτερα που επαιξε μπηκε ως αλλαγη.
Ενταξει 99,9% δεν ισχυει αλλα ξυπνησα σημερα και βλεπω δημοσιευση για κονοπλιανκα και σκεφτηκα, μηπως οντως χτυπαμε κατι τοσο τρανταχτο.
Γιατι περι τετοιου προκειτε.
Μην μου ζητησετε να σας αποκαλυψω δεν προκειτε να πω κατι τωρα.
31 αυγουστου οτι θελετε.
Επισης επαναλαμβανω οτι λογικα δεν μπορει να ισχυει απλως θα ειναι πολυ ωραια να στοχευουμε ψηλα.
Λογικα κατι πολυ ομορφο θα μας κατσει.
αν ειναι αυτος που φωτογραφιζεις θα ερθω με τα ποδια να τον υποδεχτω
![]()
![]()
Για μενα το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα στοχευουμε τοσο Ψηλα.sourmenetes έγραψε:Το ενδιαφερον ειναι υπαρκτο.δυσκολο βεβαια να γινει ο γαμος.το θεμα ειναι να αποκτηθει φορ.paokovios1974 έγραψε:Παντως μεγαλη εντυπωση μου προκαλει οτι ολοκληρη μερα δεν διαψευτηκε η ειδηση περι κονοπλιανκα.
Δημιουργουντε προσδοκιες ρε γμτ οταν αιωρουνται τετοια ονοματα στο ρεπορταζ της ομαδας μας.
Τι να πω μακαρι.
Στο κατω κατω ο Σαββιδης καποια στιγμη θα επιδιωξει να κανει την μεγαλυτερη μεταγραφη χρηματικα στην ιστορια του Π.Α.Ο.Κ.
Αν οχι τωρα ποτε.