Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Τζαλμα Κάμπος θα πάει κορυφή αν πάρουμε εξτρεμ
-
mbison
O ΚΠ ειναι καλος χαρακτηρας?
Επιμενω θελω τον Γκαρυ βασικο. Ισαξιο του Λουκας τον εχω
Επιμενω θελω τον Γκαρυ βασικο. Ισαξιο του Λουκας τον εχω
pgetsos έγραψε:Απο Ελλαδα τι εχουμε; Να αποδυναμωσουμε και κανα αντιπαλο![]()
Φερτε κανα Ανσαριφαντ ρε για 1η αλλαγη![]()
Σωστός...
Μπας και τον αφήσουμε πιο εύκολα πίσω του χρόνου στην συνδιεκδίκηση της 4ης θέσης τον πάνθηρα της Ν. Σμύρνης, γιατί αν τυχόν πάρει και Τζιώλη, χλωμούς μας κόβω...
- sourmenetes
- Moderator
Obane γιατι ανακυκλωνουμε την ιδια κουβεντα.;;για σενα ο λουκας ειναι παιχταρας για αλλους οχι.obanebane έγραψε:Εσυ θεωρεις οτι παρεξηγηθηκα;che4 έγραψε:obanebane έγραψε:Οτι πεις,σιγα μη σου χαλασω χατιρι,αλλωστε τα επιχειρηματα σου ειναι αποστομοτικα.
Μη τρελαθουμε κιολας.
Μπανε σου κανω παράθεση σαυτο το ποστ και οχι σαυτο που έγραψες
Άκου ρε φίλε νόμιζα οτι μετα απο τοσα χρονια μπορούμε μεταξύ μας να γράφουμε κάποια πράγματα χωρίς να παρεξηγούνται
Ξερεις οτι τα γελάκια δεν έχουν πρόθεση ειρωνείας και οτι αν ήθελα να απαντήσω σοβαρά θα το εκανα
Αν θες μπορούμε να μείνουμε στα τυπικά και ολα καλα αλλα ειναι κριμα γιατι εγω τουλάχιστον νιώθω άνετα να κανουμε πλακίτσα
Περιμενω απαντηση οποτε το δεις
Όλο αυτο καμια σχέση με λουκας
Καμια σχεση,απλα ειδα τον παιχτη πολυ φετος και επειδη οι περισσοτεροι δεν εχετε εικονα του θεωρειται οτι ειναι ακομα ο Λουκας του ΠΑΟΚ.
Αυτο μου δινει λιγο στα νευρα γιατι επαναλαμβανεται χωρις κανενα νοημα.
Εννοειται οτι μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα δε θα σε παρεξηγησω ποτε και για τιποτα.
Αυτο που εδειξε στον ΠΑΟΚ ειναι οτι δε γουσταρε.αρα τελος.
Δεν καταλαβαινω τον καημο για εναν παιχτη που δεν παθιαστηκε ποτε με τον ΠΑΟΚ,που δεν ηθελε να παιξει αλλο στον ΠΑΟΚ, που πολλα δεν.
O Λαβετσι που εγραψε ενας φιλος χθες το βραδυ με εψησε παααρα πολυ.
ο μηλιος λεει δεν προχωραει του κονοπλιανκα 
κριμα και ηταν ρεαλιστικο σεναριοgergeo4 έγραψε:ο μηλιος λεει δεν προχωραει του κονοπλιανκα
Λαβέτσι??Ναι ρε φίλε..Αυτός είναι παίχτης..
Παίρνουν παίχτες αβέρτα οι του ΠΟΚ,θα γίνει της πόπης φέτος.
Ο Καρντοσο είναι θωρηκτό,δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι,αν έχει διατηρήσει σε κανονική κατάσταση το σώμα του,κάνει πλάκα στη λιγδα.
Ο Καρντοσο είναι θωρηκτό,δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι,αν έχει διατηρήσει σε κανονική κατάσταση το σώμα του,κάνει πλάκα στη λιγδα.
Καρντοζο παικταρα τον ήθελα σε μας, φετος δε θα παιζει βασικος εξει κατα οως φαινεται
Θα ενισχυθούν αυτοι δυστυχως μάζευε μάζευε λεφτα τζαπα κ χώνοντας σε μανατζερ παίρνεις βοήθεια
Αλλα ας κοιτάξουμε εμεις να ενισχύσουμε την ομαδα σε φανερές αδυναμίες που εχει κ βλεπουμε
Ας παιχτεί στα ίσια κ βλεπουμε
Θα ενισχυθούν αυτοι δυστυχως μάζευε μάζευε λεφτα τζαπα κ χώνοντας σε μανατζερ παίρνεις βοήθεια
Αλλα ας κοιτάξουμε εμεις να ενισχύσουμε την ομαδα σε φανερές αδυναμίες που εχει κ βλεπουμε
Ας παιχτεί στα ίσια κ βλεπουμε
pgetsos έγραψε:Α ρε Θωμαδες ολοι
Ποιους εννοείς?
Κρίμα όντως...axristeas έγραψε:κριμα και ηταν ρεαλιστικο σεναριοgergeo4 έγραψε:ο μηλιος λεει δεν προχωραει του κονοπλιανκα
Τουλάχιστον να έρθει ο Λουίζ Αντριάνο που είναι πιο ρεαλιστικό...
Αμα φερουμε κονοπλιανκα ή ισαξιο θα βαλω κ το σωβρακο μου στοιχημα για το πρωταθλημα...

να μεταφέρω και εδώ την περσινή χρονιά του Καρντόσο στην Τουρκία προς απάντηση στην ερώτηση σου Μπάνε
GoMaRoS έγραψε:αυτός ήταν πέρσι ο Καρντόσο στην Τουρκία, 24 συμμετοχές από τις οποίες μόνο 10 συμμετοχές με πάνω από 80 λεπτά, 8 γκολ και 2 ασσιστ, σύνολο 1530 αγωνιστικά λεπτά, ένας ακόμα Τσόρι που θα τον κάνουν τα παραρτήματα μάγκα
http://www.transfermarkt.de/oscar-cardo ... aison=2015
μεταγραφές της πλάκας ο γαύρος με κάτι τελειωμένους, με 50-50 διαιτησία να τους δω