Τεσπα μετα κ την πωληση λουκας Θ θελα αν γίνετε εξτρεμοφορ κ επένδυση κάλυψη κανιας
Odi έγραψε:Βασικά είναι μ@λακας ο Βενγκέρ. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Τώρα αν ο Λούκας της μιας χρονιάς στην Λα Κορούνια είναι καλύτερος του Κοροπλιάνκα...Χλωμό.
Δυο ΠΑΛΤΑΡΕΣ με ένα κλικ στο γούγλη...obanebane έγραψε: Τις πατατες του Βενγκερ να μου πειτε και μετα ξανασυζηταμε.
Και πριν 2-3 χρόνια με 20 δεν έπαιρνες τον Konoplyanka... ήθελες πολλά παραπάνω. Σε αντίθεση με τον Lucas που με 1-2 εκ. ερχόταν με τα πόδια.obanebane έγραψε:Αυτο που ειπα ειναι οτι αυτη τη στιγμη καμια ομαδα δε δινει 20 μυρια για τον Κονοπλιανκα,εκτος αν μιλαμε για κινοαραβιες.
GiorgosAtha έγραψε:Χωρίς διάθεση κόντρας... και μόνο για διάλογο.Δυο ΠΑΛΤΑΡΕΣ με ένα κλικ στο γούγλη...obanebane έγραψε: Τις πατατες του Βενγκερ να μου πειτε και μετα ξανασυζηταμε.
Richard Wright... 9 εκ.
Francis Jeffers... 16 εκ.
Μπορείς να βρεις και πολλούς άλλους αν ψάξεις... το τι έχει φέρει ο Wenger και του έχει βγει πατάτα δεν λέγετε. Γι αυτό έχει φάει και τρελό κράξιμο πολλές φορές.
Και πριν 2-3 χρόνια με 20 δεν έπαιρνες τον Konoplyanka... ήθελες πολλά παραπάνω. Σε αντίθεση με τον Lucas που με 1-2 εκ. ερχόταν με τα πόδια.obanebane έγραψε:Αυτο που ειπα ειναι οτι αυτη τη στιγμη καμια ομαδα δε δινει 20 μυρια για τον Κονοπλιανκα,εκτος αν μιλαμε για κινοαραβιες.
Το ότι έληξε το συμβόλαιο του και έφυγε τσάμπα δεν σημαίνει ότι δεν άξιζε πάνω από 20 εκ.
Δεν κοροϊδεύει κανείς τον Lucas... μια χαρά παίχτης είναι και μακάρι να πιάσει στο νησί. Εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ και το έχω ξαναπεί.
Αλλά να τον βγάζουμε παιχταρά με 1-2 καλές χρονιές σε καλό επίπεδο σε σχέση με παίχτες που παίξαν και είχαν επιτυχίες σε ανώτερο επίπεδο από αυτόν είναι λάθος.
Άλλο το "είναι πιο hot όνομα" αυτή την στιγμή και άλλο το "είναι καλύτερος"... το πρώτο μπορεί κανείς να το αποκτήσει μέσα σε ένα μήνα/τρίμηνο/season... δεύτερο όμως πρέπει να το αποδείξει μακροπρόθεσμα.
gergeo4 έγραψε:κονοπλιανα πακετο με λοιζ αντριανο.......καλο ε;;;;![]()
![]()
Το αυτό... και για να εξηγούμε.mbison έγραψε:Ο Κονιοπλανκα θα παιζει στη θεση του Γκάρυ? Δεν τον θελω